תחום לימודים

דקל111

New member
תחום לימודים

הי לכולם חברה שלי רוצה להתחיל ללמוד ומבקשת את עצתי בתחומי הלימוד ובזמן תחילת הלימודים. ואני משתפת אתכם. בגדול היא רוצה מקצוע טיפולי שכרגע אין לה אפשרות להתקבל ללימודים מהסוג של פסיכולוגיה /עו"ס/תראפיה והיא תצטרך להגיע לכך בדרכים אחרות. בינתיים חשוב לה להתחיל ללמוד והאוציות שקיימות עבורה כעת הן : חינוך מיוחד וחינוך קהילתי או מדעי ההתנהגות. ובשניהם היא יכולה להתחיל ללמוד כבר עכשיו. על פי המפה שלה. בית 9 נפתח בדגים וכל השקפת עולמה הינה "טיפולית" מאדים יכול להצביע על קשיי הריכוז שלה בלימודים שאכן קיימים וחוסר סבלנותה. מעניין לראות שנפטון שליט בית 9 בקשת וצדק שליט קשת בדגים. מה זה אומר לדעתכם? לי נראה שיותר מתאים מדעי ההתנהגות ומשם להמשיך. למרות שחנוך קהילתי גם טוב עבורה. כי דגים זה קהילה אבל כל סוג של לימוד מתחום הטיפול /חינוך יכול להתאים לדגים. כל תחום הלימוד שקשור לקשת גם יכול להתאים אבל הלב שלה הולך אחרי טיפול בנוער. מבחינת המעברים במפה. שבתאי בבית 2 ויעובר השנה לבית 3 שנה וזה יכול לבטא את ההשקעה שתהיה בלימודים ועבודה הרבה שם גם אוראנוסס מעברו השני עומד להיכנס לבית 9 ויכול להביא את הלימוד וההתקדמות שלה בתחום ההשכלה הגבוהה שעד כה לא התקיימה. נ.ב עד עכשיו היא הקימה בית וגידלה ילדים ועתה היא מתפנה לקריירה.

דעתי שלי בלבד

אם זה מעניין אותך דקל אז ככה: אפשר להסתכל כאן על הקריירה ובכלל על נושא העבודה בכמה מישורים ופרמטרים בנוסף לכל הבתים שהזכרת. קודם כל מיקומה אם נתייחס לשמש מרקורי בתאומים יכול להיות שיתאים לה תחום התקשורת או תחומים של עריכה לשונית (אבל כמוה גם אני לא הייתי אומר שעריכה לשונית דווקא תתאים לי
) התוספת של ונוס על האופק ובבית 1 יכול להיות שיתאימו לה תחומים של יחסי ציבור. או ללמוד משהו הקשור בתחום הארוח. בכל מקרה לי נראה מתאים בעיקר בשבילה ללמוד יחסי ציבור או משהו בסגנון זה אבל היא גם תוכל להצליח במכירות ואפילו תצליח להרשים במכירות. וגם.. אם היא תרצה חינוך מיוחד למרות שזה יכול קצת להעיק עליה. דעתי בלבד ובהצלחה לה.

דקל111

New member
כמובן שאני מעריכה את דעתך

אבל לא סתם כיוונתי את שאלתי. כמובן שבמפה ניתן לראות קריירה ויש מגוון רחב מאוד של אופציות ויש לה הרבה יכולות. כרגע ישנם 2 אופציות. חינוך מיוחד או מדעי ההתנהגות והאם זהו זמן טוב להתחי ללמוד

מהאופציות שהצעת בהתחלה...

הייתי הולך על חינוך קהילתי - כי יכול להיות שיש לה את זה -עם בית 11 שמאוכלס גם בשליט האופק שהיא גם השמש של הגברת.

nomi12

New member
קצת אגרסיבית כדי לטפל באחרים לא?

האמת שהעקרב גם בלוע אצלה, לפלוטו קשה להתבטא לא? יתכן וגם חוסר כוכבים באדמה וחוסר בבתי אדמה קצת מקשה על מימוש הפוטנציאל לא.

nomi12

New member
טעיתי חשבתי שיש לה שמש מרס....

טוב........יש לה מרס שבתאי, שבתאי בבית 12, טוב אז יש לה מרס שמש אבל 60 מעלות, אני חושבת שהיא צריכה עבודה נמרצת, עם הרבה מאוד אנרגיה, בסופו של דבר הירח ושבתאי שלה בסרטן מה שנותן אינדיקציה שהיא מפנימה את האגרסיות שלה, יכולת התבטאות מצויינת, איזה קשר את מצואת לעבודה טיפולית בית 12 שלה?

אומה2

New member
קלינאית תקשורת או משהו דומה יכול להתאים לה מה

מתחום החינוך המיוחד, ויאפשר לה גם לטפל בילדים וגם להיות בשלב מאוחר יותר עצמאית. הלימודים הם באוניברסיטה ולא במכללה.

nomi12

New member
בקיצור אישית חושבת שכדי לטפל בחינוך מיוחד או

לטפל בילדים היא צריכה לעשות קודם עם עצמה עבודה רבה, צריך לראות שהירח שלה הוא כוכב לחוץ, בסרטן מסמל בית גם בבית 12, גם עושה מרס וגם פלוטו.

nomi12

New member
מדעי ההתנהגות מתאים משום שהיא תוכל לטפל בעצמה

דרך הלימודים. אני רואה שיש לה 60 עכשיו בין שבתאי לשבתאי? אולי זה הזמן?

roigr

New member
אם היא רוצה מקצוע טיפולי אבל אין לה את הנתוני

ם - שתלמד אסטרולוגיה ! וברצינות - היא צריכה לדעת שממדעי ההתנהגות אין לה ממש איך להתקדם, וזה גם לא משהו מוגדר. אני גם לא מאמין שהיא תוכל להתקדם לאנשהו מ-2 הדברים האחרים, אבל לפחות אלו מקצועות ספציפיים.

דקל111

New member
לדעתי היא בכלל צריכה לחכות שנה ולשפר ציונים

ואז ללמוד עבודה סוציאלית. כי זה באמת תחום שהיא רוצה ואף תחום שמהיכרותי יתאים לה. בנוסף תחום טיפול יתאים לה מכיוון אחר אבל. לא מהכיוון של תראפיה ופסכילוגיה דינמית כי שם צריכים סבלנות ואמתיה ויכולת הכלה שלה אולי קצת חסרים אבל קואצ'ינג יכול להיות לה טוב.

roigr

New member
נכון. בד"כ אין תנאי קבלה גבוהים במיוחד לעו"ס.

יחסית.

roigr

New member
המשך...

חינוך מיוחד - מסלול ישיר לעבוד עם ילדים שדורשים חינוך מיוחד. אני לא רואה סיבה ללמוד דבר כזה אם זה לא מה שמושך אותה באופן ספציפי. חינוך קהילתי - לי אישית זה נשמע כמו תואר סתם. מה זה לכל הרוחות חינוך קהילתי ??? בכל מקרה, אם היא רוצה ללמוד רק לשם הלימודים, אז היא יכולה ללמוד משהו שלפחות היא תצא נשכרת ממנו, כמו אומנות, פילוסופיה, וכן הלאה. זה גם יפתח לה את האופקים והראש. אם היא רוצה, מאידך, משהו דווקא טיפולי וממוקד, אז יש עוד דברים. היא יכולה ללמוד NLP ודימיון מודרך, הנחיית קבוצות, רייקי, הנחיית קבוצות, וכו'... כל אלו הם דברים שאפשר ללמוד בכל מיני מקומות והם ממוקדים.

../images/Emo45.gif מסכים בעיקרון עם כל מה שאמרת ואמרתם

יכולה גם לחבר מידע מלימוד פורמלי עם לימוד של רפואה אלטרנטיבית מסוגים שונים. בגדול - ידע וטיפול הם נושאים רחבים מאוד, וכל אחד מרכיב לו את הפורמולה המתאימה לו.

למעלה