תחדשו

d j red

New member
תחדשו../images/Emo49.gif../images/Emo98.gif

אל הפורום החדש כמה זמן הוא קיים אני חדש כאן נ.ב רונה[litlle pil(בת דודה שלי)] מה קורה

d j red

New member
לרונה

למה את מעדיפה את ערןןןןןןןןןןןן ולא אני לא מכיר אותה טוב אבל אני עובד על זה!

MARMELAD

New member
תהנו

היום בבוקר שמעתי ראיון עם אלאניס ב 104KRBE. היא הופיעה ביוסטון במוצ"ש אז שלחו איזה מישהו מהתחנת רדיו לראיין אותה. אני לא זוכר ממש כל מה שהיא אמרה - ובסה"כ זה היה ראיון של 4 או 5 שאלות, אבל מה שאני ממש זוכר זה: מראיין: "איזה DVD יש לך כאן? (הראיון היה בחדר הלבשה שלה)" אלאניס: "DANCING IN THE NIGHT ו SHREK" מ: "אם את משאילה אותם - מתי את מחזירה? עוד חצי שנה?" א: "אני קונה אותם" ושאלה יותר רלבנטית: מ: "מכל המקומות שהיית - איזה מקום היה הכי יפה בעינייך?" א: "מקום שנקרא סיזריה.... בישראל (קיסריה)" מ: "איזה מקום???" א: "C E S A R I A (מאייתת) זה מין.. מין.. איך קוראים לזה? (שואלת את האמרגן שלה) אמפיתאטרון עתיק כזה... משהו יפהפה.. הרגשה נורא מיוחדת" הייתם מאמינים שהיא תזכור איך מאייתים את זה...?

j u n k

New member
נכון!!

יש לי ראיון איתה , צ´אט מעריצים שעשו איתה ושאלו אותה איזה מקום היא הכי נהנתה לטייל בו היא אמרה שדבר ראשון הודו ממש מפתיעה...והיא אמרה שהיא אהבה את מרוקו ואת ישראל מאוד. אם למישהו יש כח לקרוא זה ראיון מאוד ארוך שיבקש אני אפשרסם פה את הכתובת. אלאניס שולטת!!!!!!!!1 (אוףף אם כל כך אהבת את המקום, ואם כתבת את OFFER שיש בו שורה שאסור לך להתעלם ממדינות תעולם שלישי...טוף אנחנו לא בדיוק עולם שלישי אבל מתקרבים לזה...רחמי עלינו ובואי להופעה כבר!!) אני אוהבת לחשוב בקול סלחו לי
אה ולמי מכם שבאו להופעה בקיסריה הייתם מבינים כי המקום באמת מדהים פשוט מדהים להו]יע בו הרבה יותר טוב מכל האולמות המשעמים בהם היא מופיעה בד"כ אז אני לא מופתעת.

אולי זה אותו ראיון אבל...

בפרסי הג´ונו( הגראמי הקנדי) והיא הזכירה אותנו! לא בדיוק זוכר אבל היא אמרה שממש אהבה את ישראל....ואני בטוח ברגע שיהיה פה הרבה יותר בטוח(אם יהיה) היא תחזור ובגדול!!!!

למעלה