תחביבים\חוגים

יש לנו הפסקה של כמה דקות.

שעה - הפסקה של חמש דקות- חצי שעה ואז הפסקה של עשרים דקות ואז שוב.

sapirosh92

New member
פור גאד סייק

שה' ישמור אותך.. אני שעה וחצי במכון כושר אני מתמוטטת.

moruush

New member
גם אני

רוקדת מגוון די רחב של סיגנונות. איזה סיגנונות את רוקדת ? :)

moruush

New member
תשאלי מה אני ../images/Emo3.gif

חח וואי כל הכבוד לך. אז 10 וחצי שעות בשבוע? :) סחטיין עלייך. ולמה עשית "
" ליד פלמנקו? זה הסיגנון שאני הכי שונאת ביקום חחח, אל תפגעי כמובן..

moruush

New member
חחח יאי ../images/Emo6.gif

ג'אז, מודרני, קלאסי ופולקלור והורה חחח
ס פיר חחחח אמרנו שאנחנו מתחלפות או שלא?, נתחלף גם בזה?

moruush

New member
../images/Emo13.gif אנייי

באיזה חוגים אתם? מחול
וצופים. איזה עדיפות זה? לפני הלימודים או אחרי? לפני. כמה ימים בשבוע זה גוזל ממכם? מחול - 5 ימים, צופים 2. שעות בערך? ריקוד - 7 וחצי, צופים 4 כמה זמן אתם כבר עוסקים בזה? ריקוד - מגיל 3 וחצי. צופים מכיתה ד' רוב הכיתה יודעת על זה? בערך.. אתם אוהבים לספר את זה? שיש מצב רוח
מתגאים בזה? פה ושם
הייתם רוצים שהרבה אנשים יעסקו בזה? כן.. שהמודעות תעלה עוד קצת. יש בזה תחרויות? בכרמיאל. הכרתם אנשים חדשים מזה? אופקורס. זה מפריע ללימודים? לא, כי אני יודעת לחלק את הזמן. ההורים אוהבים את זה? חסר להם שלא
תומכים? בהחלט ;] ותמונה שלכם בחוג\ עם התחביב - אין לי כוח .
מבטיחה בזדמנות.

שנינה113

New member
עונה../images/Emo45.gif

באיזה חוגים אתם?בהתעמלות קרקע וריקוד-מודרני וברודוואי(-ג'אז בסגנון מחזות זמר...) איזה עדיפות זה לפני הלימודים או אחרי?אחרי.. כמה ימים בשבוע זה גוזל ממכם?ממ...אני אדבר רק על תחביב אחד- התעמלות קרקע:] יומיים.. שעות בערך? שעתיים אבל בימי חדשים אני נשארת יותר כי זה כייפפ
כמה זמן אתם כבר עוסקים בזה?ממ...זו השנה השלישית:] רוב הכיתה יודעת על זה?כן נראלי..:] אתם אוהבים לספר את זה?כן מתגאים בזה?כן הייתם רוצים שהרבה אנשים יעסקו בזה?כחח לא יודעת
יש בזה תחרויות? אכן כן
הכרתם אנשים חדשים מזה?כן זה מפריע ללימודים?לא.. ההורים אוהבים את זה?כן תומכים?כן:] ותמונה שלכם בחוג\ עם התחביב-יש הרבה..אבל יש לי קולג' של תמונות שלי של התעמלות:)

שנינה113

New member
עונה../images/Emo45.gif

באיזה חוגים אתם?בהתעמלות קרקע וריקוד-מודרני וברודוואי(-ג'אז בסגנון מחזות זמר...) איזה עדיפות זה לפני הלימודים או אחרי?אחרי.. כמה ימים בשבוע זה גוזל ממכם?ממ...אני אדבר רק על תחביב אחד- התעמלות קרקע:] יומיים.. שעות בערך? שעתיים אבל בימי חדשים אני נשארת יותר כי זה כייפפ
כמה זמן אתם כבר עוסקים בזה?ממ...זו השנה השלישית:] רוב הכיתה יודעת על זה?כן נראלי..:] אתם אוהבים לספר את זה?כן מתגאים בזה?כן הייתם רוצים שהרבה אנשים יעסקו בזה?כחח לא יודעת
יש בזה תחרויות? אכן כן
הכרתם אנשים חדשים מזה?כן זה מפריע ללימודים?לא.. ההורים אוהבים את זה?כן תומכים?כן:] ותמונה שלכם בחוג\ עם התחביב-יש הרבה..אבל יש לי קולג' של תמונות שלי של התעמלות:)

שנינה113

New member
עונה../images/Emo45.gif

יש בזה תחרויות? אכן כן

Brownie s

New member
עונה

באיזה חוגים אתם? פיטבול, גיטרה איזה עדיפות זה? לפני הלימודים או אחרי? אחרי הלימודים כמה ימים בשבוע זה גוזל ממכם? 3 שעות בערך? 3 כמה זמן אתם כבר עוסקים בזה? גיטרה שנה ופיטבול חודש רוב הכיתה יודעת על זה? בערך אתם אוהבים לספר את זה? אממ לא יודעת מתגאים בזה? O: הייתם רוצים שהרבה אנשים יעסקו בזה? לא אכפת לי יש בזה תחרויות? נראלי בגיטרה הכרתם אנשים חדשים מזה? לא זה מפריע ללימודים? לא ההורים אוהבים את זה? כע תומכים? כע זה שאלון מוזר.

למעלה