תחביבים\חוגים

SoosKatan

New member
תחביבים\חוגים

באיזה חוגים אתם? איזה עדיפות זה? לפני הלימודים או אחרי? כמה ימים בשבוע זה גוזל ממכם? שעות בערך? כמה זמן אתם כבר עוסקים בזה? רוב הכיתה יודעת על זה? אתם אוהבים לספר את זה? מתגאים בזה? הייתם רוצים שהרבה אנשים יעסקו בזה? יש בזה תחרויות? הכרתם אנשים חדשים מזה? זה מפריע ללימודים? ההורים אוהבים את זה? תומכים? ותמונה שלכם בחוג\ עם התחביב

SoosKatan

New member
עונה

באיזה חוגים אתם? רכיבה על סוסים איזה עדיפות זה? לפני הלימודים או אחרי? אחרי הלימודים כמה ימים בשבוע זה גוזל ממכם? כמעט כל יום. שעות בערך? הממ כל יום כ3 שעות כמה זמן אתם כבר עוסקים בזה? 5 שנים אולי כבר 6 רוב הכיתה יודעת על זה? כן.. ניראה לי אתם אוהבים לספר את זה? מאוד מתגאים בזה? כן! הייתם רוצים שהרבה אנשים יעסקו בזה? ממש לא! יש בזה תחרויות? יאפ הכרתם אנשים חדשים מזה? שיאוווו כן!! כל כך הרבה.. זה מפריע ללימודים? כן.. קצת.. ההורים אוהבים את זה? ככה ככה תומכים? כן. ותמונה שלכם בחוג\ עם התחביב בתמונה אני ורוטיקה [הסוסה שלי] וברנדי, הכלבה שלי

matron

New member
////

באיזה חוגים אתם? טניס איזה עדיפות זה? לפני הלימודים או אחרי? ת'אמת, זה ממש במידה של לימודים. כמה ימים בשבוע זה גוזל ממכם? יומיים, לפעמים שלושה. שעות בערך? כל אימון זה 45 דקות, אבל אני תמיד באה רבע שעה לפני הזמן, כך שזה יוצא שעה. כמה זמן אתם כבר עוסקים בזה? 5 חודשים... רוב הכיתה יודעת על זה? אני לא ממש יודעת. אתם אוהבים לספר את זה? לא כל כך... מתגאים בזה? ברור! הייתם רוצים שהרבה אנשים יעסקו בזה? לא, 8 אנשים בקבוצה זה מספיק! יש בזה תחרויות? איזו מין שאלה זו?! ברור! כל הזמן! אפילו אם זה אימונים. הכרתם אנשים חדשים מזה? כן, ילדה מכיתה ד' שקורעת אותי. זה מפריע ללימודים? רק אם יש אימון יום לפני מבחן זה מוציא אותי מריכוז. ההורים אוהבים את זה? אבא שלי נורא אהב את זה כי הוא בעצמו משחק טניס, אבל הוא הבין שאני בכלל לא לרמה שלו. תומכים? אבא שלי כן, ולגבי אמא שלי, אני לא יודעת מה היא חושבת על זה. ותמונה שלכם בחוג\ עם התחביב: אין לי הרבה תמונות כשאני משחקת...

SoosKatan

New member
חחחח

ילדה בכיתה ד' שקורעת אותי... הרגת אותי ><

matron

New member
כן זה ממש הזוי...

אני לא מאמינה שהיא בסך הכל מטר עשרים, ומתנשא מעלי כמו מישהי בת 30!

matron

New member
...

כמו למשל להזכיר לה מי בכיתה ד' ועדין ביסודי.... ועוד המון המון דברים שאין לי כל כך כוח לפרט עליהם... אבל כעיקרון, אני דווקא מתחילה להיות 'ידידה' שלה, כדי לנצל אותה...

sapirosh92

New member
לא!

למצל אנשים זה לא יפה. זה ממש מגעיל. (כן,ולהביא להם מכות זה לא. יופי ספיר,ואת ממש דוגמא למופת-הפרעותת)

netapet2

New member
אז תבקשי

מהם לשלוח לך ת'שיחה... זה מפציץ ת'פורום... למרות שבאמת קצת חסר.

netapet2

New member
קצת ל-א קשה...

חח רק דקה אני אקטין תמונה D= באיזה חוגים אתם? אתם ממש לא יודעים >< רכיבה על סוסים ואנגלית. איזה עדיפות זה? לפני הלימודים או אחרי? בשבילי הסוסים זה החיים, אבל זה אחרי הלימודים כי מה לעשות >< כמה ימים בשבוע זה גוזל ממכם? גוזל?! חס וחסה! בין 2-3, ויום אחד אנגלית... וגם האנגלית לא גוזל לי הרבה כולה שעה (וזה כן גוזל XD) שעות בערך? חח ימי שני זה יכול לקחת שעה, אבל בדרך כלל אני באה מ-4 או 3, עד 6\8... ככה שבערך 4 שעות בשני, ברביעי אני באה מ-3 או 2 עד 8 ככה שזה בערך 5-6 שעות, ושישי אם אני באה זה ממש לאיזה שלוש שעות וזהו. כמה זמן אתם כבר עוסקים בזה? 3 שנים רציני כאילו שיעורים אבל יש לי תמונות עם סוסים מגיל 4... רוב הכיתה יודעת על זה? נראה לי שכל הכיתה.. אתם אוהבים לספר את זה? אני מתה על לספר על זה אבל אפחד לא אוהב להקשיב מתגאים בזה? דהדהדה הייתם רוצים שהרבה אנשים יעסקו בזה? לא, כי לא לכולם זה מתאים... יש בזה תחרויות? אכן אבל לצערי אני לא קשורה :( הכרתם אנשים חדשים מזה? כה! למשל את ליאור (טובנו מהפורום אבל מילא גם יש קשר לזה..) זה מפריע ללימודים? לא >< ההורים אוהבים את זה? חח משהו כזה >< תומכים? ל-אל-אל-אל-א (וזאת אחת הבעיות שלי להשיג כל מיני דברים) אבל סה"כ מסיעים לחווה, קונים לי דברים (או לפחות קונים ואני מחזירה להם כסף)

Baroola

New member
עונה

באיזה חוגים אתם? אני במגמת מחול.. איזה עדיפות זה? לפני הלימודים או אחרי? משולב בתוך הלימודים כמה ימים בשבוע זה גוזל ממכם? שישה מתוך שישה.. שעות בערך? 11 כמה זמן אתם כבר עוסקים בזה? תשע שנים בערך רוב הכיתה יודעת על זה? אנחנו כיתת מחול מוזיקה אתם אוהבים לספר את זה? זה לא שאני משוויצה.. מתגאים בזה? כן ברור.. הייתם רוצים שהרבה אנשים יעסקו בזה? תלוי מי טוב במחול ומי לא.. יש בזה תחרויות? כןהכרתם אנשים חדשים מזה? כן ברור זה מפריע ללימודים? לפני שבוע אומנויות זה הפריע אבל הקלו עלינו ההורים אוהבים את זה? מאוד :) תומכים? בטח!

אני אני אני../images/Emo70.gif

באיזה חוגים אתם? ריקוד.
להקה. איזה עדיפות זה? לפני הלימודים או אחרי? אחרי הלימודים. כמה ימים בשבוע זה גוזל ממכם? 4. שעות בערך? 12. כמה זמן אתם כבר עוסקים בזה? מגיל 4. רוב הכיתה יודעת על זה? כה, הם לפעמים באים להופעות שלי. אתם אוהבים לספר את זה? לספר כן, להדגים לא
מתגאים בזה? לא ממש... הייתם רוצים שהרבה אנשים יעסקו בזה? רק מוכשרים בזה
יש בזה תחרויות?
. הכרתם אנשים חדשים מזה?
. זה מפריע ללימודים? משתדלת שלא. ההורים אוהבים את זה?
תומכים? מאוד.

למעלה