תחבורה לתל אביב

guyazu

New member
תחבורה לתל אביב

אני חדש בעסק, יש למישהו מידע לגבי תחבורה יומית ממודיעין לרמת החייל בתל אביב? אני צריך להגיע לשם כל בוקר ולחזור בערב... תגובות יתקבלו בהערכה רבה!

Boogi25

New member
בהצלחה

אני אישית ויתרתי ולא עברתי לשם בגלל שאין תחבורה, האפשרות היחידה היא לנסוע בקו 101 לרכבת מרכז ולקחת עוד אוטובוס לרמת החייל, או קו 100 לחתנה מרכזית ומשם אוטובוס לרמת החייל. אבל הכי פשוט למצוא טרמפ לשם באתר : http://easyrider.co.il. אשמח אם תודיע לי כמה זמן לקח לך להגיע באוטובוסים.

SnoopyS*GirL

New member
לי זה לוקח

בין שעה וחצי לשעה וארבעים בבוקר, ושעה וחצי בערב.

guyazu

New member
איך יכול להיות...

שמעיר כל כך גדולה אין תחבורה סבירה לתל אביב? בטוח יש פתרונות. איך נוסעים אנשים יום יום?

Neta558

New member
יש תחבורה סבירה לת"א

אבל לא לבית החייל אלא לתחנה המרכזית ולרכבת צפון (דרך המסגר ודרך פ"ת\מנחם בגין). בשביל להגיע לבית החייל, כמו למקומות רבים אחרים בגוש דן, יש צורך להעזר באוטובוס פנימי בנוסף לקו לת"א, זה הכל.

SnoopyS*GirL

New member
ברוך הבא למועדון

הנוסעים לרמת החייל כל בוקר, בינתיים אני לבד במועדון
אתה צריך לקחת 101 עד רכבת מרכז ומרכבת מרכז קו 20, הכי טוב זה ליצור קשרים ולמצוא טרמפ (אז אם אתה מוצא, בבקשה תעדכן גם אותי) וזהו. בהצלחה

Angel972

New member
שיטת הטרמפ ...../images/Emo73.gif

אני יוצא כל בוקר בשעה שש ומגיע תוך חצי שעה לרמת החייל ... כמובן שאני עם רכב, ולצערי יש לי טרמפיסטים וכיסאות תינוק אז אני לא ממש מתנדב לקחת אותך ... אבל לידיעתך, אם תעמוד עם שלט של convers או rad או כל חברה גדולה אחרת שקיימת שם, יש לך סיכוי מצויין ....

Angel972

New member
בהלוך דרך איילון ../images/Emo26.gif

בהלוך אני נוסע דרך איילון, שש בבוקר הכביש ריק. בחזור אני נוסע דרך הכפר הירוק, כביש 5, במחלף קסם ימינה לכביש 444, ובצומת בן שמן שמאלה לכביש 443 עד מודיעין. או דרך כביש שש אם אני ממש ממהר ....

Angel972

New member
אגב טרמפ ...

סנופי, את בחורה, בלי להיות שוביניסט כמובן, נראה לי שלך יש סיכוי הרבה יותר טוב לעמוד עם שלט ולהצליח למצוא טרמפ. באיזו חברה אתם עובדים ?

SnoopyS*GirL

New member
../images/Emo6.gif

לצערי, אני ביישנית מדי בשביל לעמוד עם שלט כזה. אני עובדת בבית תוכנה קטן ולא כל כך מוכר. מכיר עוד אנשים מהחברה שלך שגרים במודיעין? אם תרצה להחליף טרמפיסט או כיסא תינוק בטרמפיסטית חדשה לא תהיה מאושרת ממני

Angel972

New member
ביישנית ? ../images/Emo140.gif

יש עוד ביישניות היום ? אחרי עידן איסור העישון במקומות ציבוריים
... מאיזה איזור את במודיעין ולאן את צריכה להגיע בדיוק ברמת החייל, נראה אולי אני אצליח לסדר לך משהו ואגב, אם את חושבת שאת יכולה לצאת איתי, אז את קודם כל צריכה להכיר בעובדה שאני יוצא בשעה עשרים לשש ממודיעין ... (בבוקר ... כן, יש הקוראים לזה עדיין לילה)

SnoopyS*GirL

New member
>למה אין פה פרצוף מסמיק?<

צריך לסדר משהו עם תפוז
ואיפה איפה הן הבחורות ההן עם הקוקו והסראפן? אז קוקו יש, בקשר לסראפן אני לא מבטיחה... אני גרה בשמשוני ממש על היציאה ממודיעין (עמק האלה), ומגיעה די למרכז של רמת החייל (רחוב הברזל פינת הנחושת, בכיכר הגדולה שם ליד ארקפה). כשהתחלתי לעבוד בלבלתי את השכל לכל האנשים שאני מכירה שיעזרו לי למצוא טרמפ, מתישהו נואשתי ואני גם ממש מתביישת לשאול כל הזמן

Angel972

New member
אז לא ענית באיזו חברה

קודם כל את לא צריכה להסמיק
אבל יש אייקון מתאים, תציירי : - ] (בלי רווחים) דבר שני לא אמרת באיזו חברה את עובדת (קומברס ? one1 ? ויסוניק ?) ושלישית ... את מתחילה לסקרן אותי :)

Angel972

New member
אולי נעבור ל ../images/Emo30.gif ...

אולי נעבור למיילים ? קצת יותר לעניין ... זה לא ממש עניינם של כל תושבי מודיעין
הרי כבר מיצו פה את הרעיון שאין הרבה מה לעשות בעיר, אז אנחנו לא צריכים לספק להם תעסוקה

anonumous

New member
תנסה להתעניין בחברת רד בינת....

יש להם הסעות מסודרות מכל הארץ, אולי תמורת תשלום מסוים אתה יכול להשתבץ על ההסעות שלהם. המינוס - הם יוצאים נורא מוקדם בבוקר ואח"כ חוזרים או ב חמש או ב שבע בערב. בחברה שלך אין הסעות? לדעתי גם בנס יש הסעות, תנסה לברר גם שם. אופציה נוספת - אולי להגיע ללוד לרכבת ומלוד לנסוע לעתידים או מנתב"ג, אישית אני לא יודעת, אני עם אוטו באופן עקרוני אבל אני לא יוצאת ממודיעין, זה רק רעיונות שצריך לבדוק.

anonumous

New member
ממש לא

אבל אני מכירה איך העסק עובד ואני מכירה את רוב החברות שיושבות שם.

Angel972

New member
אז אני כן ../images/Emo3.gif

אני מחברת רד, ועד היום לא שמעתי ולא על אדם אחד שהצליח להצטרף, גם בתמורה כספית, להסעות ... אז מה את עושה ? במה כבודה עוסקת ?

למעלה