תזרקי אותו!!!!!

תזרקי אותו!!!!!

נורית זרחי חותמת את חגיגות הספר העברי בתפוז ומגיעה הערב ב-19:00 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלותיכם. אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-22:00 תגיע ורדה רזיאל ז'קונט ל-blogtv ותענה לשאלותיכם לקראת המיונים לתחרות "השדרן של המדינה" שיערכו מחר. ניתן להשאיר לה שאלות מראש בפורום.

shui chan

New member
הפירסומת שלה קורעת

יש כזה קול שמתחיל לספר על התוכנית שלה וז הוא אומר "היא כבר הרבה זמן לא אמרה את זה" ואז פתאום שומעים את הקול של ורדה והיא אומרת " תיזרקי אותו" ^^;; (אני חושבת שההורים שלה לא העשירו את אוצר המילים שלה כשהיא הייתה קטנה
)

Ano... אני יודעת שאני לא קבועה פה

(אבל יש לציין שאני עוקבת נאמנה כשהיו [היו
] פרקים מעניינים במיוחד, כדי לראות מה יש לכם להגיד
) בכל אופן, אחרי הפרק האחרון (אחרון
) היה לי חשק ושום דבר לעשות אז... מממממ..... תרגמתי את Tomo e למי שלא מכיר, זה אחד מהשירים של טומויו, אבל אני לא חושבת שהוא מופיע בסדרה. בכל אופן, שיר מקסים והשיר האהוב עלי (וגם על אימא שלי
) מהסדרה. מממממממ.... מקווה שזה בסדר לשים את זה פה. סתם רציתי שתראו. גם תרגמתי בזמנו את שיר הפתיחה הראשון. נראה אם אני אצליח למצוא את הקובץ. בתרגום שלי, בכל מקרה, לא השתמשו
הנה זה. תמצאו שזה מתאים למנגינה: לחברתי העננים, שרוקדים בשקיעה, הם נאספים אל המרחבים במרום זו תחילת העונה... את חברתי אז אשמע מרחוק, וארוץ אל עבר קולה תמיד מחייכת היא לעברי, ומבט עיניה כמו קרן אור. בגשמים, נגד רוח, לבד אלך ברחוב אך את לי עוזרת, אומץ נותנת, ואותי את תמיד מעודדת. כמו שלי עזרת, אני רוצה לתת אומץ ואהבה לאנשים אחרים. העננים בכל דרך ילכו, הם ימשיכו אל המחר ואנו עימם- את הדרך נלך... ויום יבוא, יפרדו השבילים. שתינו נצעד אל עתיד- שונה הוא וזר אבל בוודאי נזרח בו שתינו כמו קרן אור. אם חלום יתנפץ ו- אפגע ואבכה אז ידידותך ו-אהבתך הם כל שארצה שיהיו למשען לי. ורק בזכותך ורק בשבילך אני עוד אהפוך לאישיות חזקה... דמעות וחיוכים שלך אצלי שמורים בזיכרון זורחים, כמו אביב...

limilu

New member
אורררררררררררר

ידעתי שתכנעי לסאקורה בסוף. מוהאהאהאה. סאקורה- תשתחרר! אור- *מרימה גבה* מה? סאקורה- תשתחרר! תשתחרר! *שמה לב שמפתח לא משתחרר* תשתחרר? אור- אה, אוקיי. סאקורה- יופי! חזור לצורה האמיתית שלך.... קלף קלאו! אור- טוב, אני נכנעת. אני אראה סאקורה. מוהאהאהאהאהאהאהא!

../images/Emo3.gif ../images/Emo57.gif

ראיתי סאוקרה כבר לפני יותר משנה ביפנית, את כל הסדרה, ועכשיו ראיתי בעברית מתי שיצא (זה אומר, לא הרבה. אבל ראיתי לפחות עשרים פרקים! ודאגתי לא לפספס את רוב הפרקים הטובים. ממילא אני מתכננת לקנות את הDVD). זה שאני לא מרגישה צורך עז לשוחח על כל פרק לא אומר שלא ראיתי
ראיתי הרבה מאנימות של CLAMP, בכלל. את אנג'ליק לייר (מעולה
, אבל סאקורה יותר טוב), את צ'וביטס (רע
) ו... מממממ.... טוב, נשאר את X אבל לא בא לי על זה.

למעלה