תזרקי אותו!!!!!

תזרקי אותו!!!!!

נורית זרחי חותמת את חגיגות הספר העברי בתפוז ומגיעה הערב ב-19:00 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלותיכם. אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-22:00 תגיע ורדה רזיאל ז'קונט ל-blogtv ותענה לשאלותיכם לקראת המיונים לתחרות "השדרן של המדינה" שיערכו מחר. ניתן להשאיר לה שאלות מראש בפורום.

bhmi100

New member
לורדה: החבר שלי קניבל האם לזרוק אות

אנחנו זוג כבר שישה חודשים ואתמול גיליתי עצם של אדם במקרר. ועליה בשר. החבר שלי קניבל !! האם לזרוק אותו?

RZ2

New member
נסו לקרוא זאת מהר

למה אני לא אני כי אני אני ואני זה אני כי אם לא אני אז מי אני אולי אני זה לא אני אבל אם אני לא אני אז מי אני אומרים כי אני אינני אני על כן אני נבהל אם כי אני אינני אני אז מי אני בכלל הוא זה לא אני כי אני לא הוא האם הוא הוא אני אם הוא אני ואני הוא אז הוא לא אני ואני לא הוא אני זה רק אני כי הוא לא אני הוא זה הוא אם אני זה אני והוא זה הוא זה אומר ששנינו זה אנחנו אנחנו זה אני והוא כי אנחנו זה שניים שהם אחד אחד זה לבד שניים זה ביחד כי כל אחד לחוד אני לחוד הוא לחוד אנחנו לחוד חוד לי חידה אני לא הוא כי חוד לי חידה זה הוא חד לי חידה לא אני חד לו חידה חידה היא שלו ולא שלי כי שלי זה לא שלו ושלו לא שלי מי אמר שלא אמר כי אמר לו אמר אני לא אמרתי מה שהוא אמר לי לי הוא אמר כי אני לא אמרתי אמרתי לו מה שהם לא אמרו לי הם לא אמרו אני אמרתי הוא אמר לי שהם לא אמרו לו כי לו הם לא אמרו הם אמרו לי שאני אני והוא זה הוא הם זה הם כי אני לא הם הם זה אנחנו שלו אמרו כי הוא זה לא אני שאמר להם שהם זה לא שנינו ביחד ולחוד אני ואתה אתה זה לא אני אני לא אתה הם לא אנחנו שאתה לא הם כי אם אני לא אני אז מי אני??!?!?!?!?!?!?!?!?!!!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!

למעלה