נסו לקרוא זאת מהר
למה אני לא אני כי אני אני ואני זה אני כי אם לא אני אז מי אני אולי אני זה לא אני אבל אם אני לא אני אז מי אני אומרים כי אני אינני אני על כן אני נבהל אם כי אני אינני אני אז מי אני בכלל הוא זה לא אני כי אני לא הוא האם הוא הוא אני אם הוא אני ואני הוא אז הוא לא אני ואני לא הוא אני זה רק אני כי הוא לא אני הוא זה הוא אם אני זה אני והוא זה הוא זה אומר ששנינו זה אנחנו אנחנו זה אני והוא כי אנחנו זה שניים שהם אחד אחד זה לבד שניים זה ביחד כי כל אחד לחוד אני לחוד הוא לחוד אנחנו לחוד חוד לי חידה אני לא הוא כי חוד לי חידה זה הוא חד לי חידה לא אני חד לו חידה חידה היא שלו ולא שלי כי שלי זה לא שלו ושלו לא שלי מי אמר שלא אמר כי אמר לו אמר אני לא אמרתי מה שהוא אמר לי לי הוא אמר כי אני לא אמרתי אמרתי לו מה שהם לא אמרו לי הם לא אמרו אני אמרתי הוא אמר לי שהם לא אמרו לו כי לו הם לא אמרו הם אמרו לי שאני אני והוא זה הוא הם זה הם כי אני לא הם הם זה אנחנו שלו אמרו כי הוא זה לא אני שאמר להם שהם זה לא שנינו ביחד ולחוד אני ואתה אתה זה לא אני אני לא אתה הם לא אנחנו שאתה לא הם כי אם אני לא אני אז מי אני??!?!?!?!?!?!?!?!?!!!?!?!?!?!?!??!!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!