תזרקי אותו!!!!!

תזרקי אותו!!!!!

נורית זרחי חותמת את חגיגות הספר העברי בתפוז ומגיעה הערב ב-19:00 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלותיכם. אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-22:00 תגיע ורדה רזיאל ז'קונט ל-blogtv ותענה לשאלותיכם לקראת המיונים לתחרות "השדרן של המדינה" שיערכו מחר. ניתן להשאיר לה שאלות מראש בפורום.

נצל"ש - דורין

ראית? היה את הדיאלוג של רבקה ואייבי מהחתימה שלך.... ישר נזכרתי בך!!!

או סוף סוף תפוז אנשים עושים שרשור

כלבבי
שרשור שמתאים לתשוקות! דיאלוג בין ורדל'ה לגוון: גוון: ורדה(מספרת לה את כול הסיפור)שלא ממש יש לי כוח לכתוב אותו עכשיו.... ורדלה:גוון שמעתי למה שאמרת ואני משתתפת בצערך...ובלה בלה בלה ובסוף כול משפט "תזרקי אותו הוא לא שווה את זה(הוא כן אבל לא נורא זאת בסה"כ ורדה לכו תבינו...היא יוצאת עם טנצר ככה שאין לה ממש טעם
) מסקנה: תרזה תישאר עם איתן וגוון לכי חפשי מישו אחר לחנוק,לנעול את אמא שלו,ולקרוע לו את החולצה
*כול הנאמר בקטע זה בצחוק,הומור וסאטריה בלבד
אל תקחו ללב הוא לא מחסן
גוון אם את קוראת קטע זה בבקשה לא לבוא ולחנוק אותי
*עזבו בשעות כאלו אני לא הכי שפויה

סוף כול סוף תפוז אנשים עושה שרשור..

כלבבי
זה בדיוק מתאים לתשוקות: דיאלוג בין גוון לורד'לה: גוון: או ורדדית שלי אל תשאלי מה קרה לי(מספרת לה את כול הסיפור)שאין לי ממש כוח לרשום עכשיו.... ורד'לה: גוון שמעתי אותך ואני מבינה אותך עמוק לליבי ובלה בלה בלה...ובסוף כול משפט של ורדדית הרקדנית
"תזרקי אותו,הוא לא שווה את זה(במקרה הזה הוא שווה את זה אבל: לכו תבינו את ורדה יצאה עם טנצר איזה טעם כבר יכול להיות לה
). *מסקנה:תרזה ואיתן נועדו להיות ביחד לא איתן וגוון
במקרה הזה ורדה עזרה לאוהבי תריתן
וגוון שתלך לחפש מישו לחנוק,לנעול את אמא שלו במחסן,ולקרוע לו חולצה
*קטע זה נכתב בהומור וסאטאריה נא לא לקחת ללב הוא לא מחסן
וגוון אם את קוראת קטע זה בבקשה לא לבוא וחנוק אותי טוב

crazystav

New member
גם לי יש!!!בסגנון מעיין.......

גוון מגיעה למשטרה אחרי ניסיון לרצח ומקבלת בתמורה לערבות של 239384 מילארד שח טיפול לבעיות! גוון: אויי ורדה את לא מאמינה... זה שאהבתי כל החיים שלי, התאהב משהי אחרת... ועוד בבת של הסוכנת בית! את קולטת?! לא באיזה שחקנית מפורסמת! אלא בבת של הסוכנת בית! אני הייתי כלכך טיפשה! חשבתי שתרזה היא חברה שלי... אבל לא!!! היא תיכננה את כל זה! היא תיכננה לעשות ממני צחוק! ואני שלא היה לי כסף לאקדח.... באתי עם מחבט בייסבול והכלבה לא מתה! האיש שאהבתי כל החיים שלי בגד בי ומאוהב במשהי אחרת! מה לעשות?! ניסיתי לפתות אותו!0--- לא עזר@ ניסיתי להכנס ממנו להריון .... עזר אבל תרזה הכלבה הרגה לי את התינוק...! נראה לי שהוא עדיין מאוהב בה מה לעשות?! ורדה: תזרקי אותו@! הוא לא שווה את זה! מה את בכלל מתחננת?! את יפה את טובה כל החיים לפניך, את עשירה כל גבר ירצה להתחתן איתך?! למה דווקא עם אית'ן קריין? תתנקמי בו! הדרך הטובה ביותר היא הנקמה! העיקר שעברת על חוק 2847 ששכבת איתו! לפחות עכשיו את יודעת כמה זה מענג! חחחח.... אבל חוץ מזה.... הוא לא שווה את זה! את כל הבכי שלך! תזרקי אותו ותמצאי משהו אחר... אגב: יש לך את הטלפון שלו?!

למעלה