תזרקי אותו!!!!!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifמה הקשר של סרטי פנטזיה

לאורלנדו?

kittycatbone

New member
טרויה זה מיתולוגיה,

ונד קלי זה סרט דרמה-פעולה אם אני לא טועה וזה מבוסס גם על סיפור אמיתי.. (מכאן, זה לא יכול להיות פנטזיה..
)

AmiTutiT14

New member
כן נכון, אבל טרויה זו סוג של פנטזיה

עדיין... אני מבינה למה את מתכוונת, אבל אני לא הכי יודעת איך להסביר את זה... בקולנוע סרטים היסטוריים נחשבים לסוג של פנטזיה. נד קלי שמעתי שזה פנטזיה. אבל כנראה שעבדו אלי
(סתם....)

kittycatbone

New member
בקשר לטרויה,

דווקא ספציפית לסרט הזה זה לדעתי עוד יותר לא פנטזיה, כי פשוט ממש שלא התעמקו שם (מספיק לדעתי
) על הקטע של האלים והכל.. שזה מילא הפנטזיה שבנושא...
ונד קלי.. באמת כדאי לך לבדוק בקשר למי שאמר לך את זה..

AmiTutiT14

New member
תמיד סרטים על תקופת ההלניסם הם

סרטי פנטזיה. ובטרויה, הסרט התבסס על המלחמה, שהתבססה על שני דברים: המלכה הלנה שבגללה פרצה המלחמה, והדגולה השונה של של שלושת המלכים שנלחמו (שניים כזוג) בשני אלים שונים. אחד באל השמש (טרויה) והשניים באל המים (בדיעבד אלו שני מלכים אחים משתי ערים שונות, אבל שניהם דוגלים לאל המים בסרט כי בעיקרון המלך שיוצא למלחמה מאמין באל המים). לכן הסרט הוא סוג של פנטזיה.

kittycatbone

New member
את צודקת,

אבל בדיוק כמו שאמרתי, בסרט עצמו לא התעמקו כמעט על הקטע של האלים, מה שהופך את זה הרבה יותר לסרט של מלחמה מאשר של פנטזיה (כביכול)...

AmiTutiT14

New member
אני גם חושבת כמוך, אבל זה עדיין סוג

של ג'אנר פנטזיה, כמו מקטריס.

kittycatbone

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אבל דווקא הפנטזיה היחיד שהוא שיחק בו זה שרה"ט!
אהה, ואני לא אומרת שזה דומה לבאפי אבל! כאילו פיירפלי אם אני לא טועה זה בכלל סדרה סגנון סטאר-טראק. כאילו בחלל והכל....

Number One1

New member
אוי ואבוי!!!!!

אני שונאת בדם דברים מפחידים שקופצים לי מול המחשב!
פעם אחת שנכנסתי לאתר פאני, היה רשום שם מן משחק כזה ששואלים "מה לא בסדר בתמונה?" אז לחצתי על משהו שלא היה בסדר ופתאום, מופיעה מולי מן אשה מפחידה כזאת שהשיניים שלה עקומות ואין לה עיניים.... יש לה רק עיגולים לבנים בעיניים!
עכשיו אני לא רוצה להראות את התמונה כי כל הזמן שאני מסתכלת עליה נהיה לי צמרמורת!!!!!!!!!

kittycatbone

New member
או כמו הדבר הזה

שזה כאילו בדיקת ראיה, ששמים מספרים עם כאלה צורות ואתה אמור לכתוב איזה צורה זאת, ואז בשלב מסויים זה פתאום עובר לתמונה של אישה כזאתי מפחידה צורחת (ושומעים תצרחה)..
ועוד כשאני עשיתי את זה בפעם הראשונה זה היה לילה

Number One1

New member
ויש גם דבר כזה

שנכנסים ואז אומרים לך להסתכל קרוב קרוב למסך ויש כאלה כתוביות ואז מופיע איש כזה שעושה פרצוף מפחיד ואין לו שיניים ואין לו עיניים!!!!!!!! אהההההההה זוועת המין האנושית!!!!!!!!!

למעלה