תזרקי אותו!!!!!

תזרקי אותו!!!!!

נורית זרחי חותמת את חגיגות הספר העברי בתפוז ומגיעה הערב ב-19:00 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלותיכם. אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-22:00 תגיע ורדה רזיאל ז'קונט ל-blogtv ותענה לשאלותיכם לקראת המיונים לתחרות "השדרן של המדינה" שיערכו מחר. ניתן להשאיר לה שאלות מראש בפורום.

kittycatbone

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהישנים נקראים לבוא!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ישנים=ותיקים..
בכל מקרה...... סוף סוף נגמרה השנה
חודשיים של חופש!! אין מבחנים... בקרוב גם לא בגרויות אני מקווה... ובקיצוררררר כל מי שעזבה לקצת את הפורום יכולה לחזור!! אז עשו מאמץ, וכל מי ששמה לב שמישהי אחת נעלמה, שתיקח פיקוד ותקרא לה חזרה!!! ואם חזרת בעצמך, שרשרי כאן!

ThisIsJustME

New member
אממממממממ.........

אני חזרתי....בערך...כי אני יותר קוראת מאשר מגיבה אגב
קיבלתי את התוצאות של המתכונת שלי בלשון ואני לא מאמינהההההההה קיבלתי 74...כשלא ידעתי כלום והייתי בטוחה שאני אקבל נכשל חיחיחיחי אני שמייחה

kittycatbone

New member
יפה!!!!!!!!!!

וטוב שחזרת באמת
למרות שיש עוד כאלה שלא פה פתאום הרבה זמן..

Drorrrrrr

New member
../images/Emo135.gif פורום דה קולינג!

עם יציאת אלבומם החדש [השני במספר] של להקת דה קולינג
, יצא גם הסינגל Our Lives שמתחיל להיטחן בתחנות הרדיו! בעקבות יציאת הסינגל והאלבום החדש, הגיע הזמן גם לעשות סיבוב פרסומים חדש! אפילו השקנו אתר חדש לפורום! כאן אתם נכנסים לתמונה! אתם מוזמנים לפורום דה קולינג [583]: לכתוב
, להשתתף
, לתת דעתכם
והעיקר להינות
כולם מוזמנים
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאה?../images/Emo12.gif

אין בכלל פרסומת ~סמויה~ בהודעה שמעלי...

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifיו איזה פחד../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

אני לרגע נכנסת לצ'אט של תפוז, פתאום המסך נהיה שחור, ומופיע מן חייזר כזה מה זה מפחיד! ואז איך שהוא הגיע הוא נעלם
ואז הוא הופיע שוב והיה כתוב:"ב-27 אנחנו באים.." אמא'להההההההההה זה היה כזה מפחיד
איך הלב שלי קפץ..
הנה מה שהופעי לי על המסך

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifשחכתי לכתוב להודעתי הנ'ל

*נצל'ש*
איך אני אשן עכשיו?!

AmiTutiT14

New member
../images/Emo6.gifאני יודעת מה זה דורית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא כתוב, אבל נראה לי שאני יודעת. ב-27 לחודש עולה בHOT ערוץ חדש שנקרא HOT space, הוט חלל, ולכן החייזר שם. עכשיו את יכולה להיות בטוחה (וגרועה) שזה לא הכנה של החייזרים לבני האדם לקראת פלישה

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifחחח ^^

כן כנראה זה הפרסום לזה. אבל למה הם צריכים כל כך להפחיד אנשים? פתאום זה קופץ לי מול הפרצוף כמעט חטפתי התקף לב...

kittycatbone

New member
יששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בערוץ מד"ב של הוט תהיה את הסדרה "פיירפלי" שכולם אומרים שהיא מעולה, שג'וס וודון (הבמאי של באפי ואנג'ל) יצר
אבל ביטלו את הסדרה אז יש לה רק עונה אחת..

AmiTutiT14

New member
שמעתי עליה.. אבל אני לא אוהבת באפי.

אבל הערוץ לא יהיה קר של מדע בדיוני, אלא גם פנטסיה. כך שאם במקרה יהיה סרט עם אורלנדו, סביר להניח שהוא יהיה בערוץ הזה.

למעלה