תזרקי אותו!!!!!

../images/Emo105.gif

טוב אז אני יתחיל: -היום עבר בסדר ואני עייף עכשיו -אמרו לי שהם מאוד מרוצים (איך לא: 100 במתמטיקה, 90 באנגלית. ממוצע של התעודה: 93.636364) - לא לא הולכים לגרש אותי (אפילו קיבלתי 50 שקל על התעודה הטובה חחחחח....תאכלו ת'לב!!!) - לא יודע איך אני הולך לחגוג את סוף השנה. יש הצעות???

As היחידה

New member
../images/Emo105.gif

*אוכלת ת'לב* הממ תאמת שאין הצעות אני רוצה ללכת לטירהההה[מסיבה] :'( אבל לא מרשים ליייייייייי

As היחידה

New member
../images/Emo105.gif

K a R n O n A

New member
../images/Emo105.gif

אז זהו..שעוד לא דיבלתי תעודה..ב(למה?למה הסבל נשמך??)בבגלל הרבה שביתות אני מסיימת ביום...רביעי...ויום שלישי אני מקבלת תעודות..וחוזרת לראות את הכיתה המסריחה שלי!....אוי איזה כיף היה לסיים היום ולא לראות את הביצפר והכיתה והשכבה חודשיים שלמים...אווף אין לי כוח עד יום רביעי!!! ואיך אני חוגגת??...אם חברות...דה..ברור!!...

spiritspirit

New member
../images/Emo105.gif

חחחחחח את מושפעת ממני
גם את מושפעת טחחחח
עזבי.
התעודה בסיידר גמור ממוצע 90! איך לחגוג סוף שנה? בבית מול המחשב

As היחידה

New member
../images/Emo105.gif

גם אני ככה. יש לי תוכניות, אבל הם נורא קטנות ומה אני יעשה בשאר החופש? כלום?
יש הצעות?

Same here

גם אני ישבתי אתמול על המחשב והלכתי לישון ב11 כי היה לי היום אימון בוקר בשחייה (לא של ילדים קטנים אלא תחרותית). דרך "טובה" להתחיל את היום הראשון של החופש. גם לי אין עדיין תוכניות לחופש. אני חושב שהכל ידפק לי בגלל כל האימונים שיהיו לי ולא יהיה לי זמן לכלום ואני סתם ישב בבית עייף. אין לי גם הצעות לאיך להעביר את החופש. גם אני צריך הצעה אז תרגישו חופשי לתת רעיונות...

BaBy LiS

New member
../images/Emo105.gif

אצלי עבר היום לא משו..=\ בלעע.. ההורים עשו לי ולאחותי [בנפרד] הרצאות עד כמה שהם משתדלים ואם הם יעבדו כמו שאני לומדת [ואני לומדת טוב גררררררררר
] אז לא היה לנו חצי מהבית [לא שהוא כ"כ גדול נוור מיינד] ושאני ילדת 100 [כן בטח
] ואני צכה לקבל ציונים יותר טובים גררררר עליהההה התעצבנתי והלכתי לישון=] ועל הגירוש מהבית.. לא.. יש גירוש של המחשב.. או של הטלויזיה.. יעני הם יתקשרו ל-YES ויוציאו את כל הערוצים שהזמינו לנו [תודה אני כ"כ אוהבתותם!!] ואת המחשב הם ימחקו ת'איסי [לא שמעו על 2GO..] ת'מסנג'ר ואת כל התוכנות=\

As היחידה

New member
../images/Emo105.gif

ממממממממהההההההההה????????????
התעודה -שלך- לא טובה?????????
אמן עלי תעודה כזאת!!!! זה כבר ממש לא יפה. יש לך אחלה תעודה. לא תמיד מקבלים 100.. ההורים האלה. בדיוק כמו שלי... ומזה העונש הזה???????? על ציונים כאלה??????? דייי -מסכנה...-
אותי הם לא הענישו אבל הם לא נותנים לי לעבור ביה"ס עכשיו!!!

תות15

New member
../images/Emo108.gif

שושי.. אולי תסדרי לנו לקיץ איזה משחק כמו שעשית בפורים..?

למעלה