תזרקי אותו!!!!!

אטיוד5

Active member
מי אמר שלא?

ואם באמת אינני אהוב הפורום, זאת בדיוק ההוכחה הניצחת שאינני בן-זון. אבל אני מבין שאת אוהבת אותי מאוד. חיממת את ליבי, עד כדי כך שאינני זקוק לפוך יותר. גם לא לפח. הלך עלינו

אטיוד5

Active member
להיפך, זה היה חמוד.

אני מניח שזה תלוי במצב הרוח היומי שלך. אם אתה מעוצבן ממילא - זה יעצבן אותך עוד יותר. אם אתה שמח וטוב לב - זה יעשה לך עוד יותר טוב על הנשמה.

תזרקי אותו!!!!!

נורית זרחי חותמת את חגיגות הספר העברי בתפוז ומגיעה הערב ב-19:00 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלותיכם. אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-22:00 תגיע ורדה רזיאל ז'קונט ל-blogtv ותענה לשאלותיכם לקראת המיונים לתחרות "השדרן של המדינה" שיערכו מחר. ניתן להשאיר לה שאלות מראש בפורום.

יש כבר המון דברים

שאנחנו מסכימים עליהם: הללויה טום ז'ובין היו עוד כמה, לא זוכרת - הדחקתי.

טוב ../images/Emo20.gif

חשבתי על זה שוב. בניגוד למה שאמרתי אתמול, אני דווקא כן מכיר גבר אחד שאולטימטום שהופעל עליו פעל את פעולתו, גרם לו לזנוח את התלבטויותיו ולהתחייב כלפי מפעילת האולטימטום. זה היה כל כך מזמן, שכבר שכחתי מזה. רק מה, ההתקפלות שלו לא נבעה מהתלקחות פתאומית של אש האהבה, אלא מזה שהוא פחד להיות שוב לבד. כלומר, ממקום של נאחס. מפעילת האולטימטום לא ידעה את זה. אולי היא חשבה, שהלחץ שהיא הפעילה עזר לו להתאפס על עצמו ולהפסיק לשחק משחקים. והקשר הזה, שהתחיל ממקום של נאחס, גם נמשך במקום של נאחס. הוא נגמר כשאותו גבר הגיע למסקנה, שמוטב לו להיות לבד מאשר להעביר את שארית ימיו בנאחס. שורה תחתונה? לא ממליץ.

אטיוד5

Active member
בטח שלא ...

כנראה השלכה שעשית. נשים אוהבות בני-זונות. עובדה בדוקה.

למעלה