תזכירו לי

Skunk On Wheels

New member
תזכירו לי

איזה פרק זה (עונה שניה אני כמעט בטוח) שבה היה איזה נשף שבו הבנות מזמינות את הבנים והיה משהו עם רוח של איזה אחד שהיה עם המורה שלו והם נפרדו והוא רצח אותה ובאפי ואנג'ל בסוף הפרק "שיחקו" מחדש את מה שקרה?

B a n j o

New member
FFL זה לא ../images/Emo41.gif

הפרק שבו ספייק מסביר לה על איך הוא הרג את הקוטלות?

ANGEL N

New member
פרק חזק ביותר...

באפי משחקת את הרוצח שהמורה כבר לא אוהבת, ואנג´ל את המורה שלא רוצה להמשיך בקשר אם התלמיד. כל הפרק לא חשבתי בכלל על המריבה בין 2 הדמויות (התלמיד והמורה) ועד כמה זה אקטואלי למה שקרה בין באפי ואנג´ל, ופתאום בקטע האחרון שבאפי ואנג´ל אומרים את זה ולבסוף משלימים את זה בצורה אחרת וטובה זה נראה כ"כ אקטואלי לאותו פרק כ"כ יפה ... פשוט גאוני!!

Skunk On Wheels

New member
בדיוק!

וממש אהבתי את הקטע שרואים כאילו את ג'יימס צועק למורה "Don't you walk away from me" ובאפי משלימה "Bitch!" ושלזכור שהיא צועקת את זה על אנג'לוס .]]]]

Tristann

New member
חתימות ספוילריות

Skunk on wheels היקר, החתימה שלך מכילה ספויילר לעונה השישית בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תוסיף כמה (הרבה) שורות רווח בין החלק שכותב על הספויילר ובין החתימה, וכולנו (או לפחות אני) נודה לך. הודעה זו נוסחה בלשון זכר, אך היא מכוונת לנשים ולגברים כאחד (אחת? :)) אה, ובבקשה, מי שהחתימה שלו ספויילרית בבקשה שיעשה את אותו דבר... תודה!!!!!

Skunk On Wheels

New member
כמו שכבר הסברתי בעבר

בגלל הגבלת התווים של תפוז אי אפשר לעשות רווח יותר גדול, ואישית אם הייתי רואה את זה הייתי חושב שספייק סתם יורד על ג'יילס.. (על עצמו בדרך) .] ובאמת שזה לא מובן מה קורה שם.... (למי שלא ראה)

talrv

New member
באמת רעיון טוב.. (ספוילר 6)

זה יוצא ככה: SPIKE: Oh, listen to Mary Poppins. He´s got his crust all stiff and upper with that nancy-boy accent. You Englishmen are always so... Bloody hell! Sodding, blimey, shagging, knickers, bollocks, oh God! I´m English! GILES: Welcome to the nancy tribe ואז יהיה לך יותר מקום לעשות רווח.

ShadowFlash

New member
Skunk טוב שאתה מסמן ספוילרים אבל

פעם הבאה רד כמה שורות כדאי שממממ אני לא אראה בכלל את הספוילר כמאט קראתי אותו.....

למעלה