תזכורת שלישי הקרוב, 5.6.07 22:00 כתובת בפנים. מי שמתכנן להגיע ורוצה הוראות, שישלח לי הודעה בפרטי.
I itaikuskus New member 30/5/07 #1 תזכורת שלישי הקרוב, 5.6.07 22:00 כתובת בפנים. מי שמתכנן להגיע ורוצה הוראות, שישלח לי הודעה בפרטי.
I itaikuskus New member 30/5/07 #2 הנה גם מפה ההופעה בשיתוף פעולה אמיץ עם UNDERGROUND BAT-GALIM זה אומר שיש לנו גב ומי שעושה בעיות כל בת גלים על הגב שלו.
הנה גם מפה ההופעה בשיתוף פעולה אמיץ עם UNDERGROUND BAT-GALIM זה אומר שיש לנו גב ומי שעושה בעיות כל בת גלים על הגב שלו.
D Dystopian fiction New member 31/5/07 #4 וואלה, קרוב לבית. ממתי יש חובבי פאנק (חלילה פאנקיסטים), בבת גלים?
I itaikuskus New member 31/5/07 #3 אני אקפיץ it takes a long time to get what you want no matter how hard you try, it just won't come but you keep on trying, and you don't give up and it's really silly and it's all in vain and if you don't stop you'll go insane!
אני אקפיץ it takes a long time to get what you want no matter how hard you try, it just won't come but you keep on trying, and you don't give up and it's really silly and it's all in vain and if you don't stop you'll go insane!