תזכורת

תזכורת

חברים יקרים, אני שוב פונה אליכם בבקשה, אנא, היענות מרובה בבקשה, ותודה מראש נטלי ואלי ב"ה האוניברסיטה העברית בירושלים הפקולטה למשפטים המכון לקרימינולוגיה מתכבדת להזמינכם ליום עיון בנושא: "נפגעי גזזת": בין קרימינולוגיה, ויקטימולוגיה, רפואה, היסטוריה ומשפט. יום ב' 30.04.07 בשעה 15:00 מקום האירוע: אולם 302 הפקולטה למשפטים סדר היום 15:00 התכנסות 15:15 דברי פתיחה • פרופ' דויד וויסבורד, ראש המכון לקרימינולוגיה, האוניברסיטה העברית • ד"ר נאדירה שלהוב-קבורקיאן, המכון לקרימינולוגיה, האוניברסיטה העברית • נטלי גבעון, המכון לקרימינולוגיה, האוניברסיטה העברית. 15:40 מר אלי פילו, עדות אישית 16:00 ד"ר נדב דוידוביץ, ניהול מערכת בריאות של מדינת ישראל בראשית הקמתה, אוניברסיטת בן גוריון פרשת "נפגעי גזזת" היבט היסטורי-רפואי. 16:20 ד"ר סיגל סדצקי, חוקרת אחרית לאומית לחקר הגזזת, משחד הבריאות מכון גרטנר תל השומר מחקרים והשלכות החוקיות בעדכון רשימת המחלות המזכות בפיצוי עפ"י חוק לפיצוי נפגעי גזזת. 16:40 עורך דין איתן פלג, התמחות מיוחדת בנזקי גוף וגזזת רפואה ומשפט "קרחים מכאן, מכאן ומכאן". 17.00 גב' ליל צרפתי, עדות אישית, השלכות על הדור השני. 17:20 הפסקה, כיבוד קל 17:40 הקרנת הסרט "ילדי הגזזת" מאת דוד בלחסן ודוד ברגמן ולאחר מכן שיחה. 18:40 ד"ר יובל שני, הפקולטה למשפטים, האוניברסיטה העברית, סיכום סופי. ***מספר המקומות מוגבל, יש להירשם עד התאריך: 10.04.07 נטלי: 0547203277 [email protected]

אמרוקאי

New member
אלי ../images/Emo124.gif - ../images/Emo50.gif !!!

צר לי שלא אוכל להגיע. אשמח מאוד אם תסריטו את האירוע (או לפחות תקליטו את המשתתפים). כך יוכלו אנשים מרחבי העולם שנבצר מהם להגיע, "להשתתף" בכל זאת. רעיון: אם תסריטו, שימו קטעים נבחרים ב- YouTube.

הוספתי לרשימה את......

וואן ואותך, אני מעריך גם תמיכה מרחוק, באמת אני זקוק לזה, יען כי ניסיון הופעה בפני מכובדים כאלו, לא היה לי ואין לי. פנים מוכרות, כמו שרונה, עלמה, הודפי וזוגתו שאותם אאסוף מן הבית בשעה היעודה, ( תמורת בקבוק ירוק שכבר קיבלתי אותו ) , טבעו של איש שיווק לא עושה דבר ללא עמלת רווח. חבריםטובים מקוסקוס, בני משפחה ועוד חברים שלא מן הפורומים הנ"ל, רק עוזר הדבר. אנו נצלם את האירוע, יש צלמת מקצועית, ויתכן מאוד בלחצו של בצלאל דהאן, גם התקשורת תהיה נוכחת. תודה על המחשבה ידידי הטוב, וזו רק התחלת הדרך. בשם נטלי ואלי תודה גדולה

שרונהה

New member
בהצלחה אלי../images/Emo24.gif

מחזקת אותך ושולחת אליך אנרגיות של אור, אהבה והצלחה מצטערת שלא יצא לי להגיע, אבל אני איתך בליבי וברוחי, ברגעים אלו ממש

למעלה