תזכורת!

שוודה

New member
תזכורת!

היום בין 21:00 ל22:00 בערוץ 24 יהיו משודרים הקליפים שעלו לגמר תחרות "קליפ צעיר". בניהם גם הקליפ שעשיתי לשיר "עשר שניות". כל הסקרנים מוזמנים לצפות! יומטוב!

0mroosh

New member
../images/Emo24.gif

נרשמנו היום לאוטובוס, משמע אגיע לתחרות. :)

שישיץ

New member
שעומר ירשום גם אותי לאוטובוס_../images/Emo79.gif

שיברר לפחות אם אפשר :)

0mroosh

New member
אם את לומדת במגמת קולנוע

בכפר הנוער אשל הנשיא, אז כן. אני כמעט בטוח שהאוטובוס מפוצץ, המון מיא'-יב' נוסעים.

שישיץ

New member
נו נו נו_../images/Emo79.gif

אני ארשום אותך לאוטובוס ל...הממ...אממ..מממ..נמנמ... יאיר לפיד?
ממ המלט? אני מצטערת שלא התחלתי ללמוד באשל

tipeshet

New member
אני רוצה לראות!

חייבת לזכור חייבת לזכור חייבת לזכור חייבת לזכור. מי מזכיר לי?

noa08128

New member
אני..

אסע למושב יציץ אתחפס לעציץ אציץ לביתך ואם את שם אני אזכיר לך.. (למרות שזה מתחרז עם -אפליץ)
חה
נועה

noa08128

New member
כולם ../images/Emo70.gif

הצביעו לקליפ של נגה
היום עד חצות
כי נגה היא מלכה

dsol

New member
לא אהבתי את הקליפ....

אבל ממש אהבתי את הקליפ הראשון שהיה של אסף אמדורסקי וגם של השיר "ראבי דאבי" אבל לעומת הקליפ שהיה אחרי השיר של רונה פתאום הקליפ של 10 שניות נראה לי מעולה....

bזוהר

New member
"אוי, שקט." ?

מצטערת אבל התגובה שלך ממש זיעזעה אותי. למה דודי לא יכול להגיב ולהביע את דעתו? מי את שתפסלי אותה בכזו גאוותנות? "אוי, שקט."? אומרים משהו שלא מוצא חן בעינייך אז את משתיקה? הוא אפילו לא אמר את זה בצורה בוטה. קצת כבוד, קצת נימוס. מצטערת שהתרעמתי אבל ממש הפריע לי.

אמ,

אני לא פוסלת את הדעה שלו וכמובן שהוא יכול להביע את דעתו. אבל לי, למרות שההודעה שלו לא כ"כ בוטה, זה כן נשמע מאוד מזלזל ופוגע, הוא יכל להביע את הדעה שלו בדרך אחרת. אולי אני טועה[מה שכנראה נכון?], אולי לא הבנתי את הכוונה שלו, אולי קראתי את זה בטון הלא נכון, אבל מאוד צרם לי לקרוא את ההודעה הזאת.

dsol

New member
איך אני אמור להביע את הדעה ?!

להביע אותה בלב ? תהיהי טיפה הגיונית לא אמרתי משהו רע על הקליפ להפך אמרתי שהוא היה טוב לעומת כמה אחרים אבל לא הכי טוב

למעלה