תזכורת!

זה לא נשמע ככה,

זה נשמע כמו "הקליפ ההוא היה כ"כ גרוע, שאפילו הקליפ של 10 שניות נראה יותר טוב". ציני ומתנשא. ככה זה נשמע לי. ואני מתנצלת, לא הייתי צריכה להגיב איך שהגבתי. זה באמת היה ילדותי וטיפשי מצידי. הייתי צריכה לנסח תגובה פחות ילדותית מ"שקט".

0mroosh

New member
../images/Emo45.gif

זה היה טיפין מזלזל,שכל אחד יחזיק בדעתו.

bזוהר

New member
את פשוט טעית.

זה לא מה שהוא התכוון לומר הוא בסך הכל אמר בצורה תרבותית שהוא לא אהב את הקליפ והוסיף שאחרי הקליפ שהיה אחרי 10 שניות, הקליפ של 10 שניות נראה טוב. לא חשוב, כבר התנצלת אז זה באמת לא רלוונטי :)

0mroosh

New member
"ראבי דאבי" היה האנימציה?

זה היה נורא, כלומר, ראוי להעריך השקעה יוצאת דופן, אבל- נראה כאילו הם פשוט עבדו עם הצייר. :|

dsol

New member
לפעמים הציור

הוא הרבה יותר קשה מצילום במצלמה זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה להכין קליפ שלם מאנימציה

0mroosh

New member
"כלומר, ראוי להעריך השקעה יוצאת

-דופן", אני חושב שאמרתי את זה, הביצוע פשוט דל ובוסרי. אם מניחים את האנימציה הזו, לצד הקליפים היותר מכובדים של התחרות, העמדת הפקה (שכרוכה באיתור לוקיישנים, שחקנים, שעות צילום רבות וימים על גבי לילות בחדר העריכה), הרבה יותר מורכבת, מליצור אנימציה, די בסיסית ולא מתוחכמת כלל.

dsol

New member
גם באנימציה יש את הדברים האלו

יש צורך בלוקיישנים, נכון שלא צריך לצאת לחפש אותם אלא לצייר אותם אבל עדיין ויש את הקטע של ההנפשה שיכול לקחת הרבההה זמן והמון השקעה מה שכן.... הקליפ הספציפי הזה לא כל כך הושקע באנימציה ו"תפאורה" אבל בכל זאת זה יוצרים עצמאיים ובשביל דבר כזה אני חושב שהוא טוב מאוד

noa08128

New member
אויי

הקליפ של אסף אמדורסקי באמת היה טוב וגם השיר מעולה
הקליפ של ראבי דאבי מזעזע הלהקה עצמה סבבה אני מכירה אותם אבל הקליפ הזוי לחלוטין.. הקליפ של "כמה שאני אוהב" ושל "חזירים" היו מעולים "10- שניות " ברמה שלהם ללא ספק..

0mroosh

New member
אחלוק עליך בנוגע ל"חזירים"

אסופה של צילומים אורבניים נוראיים, יש כל כך הרבה מה לתפוס בעיר וכל כך המון לוקיישנים מעניינים (הקליפ משנה שעברה ל"תכלית בתחתית" רק הוכיח כמה העיר מצטלמת נהדר, השאלה היא היכן מצלמים), וכאן פספסו את זה. בנוסף, מי שלא יודע לצלם צילומי כתף (כלומר, לא צילום נייח, על חצובה, או דולי), שלא יעשה זאת, כאן זה היה קטסרופה. בנוסף, כל הזום אין/אאוט היה פשוט מבחיל ("דוגמה 95" זה לא ואני בטוח שהם לא התכוונו ללכת בכיוון), עבודה לא מקצועית כלל. בנוסף, אני קצת סולד מלראות את מה ששומעים, כלומר, אם אומרים בשיר "תחנת השלום", אין טעם שהמצלמה תקלוט שלט- "תחנת השלום", הרי אפשר להוסיף נופח וצדדים חדשים לשיר, ע"י הצילום, לבזבז את הכח שיש לך בלחזור על מה שהמילים בשיר כבר מספקים, זה זול נורא.

noa08128

New member
עומר..

יש אמנם דברים שאני כן מצודדת בך,כמו החלק האחרון בוא אתה מדבר על הדוגמה של "תחנת השלום" ועוד שלל דומגמאות שיש לי זה בהחלט הופך את זה לזול יותר. אבל, האווירה בקליפ מתאימה לאווירה של השיר . ישנם מקומות שהעיר נקלטת במצלמה בצורה נהדרת שממחישה את התנועה.)

dsol

New member
נכון הם היו ברמה

אבל אם מסתכלים על כלל הקליפים שהיו אני לא חושב שהוא היה הכי טוב פשוט הקליפ לא מה שציפיתי, הוא לא כמו שאני רואה ומבין את השיר

שישיץ

New member
בקליפ ל"כמה שאני אוהב" באמת היה../images/Emo79.gif

מעולה :) אבל שום קליפ לא נראה לי ברמה גבוהה מאוד (הפסקתי לראות לאחר הקליפ של נגה כי היה היום האוס פרק אחרון..
), הרעיונות עם זאת יפים. והקונספט של כמה שאני אוהב עשה לי צמרמורת. זה רק אני והפחד שלי מלהזדקן...

שוודה

New member
זו לא רק את

אני פוחדת להזדקן הרבה יותר משאני פוחדת למות. קבלי

abarak88

New member
קליפ מעולה!!!

אהבתי ביותר
כן גם הצבעתי אפילו 7 פעמים [את חייבת לי 7 שקל!!!
]
בהצלחה

שישיץ

New member
יווו עכשיו ראיתי אותו_../images/Emo79.gif

הוא שונה ממה שדמיינתי לחלוטין. אהבתי שזה קצוב כמו השיר, את הקטע עם הברז במיוחד.. מי השחקנית? היא לא משו... אבל רואים אותך ברמזור אאל"ט

0mroosh

New member
נגה ברמזור,

השחקנית מצויינת! (מהתאטרון הקהילתי בב"ש).

למעלה