תזכורת

sorek2

New member
אני בקושי החזקתי מעמד כל הסופ"ש...

אבל עכשיו, כשזוהר סופסוף עלה על משפחת "כספי/סילבר", דברים יתחילו ללכת בכיוון הנכון...

אז זהו

שעד כמה שהסדרות האלה הולכות... שום דבר עוד לא הולך לשום מקום. והכי גרוע בשלושת הפרקים האחרונים... אני בכלל בניויורק בלי מחשב ובלי השיר שלנו.... חסר להם שלא עושים שידור חוזר בשישבת

D o r o t h y

New member
לא תהיי דואגת

יש שידור חוזר גם בשישי וגם בשבת מה את קונה לי בניו יורק?

D o r o t h y

New member
את יכולה למצוא לי

חתן כמו סורק שלנו? (בטח הוא מסמיק עכשיו) יאללה אני צריכה לצאת כבר מהבית (אני מה-זה באיחור)

המממ

חתן כמו סורק? לא שמעתי יש תור באולמי בונבון? יש אלטרנטיבה? ולמצוא עוד אחד כזה.. קשה קשה כמו מחט בערמה של שחת אבל אלך לי ברחובות ניו יורק ואצעק בקול גדול : תואם סורק, תואם סורק.. מבוקש תואם סורק! אם יענו אביא לך. כמה כאלה את רוצה?

D o r o t h y

New member
הגם אתה ברוטוס?

סורק, אם לא היית מחותן, הייתי מציעה לך נישואין (כבר ביררתי אם הגג של עזריאלי פנוי). גם גששים, גם בייסבול, גם השיר שלנו, מה תריך יותר מזה ? אגב, אתה מתחיל ביום שני, נכון?

sorek2

New member
דווקא היום...

אבל יפה שזכרת, זה היה אמור להיות יום שני, הגדלתי ראש. בעוד עשר דקות אני יוצא...

D o r o t h y

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

ומאחלת המוווווןןןן בהצלחה. Show the world who you are

sorek2

New member
תודה, היה סבבה,

המון עבודה, צריך להתחיל להתרגל לקום בשש בבוקר, ולעבוד עד שש בערב...

החתולית

New member
אני רק שאלה...

אני נטולת YES, אז בעניין השיר שלנו - הבנתי שסבא של נינט הורג / הרג מישהי, ושעכשיו הוא מאושפז בבית חולים בתרדמת ? זה נכון עניין התרדמת ? החתולית שסתם מעניין אותה מה יהיה עם התפקיד הזה בעונה הבאה.

sorek2

New member
קודם כל, עדיין לא.

ב. אם זה עוד אמור לקרות, נא לא לדבר על זה. אני הופך עולם לא לדעת מה יהיה... ג. הוא נכנס לתרדמת אחרי שהוא הותקף בקללות עסיסיות על ידי שרון סילבר, השטן בהתגלמותו. הוא צפוי להתעורר בקרוב, אחרי שזנחו אותו בבית חולים לארבעים הפרקים הקודמים בערך...

שנינו גם על שאלות גדולות

התאמנו לענות. אז ככה. כן. הסבא בתרדמת. אבל הוא נשמה טובה לא הרג אף אחד ניסו להרוג אותו יש אנשים שיעדיפו אותו מת ושותק. התרדמת נוחה להם. בשלב זה של הסיפור אם אכן יקום מתרדמתו. הוא יוכל לעזור לסדר עניינים.

למעלה