שעד כמה שהסדרות האלה הולכות... שום דבר עוד לא הולך לשום מקום. והכי גרוע בשלושת הפרקים האחרונים... אני בכלל בניויורק בלי מחשב ובלי השיר שלנו.... חסר להם שלא עושים שידור חוזר בשישבת
חתן כמו סורק? לא שמעתי יש תור באולמי בונבון? יש אלטרנטיבה? ולמצוא עוד אחד כזה.. קשה קשה כמו מחט בערמה של שחת אבל אלך לי ברחובות ניו יורק ואצעק בקול גדול : תואם סורק, תואם סורק.. מבוקש תואם סורק! אם יענו אביא לך. כמה כאלה את רוצה?
סורק, אם לא היית מחותן, הייתי מציעה לך נישואין (כבר ביררתי אם הגג של עזריאלי פנוי). גם גששים, גם בייסבול, גם השיר שלנו, מה תריך יותר מזה ? אגב, אתה מתחיל ביום שני, נכון?
אני נטולת YES, אז בעניין השיר שלנו - הבנתי שסבא של נינט הורג / הרג מישהי, ושעכשיו הוא מאושפז בבית חולים בתרדמת ? זה נכון עניין התרדמת ? החתולית שסתם מעניין אותה מה יהיה עם התפקיד הזה בעונה הבאה.
ב. אם זה עוד אמור לקרות, נא לא לדבר על זה. אני הופך עולם לא לדעת מה יהיה... ג. הוא נכנס לתרדמת אחרי שהוא הותקף בקללות עסיסיות על ידי שרון סילבר, השטן בהתגלמותו. הוא צפוי להתעורר בקרוב, אחרי שזנחו אותו בבית חולים לארבעים הפרקים הקודמים בערך...
התאמנו לענות. אז ככה. כן. הסבא בתרדמת. אבל הוא נשמה טובה לא הרג אף אחד ניסו להרוג אותו יש אנשים שיעדיפו אותו מת ושותק. התרדמת נוחה להם. בשלב זה של הסיפור אם אכן יקום מתרדמתו. הוא יוכל לעזור לסדר עניינים.