תזכורת

הרקדת שבועות חגיגית

נכתב בשם המרקיד: לכל חברי הפורום ברצוני להזמין אותכם ביום שני הקרוב ה - 13.06.05 לחגיגת שבועות במרכז מחול ביכורי העיתים הרקדה שאסור להפסיד. בתוכנית תחרות עוגות גבינה שבה השופטת המרכזית היא שפית באחת המסעדות הטובות בארץ. בנוסף הפתעה ענקית!!! לבוא בלבן!!! בברכת חג שבועות שמח ערן ביטון אתם מוזמנים להיכנס לאתר שלי

חשוב לדעת

בהמשך להודעה הקודמת: בנוסף התארח בהרקדה גדי ביטון שיבוא גם כן לשפוט בתחרות עוגות גבינה (התחרות תחל בשעה 21:45 לערך) אז לבוא עם מצב רוח טוב לבושים בלבן (למי שיש) ועם הרבה כח לרקוד!!! שבוע טוב וחג שמח ערן ביטון

אנדי54

New member
אני מניח שאחד מהקריטריונים

לשיפוט הוא הטעם... עכשיו כל שנותר הוא לדמיין איך יראה מדריך לריקודי עם אחרי 20 או יותר פרוסות עוגה בשעתיים.. חג שמח!

shirel4

New member
../images/Emo91.gifההרקדה מחר (יום שני)

מה הבעיה?
גדי יגיע להרקדה כאורח, לא מבינה מה אתה שואל... בכל אופן, שמעתי שתהיה הרקדה מיוחדת במינה!!! כמו-כן, הבנתי ממה ששמעתי בכפר הירוק אתמול שיהיו מיטות עיסוי ומסז'יסטיות מקצועיות!!!!! נתראה שם!
שיראל

זה הזמר

New member
קודם כל אני בת

דבר שני - אם ההרקדה מחר גדי ביטון יתארח (זמן עתיד) ולא התארח (זמן עבר). איפה סטיקי?

UHUstick

New member
אני פה

ראיתי את זה ישר, התעצבנתי, כתבתי הודעה אבל הבאג המרגיז בתפוז הרס אותה! הבנתי ישר את כוונתך, ואת צודקת והראת זאת בדרך יפה מאוד שהעלתה בי חיוך! באמת שאין לי כח להאבק עם מע' המסרים המחורבנת של תפוז.

UHUstick

New member
ד"א

יש עוד כמה וכמה טעויות בשתי הודעותיו שלא ניכנס אליהן. הדבר היחיד המעניין בטעויות שאציין הוא: "...השופטת המרכזית היא שפית באחת המסעדות..." האם ניתן להטות את המילה שף ולהפוך אותה לנקבה ("שפית")? האם המשפט "רונית מבשלת נפלא, היא שף!" אינו נכון? האם עלי להגיד "רונית מבשלת נפלא, היא שפית"? איני יודע את התשובה, אני אישית לא הייתי מטה את המילה מתוך אינטואיציה בלבד. האם מישהו יודע את הפיתרון לבעיה? האם השאלה הזאת עלתה מתישהו? מעניין ומסקרן!

UHUstick

New member
סליחה

כתבתי " הדבר היחיד המעניין בטעויות שאציין הוא" כמובן שאיני יודע אם זו טעות!!!

ואם כבר מתקנים אז-

סטיקי, מה זה "ישר הבנתי"? מדברים כך בסלנג אולי ,וכולם הבינו את כוונתך. אבל בעברית תקנית עליך לומר "מיד הבנתי". יש מבין? קפיש.

UHUstick

New member
אף אחד

לא מצפה שנתחיל לדבר בעברית מליצית, נכון? אממ כל עוד השפה היא חסרת שגיאות קריטיות - מבחינתי זה בסדר. איני מתכוון ליצור רב שיח שמבוסס כולו על מילים בעלות אופי פלצני.

אני מתנצל

חברים אני מתנצל באמת שאני לא גאון בלשון סך הכל רשמתי הודעה בשביל ערן בגלל שיש לו הרקדה מאוד נחמדה אתם לא צריכים להיות כאלה לא נחמדים ובמקום לתקן ולהגיד לא נורא ללעוג!!! בכל מקרה נתראה בערב שיהיה לכולם חג אביב שמח

G a b i 26

New member
אבל למי זה עושה טוב...

...להתנפל על הטעויות של מישהו? סביר להניח שרוב הקוראים רואים את הטעויות הבולטות כשיש. אז מה, כל פעם נעשה תחרות, מי ראה קודם, ולמי יש הערות יותר חכמות בנוגע לכל טעות? יהיה משעמם... אין פה את הקטע ש"הילדים עוד יחשבו שככה כותבים את זה", אז למה להבליט את השגיות? חוץ מזה: יש "שפית". ככה זה "politically correct"
גבי נ.ב.: מצטערת אם כתבתי משהו לא נכון

G a b i 26

New member
אולי זה פשוט נסיעה בזמן? ../images/Emo8.gif

לא את אתפלא אם יתברר שגדי מסוגל גם לזה...

M H2

New member
תזכורת

היום הרקדה חגגית בתיכון אביב ברעננה

Dיהודה

New member
חגיגה בלבן-היום מוצאי שבועות ברעננה

הרקדה חגיגית היום בעב ,יום ב' במוצאי חג שבועות ברעננה. יום שני 13 יוני 2005 שעה 21:00 . מתבצעת בתיכון אביב . מרקיד - טוביה טישלר מרקידים אורחים - מרקו בן שמעון , חיים שריון. מצורף הפלייר . להנאת כולם .

25 דורית

New member
תזכורת! ח-ג-י-ג-ת ש-ב-ו-ע-ו-ת

גם כשנדמה שהחג כבר נגמר.... הרקדה חגיגית במרכז מיר"ב (חוף כרמל) עם ירון כרמל: תזמורת ריקודי עם, גבינות ויין ,והרקדה עשירה ומגוונת. כדאי ומומלץ להגיע!
חג שמח!

חגיגת שבועות - ברעות

הרקדה שכולה בלבן -חגיגה אמיתית ברעות עם קובי מיכאלי כולם מוזמנים.... (גם רוקדי שוהם שכנינו-שאין להם הרקדה היום)

למעלה