תזכורת

• פותח הנושא kees
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

A-T

New member
נגיע בעזרת השם

אז מי מגיע מחר

נא להגיב להודעה אם אתם מגיעים....
נגיע בעזרת השם
ב14:53 אני על הרכבת מראש העין צפון. מי שמגיע ב
ללוד, כדאי לחשוב פעמיים. אם אני לא טועה, שכונת הרכבת תופסת מקום נכבד במדור הפלילי. מה שאני זוכר הוא שלפני שנפתחה תחנת בית שמש, אחי היה נוהג להחנות את ה
ליד התחנה ולנסוע ברכבת לעבודה. עד שפעם אחת הוא השאיר שם את ה
וכשחזר מהעבודה הוא לא כ"כ הצליח לזהות אותו

בכביש 40 (אזור לוד רמלה)

איך מגיעים ברכב פרטי
אני מאוד מבקשת הסבר, אני לא מתמצאת בלוד.
בכביש 40 (אזור לוד רמלה)
פונים מיד לאחר המחסום של הרכבת צפונה (ימינה אם באים מכוון מפעל נשר ושמאלה אם באים מכוון צריפין). הסבר ממחלף גנות/השבעה : נוסעים בעקבות השילוט רמלה, עוברים דרך צומת בית-דגן ודרך צומת כפר חב"ד ודרך צריפין עד שמגיעים למחסום הרכבת (המסילה בין לוד לבאר-יעקב). כ-100 מ' אחרי המחסום יש צומת מרומזרת שהיא צומת הכניסה לרמלה. יש אפשרות רק להמשיך ישר או שמאלה. פונים שמאלה. נוסעים כ-200 או 300 מטר נוספים ואז עוברים מחסום רכבת נוסף, זאת המסילה בין לוד לרמלה (הממשיכה גם לבאר-שבע וגם לבית-שמש). מיד לאחר מחסום זה שוב יש צומת מרומזר(ת) עם אפשרות רק ישר או שמאלה. ש-ו-ב פונים שמאלה (על השלט יהיה כתוב "לוד"). אחרי שפנינו שמאלה אנו נוסעים כדקה או שתיים (בערך כקילומטר) ואז יש פניה לא מרומזרת שמאלה לתחנת הרכבת של לוד. יש שלט די קטן שבקלות אפשר לפספס אותו. אם פספסנו אנו ממשיכים ללוד ומבצעים פנית פרסה בהזדמנות הראשונה. ובקצרה : מכביש ת"א-רמלה (זה שעובר דרך צריפין) אנו פונים שמאלה אחרי הפסי רכבת בצומת מרומזר. נוסעים כ-200 מטר ועוברים שוב פסי רכבת. שוב פונים שמאלה בצומת מרומזר. ממשיכים ישר כ-ק"מ או קצת פחות ויש פניה שמאלה ללא רמזור וזהו מתחם תחנת רכבת לוד.

סליחה זה לא כביש 40 אלא 44

בכביש 40 (אזור לוד רמלה)
פונים מיד לאחר המחסום של הרכבת צפונה (ימינה אם באים מכוון מפעל נשר ושמאלה אם באים מכוון צריפין). הסבר ממחלף גנות/השבעה : נוסעים בעקבות השילוט רמלה, עוברים דרך צומת בית-דגן ודרך צומת כפר חב"ד ודרך צריפין עד שמגיעים למחסום הרכבת (המסילה בין לוד לבאר-יעקב). כ-100 מ' אחרי המחסום יש צומת מרומזרת שהיא צומת הכניסה לרמלה. יש אפשרות רק להמשיך ישר או שמאלה. פונים שמאלה. נוסעים כ-200 או 300 מטר נוספים ואז עוברים מחסום רכבת נוסף, זאת המסילה בין לוד לרמלה (הממשיכה גם לבאר-שבע וגם לבית-שמש). מיד לאחר מחסום זה שוב יש צומת מרומזר(ת) עם אפשרות רק ישר או שמאלה. ש-ו-ב פונים שמאלה (על השלט יהיה כתוב "לוד"). אחרי שפנינו שמאלה אנו נוסעים כדקה או שתיים (בערך כקילומטר) ואז יש פניה לא מרומזרת שמאלה לתחנת הרכבת של לוד. יש שלט די קטן שבקלות אפשר לפספס אותו. אם פספסנו אנו ממשיכים ללוד ומבצעים פנית פרסה בהזדמנות הראשונה. ובקצרה : מכביש ת"א-רמלה (זה שעובר דרך צריפין) אנו פונים שמאלה אחרי הפסי רכבת בצומת מרומזר. נוסעים כ-200 מטר ועוברים שוב פסי רכבת. שוב פונים שמאלה בצומת מרומזר. ממשיכים ישר כ-ק"מ או קצת פחות ויש פניה שמאלה ללא רמזור וזהו מתחם תחנת רכבת לוד.
סליחה זה לא כביש 40 אלא 44
בקיצור הפניה היא צפונה מהכביש שמקשר את רמלה עם מפעל המלט נשר. כל שאר התיאור שתיארתי מדוייק להפליא, פשוט לא זכרתי טוב את מספר הכביש.

יש חניה למרכז הבקרה

יש חניה מיוחדת למרכז הבקרה
או שפשוט להחנות בחנייה של התחנה ולהכנס דרך הרציפים?
יש חניה למרכז הבקרה
והיא תועמד לרשותכם לקראת הסיור. הכל מתואם, ויש להגיד (אם ישאלו) שאתם לסיור, וזה מתואם עם רשאד. לאחר חניית הרכב יש להגיע לרציף 4. אני בכל מקרה בפלאפון , מי שרוצה אותו לפנות במסר אלי. נא לא לאחר, ולבוא עם מצב רוח...

omer landau

New member
שאלת כרטיסים אחרונה בהחלט

תזכורת
מחר סיור, זוכרים ??
אני קונה כרטיס הלוך ושוב כפר סבא-לוד-כפר סבא האם אני יכול להעביר את הכרטיס בכפר סבא ולהעביר אותו שוב בחזרה בכפר סבא בלי להעביר אותו בכלל בלוד ישימו לב לזה???? כי ככה לא יהיו לי בעיות מיותרות

אתה בד"כ בחייך כזה

אני קונה כרטיס הלוך ושוב כפר סבא-לוד-כפר סבא האם אני יכול להעביר את הכרטיס בכפר סבא ולהעביר אותו שוב בחזרה בכפר סבא בלי להעביר אותו בכלל בלוד ישימו לב לזה???? כי ככה לא יהיו לי בעיות מיותרות
אתה בד"כ בחייך כזה
פרנואיד ו/או נודניק ? כי הסבירו לך שלא אמורות להיות שום בעיות.

DON'T WORRY

גם וגם???????
סליחה ...... יש סיבה לשאלות מטרידות אלה וזה לא משהו חריג אני אבוא מחר ויהיה בסדר אני לא דואג
DON'T WORRY
כפי שנאמר לך, עצם הקניה והכניסה מסמן את השימוש בכרטיס. תוכל להעביר אם תרצה ביציאה בלי לצאת בפועל, ובסיום אותו דבר עם החזרה, תעביר מבפנים את הכרטיס (תוכל לתת למאבטח שיעשה את פעולה זו אם לא נוח. בכל מקרה הכל מתואם וסגור עם מנהל התחנה, ואם ישאלו שאלות פשוט אמור שאתה נמנה על הסיור. אני בכל מקרה במקום לתאם הכל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה