תזכורת

שגיא ק

New member
ועוד משהו:

אין חוק כזה שקובע שמסחריות ואיכות לא יכולים לבוא ביחד. אז נכון, בדרך כלל לא יוצא מזה הרבה כפי שכבר אמרו, אבל כאן-יצא גם יצא. אגב כל מי שרשם פה על ההצגה בכלל ראה אותה?

Minimal Affair

New member
אני אישית - לא.

ואגב, ב - 90 אחוז מהמקרים - מסחריות ואייייייייייייייכות לא הולכים ביחד. אותו דבר במוסיקה גם כן.

שגיא ק

New member
נכון.

ב- 90% הם באמת לא הוכלים יחד. ותום סוייר נמנה ב- 10% שהם כן הולכים יחד. חבל שאתה אומר סתם דברים אם בכלל לא ראית את ההצגה.

Minimal Affair

New member
טוב.. אני לא יכול לומר כלום.

כי באמת לא ראיתי את ההצגה. ולדעתי - קשה מאוד להיות בעשרת האחוזים הללו. ולדעתי - תום סויר לא נכנס לשם.

שגיא ק

New member
קודם תראה את ההצגה - ואח"כ תגיב.

תום סוייר זו הצגה שזכתה לשבחי הביקורות והקהל. אני ראיתי את ההצגה פעמיים. חבל שאתם סתם מעלילים עליה ונותנים סטיגמות לכל ההצגות המסחריות האלה מבלי שראיתם את ההצגה בכלל. ולגלות לכם משהו? אני אוהב מסחריות! אבל (ותמיד יש אבל..) אני גם אוהב איכות. זה לא אומר שאני נהנה גם מהצגות שהן מסחריות ורדודות כמו "עלי באבא". אני אוהב את המסחריות שיש בה גם איכות. וזה מה שמייחד את תום סוייר מבין כל ההצגות המסחריות של חנוכה. ואגב - אני לא איזה אחד שמפרסם את ההצגה אני פשוט מערוץ 1 והמטרה שלי להעלות לערוץ 1 את הרייטינג אז באתי לכאן לספר לכם על המחזמר שמשדרים שם מחר. סתאאאאם

שגיא ק

New member
התבטל וחבל

תום סוייר היום ב- 18.30 בערוץ הראשון התבטל וחבל. באמת חבל.

sharon59

New member
יש לכך סיבה כנראה...

נראה לי שזה קשור לפיגוע שהיה השבוע בספרד.

Nir5L

New member
לא נראה לי..

שזה קשור לפיגוע... כי בכל זאת שמו משהו במסגרת "אורות הבמה".. לדעתי זה קשור לכך שזה יותר מידיי מוקדם להציג את המחזמר בטלויזיה... ארי הוא הוצג עד לפני שבוע בתאטרון...

barmiz

New member
תיקון תום סוייר

המחזמר מחנוכה ומפורים האחרונים... ערוץ 1, במסגרת "אורות הבמה" חלק א' - יום שבת 20.3.04 בשעה 18:30. חלק ב' - יום שבת 27.3.04 בשעה 18:30. לדעתי לערוץ 1 יש פשוט מעט מאוד הופעות אז הם מורחים את זה, שמים סרטים, תכניות מוסיקליות של זאפ וכאלה...

למעלה