תזכורת

starman

New member
תזכורת

שלום לכל החדשים . מזמן לא הייתי בפורום , הייתי חולה והכריחו אותי לצאת לחופש ועכשיו חזרתי עם עידכונים ושירשורים וגלריות חדשות ועידכונים לישנות. תזכורת - למי שעוד לא יודע יש ביום רביעי 20.8 בערוץ 8 "סטודיו למשחק" עם מדובבי סימפסון , תוכלו לראות מי מדובב את מי .

ראיתי

איפה היוצרים ? הראו רק מדובבים ותסריטאי אחד , אני חושב שהאנשים הגדולים באמת הם התסריטאים ( אולי בעצם זה לא כל כך מתאים לבית ספר למשחק ) . מישהו פעם ראה ראיון עם היוצרים של הסימפסונים ? ( מאט גרודינג ? ) דרך אגב , שמתם לב שאחת המדובבות נעלמה באמצע התוכנית ?

sideshow

New member
היה לפני כמה חודשים ראיון

ב"רואים עולם" (ערוץ 1) עם יוצרי הסדרה: ג'יימס ברוקס, מייק סקאלי, סם סיימון, אל ג'ין (שהופיע בתוכנית אתמול) אבל נדמה לי שגרונינג לא הופיע. סיפרו שם בעיקר את התהליכים שעוברת הסדרה לפני השידור(כתיבה, עריכה וכו' עם מעט דגש על צוות המדובבים). בקשר לתכנית אתמול. הנעלמת היא ג'ולי קאוונר(מארג', פטי, סלמה, ג'קי). ו-
: הקטע שראו עם מנחה התכנית (ג'יימס ליפטון) המראיין את רייניר וולפקאסל הוא חלק מהפרק:"The Sweetest Apu" בעונה 13, שם עושה המנחה הופעת אורח.

starman

New member
קראתי באיזה כתבה על התוכנית

שהמראיין עצבן אותה ובגלל זה בהפסקה היא קמה והלכה .

milionare

New member
המראיין היה דומה באופן די קיצוני

לאחת הדמויות בסדרה.. אני לא זוכר בדיוק מי.. פשוט תדמיינו אותו עם עור צהוב...

KrustyGirl

New member
ראיתי גם... ציפיתי ליותר.

ההתחלה הייתה די משעממת שדיברו כל אחד על הילדות שלו (בלה בלה בלה....) זה לא עיניין ממש.. אהבתי מאוד את הקטע עם המילים השנואות והראיון עם כל דמות. גם השאלות בסוף של התלמידים לא היו חשובות ממש. סך הכל היה חביב
.

למעלה