תזכורת:

Gal6

New member
עובדה שהרבה פה רואים..

זה טוב, כדאי לך גם לנסות

החפרפרת הפרק שהיה

וואי פרק אדיר ממש אהבתי אותו משימות שוות הרבה צחוקים שמתם לב שהקבוצה הייתה ממש גרועה היום בתכלס? חוץ מהמשימה הראשונה הם לא הצליחו כלום! ועכשיו התייחסות לכל אחד מהמשתתפים(ובשביל שלא יסקלו אותו עוד פעם באבנים, אני מתייחס לכל אחד מהשתתפים ואז בסוף ארשום ספוילר ) ישראל: הבן אדם כלי תמיד אהבתי אותו יצא וינר כשצייר את הבחורה ובעניין של ההתאמה של המתחרים לבני משפחות גם היה דיי טוב דנה: נורא אהבתי אותה הפרק אין סיבה מיוחדת עודד: קרע אותי הבלונד שהוא עשה הוא נראה כמו אחד מההנסוס הקטע של להיתקע בבוץ דווקא לא החשיד אותי כי אדם כמו עודד במידה והוא החפרפרת ילך על משהו יותר מתוחכם אח שלו אגב לא דומה לא בגרוש שרון: לא יודע קיוותי שהיא תעזוב היא ממש מעצבנת אותי סיגי: שחקנית מאוד חכמה לדעתי עשתה בשכל כשהיא לא לקחה שום משימה כי גם אני הייתי בטוח שאף אחד שם לא יעשה כלום בטח שלא 5 מתוך4 ואחרונה חביבה זהבה: זה רק אני או שכל פרק היא נראית לא הכי אינטליגנטית ואז בסוף היא בקטע של השאלון פתאום רואים צד אחד שלה? צד הרבה יותר מחושב ואסטרטגי? ותחמן ובכלל לא תמים...... חבל לי שהיא עזבה ועכשיו לשלושה ציטוטים שעשו לי את הפרק: 1." מה קשור קוקו? מה זאת אחוות הקוקואים?" שרון בניסיון מוזר להצחיק 2." ספר לנו על ההיסטוריה של האסונות בכדור פורח" איתי בציניות מרושעת שבסוף חזרה ונשכה אותו בתחת 3."אה זה יפה";"אין לנו זמן ליפה" האיש שניסה לעזור לזהבה?(אני לא טועה נכון?) באוטו עם הערה על הלאפטופ אממ זהו עכשיו לספוילר... זהבה מוזר שהיא יצאה אחרי שהיא אמרה שהיא חושדת בישראל זה היה ממש מוזר אפילו שזכרתי שהיא או שרון יוצאות בפרק הזה ישראל דפק את המשימה היום בצורה יפה זה נראה לכם שהוא ידע איפה הקלפים במשימה של משחק הזיכרון?(אם כן זה כבר מוגזם מצד ההפקה כי זה לא נותן לקבוצה סיכוי ריאלסטי לזכות במשימה) הוא ידע טוב מאוד להיות תותח בהתחלה של השיוך ואז לדפוק בצורה שאף אחד לא ישים לב זהו......

וואי

זה הפעם הראשונה שראיתי כאילו ראיתי את זה לפני כמה שנים איזה מגניב זה איך נזכרתי בכל הדברים האלה שראיתי אותם אה ואני חושבת שאני יודעת מי החפרפרת.....

laker000

New member
זה באמת היה ממש ממש מוזר...

שזהבה עפה...אחרי שהיא אמרה במי היא חושדת..ותחשבו נשארו עוד 4 שרובם לא ידעו בכלל מי החפרפרת! לדנה לא היה מושג..גם לשרון..זהבה בעצם היתה היחידה שחשדה בחפרפרת והיא עפה!

למעלה