תזכורת

תזכורת ../images/Emo44.gif

היום, החל מהשעה 20:00, חדשות השבת של ערוץ 10 עם אושרת קוטלר. יש סיכוי טוב שישדרו את הכתבה שבה ראיינו אותי ואת שני החבר'ה שלי

טל כ

New member
ראיתי אותך!!!

נראית מעולה. (ואפילו בלי שהסתפרת יום קודם...)

שרונית28

New member
../images/Emo25.gifראינו אותך

והאמת מתמטיקה זאת השנאה הכי גדולה שיש לי. כמות השיעורים הפרטיים שקיבלתי מכתה ט ועד סוף י"ב פשוט בלתי ניתנים לספירה. מקווה שעומר לא ירש ממני את הבעיות במטמיקה

אימם

New member
היי עופרה!

היה נחמד לראות אותך ואת רועי (איזה מתוק "מקום שלישי בכיתה בחשבון")ואת הבנות המתוקות ברקע.... ואני לגמרי מסכימה עם הכתבה למרות שגם מתן טוב בחשבון...רק שלא שמעתי בסוף אם רועי לומד עדיין עם שבילים או בשיטה חדשה?

רועי לומד בשיטת סינגפור, שהיא פי אלף יותר

טובה מהשיטה המחורבנת הזאת שנקראת "ועוד אחת"

פלג מים1

New member
ממש לא דמיינתי אותך קצוצה ../images/Emo2.gif

איזה חמוד השלישי בכיתה
ואני ממש שמחה על הכתבה הזאת, אולי אולי בכל בי"ס יהיו כמה הורים שישאלו אם אפשר ללמד גם שם בשיטה הזו...

אימם

New member
יפה!

איך זה שהוא לומד בשיטת סינגפור? כל הכיתה לומדת כך או שזו יוזמה שלכן או משהו אחר?

זו יוזמה של ביה"ס שבו הוא לומד

המנהלת היתה סגנית בביה"ס של האמצעית, שבו מלמדים בשיטת "ועוד אחת" וכנראה הפנימה את המגרעות של השיטה ומצאה את שיטת "סינגפור", אותה מיישמים בביה"ס של הצעיר מזה כמה שנים.

מעוז המכבים

שהפך לפני שלוש שנים לבי"ס על-אזורי, ולכן גם תושבי מודיעין יכולים לרשום אליו את הילדים שלהם. לדעתי - ביה"ס היסודי הטוב ביותר באזור.

טל כ

New member
אוף, איזה יאוש!

האמת שיש אחד (לפחות) יותר גרוע... זה אמור לנחם, לא?

אימם

New member
כל הכבוד לה!../images/Emo106.gif

אני מקווה שמנהלות אחרות ייקחו יוזמה ויעתיקו ממנה דוגמא....

הילהל

New member
ראיתי עכשיו ב"נענע 10"

נתנו קישור ב"הורים לילדים ביסודי". אלחח.. את יפה והוא מתוק. חבל שהנושא הוא מהמייאשים ביותר שיש. וזה בא לי אחרי שבת של עוד התמודדות עם ה"שבילים" הנסתרים של מט"ח. יש לי ילד שמת על חשבון ומליח בזה, אבל לעתים אני שולחת אותו עם חוברת שעל אחד התרגילים מצויין "יונתן לא הכין את התרגיל, מכיוון שהוריו לא הבינו אותו". זוועה.

הילהל - יש תקוה ! הגדולה למדה שנתיים עם

שבילים. מייאש מאוד, ובאמת נתקלנו לפעמים בשאלות שגם אנחנו ההורים לא הבנו. לשמחתי הרבה, השנה בכיתה ג' היא לומדת עם "פשוט חשבון". כנראה מישהו בבית הספר הפנים את זה ששבילים לא מציאה גדולה. ספר ההנדסה של שבילים לכיתה ב' הוא בדיחה עצובה מאוד... בנוסף, בשבילים יש כמויות עצומות של חוברות. חבל על הזמן והטרחה שכרוכים בלעטוף אותן...

תאירU4

New member
אצלי הם לומדים פשוט חשבון

אני חייבת לציין שכל פעם שלניר מגיע עם שאלות על ש.ב. בחשבון אני מייד אומרת לו שימתין לאבא שלו, מה שאומר שלפעמים הוא קם בשעה 05.30 בבוקר ועושה בשקט עם האבא את הש.ב. פשוט כי החשבון אני לא יכולה לעזור לו. לגבי קריאה הם למדו עם הכח לקרוא וזה שיטה נהדרת! במיוחד למשפחה שלי שיש לנו בעיות של שליפה מזכרון והשיטה היא מצויינת לכאלה כמונו. כל השיטה מתבססת על תומכי זיכרון.

ר של דן

New member
איזה יופי שכתבת אז ראיתי גם

היה נחמד לראות אתכם, מקנאה בכם על התוכניות לימודים. אנחנו מנסים למצוא דרכינו בשבילים.

למעלה