תזכורת...

aaliaha

New member
תזכורת...../images/Emo42.gif

לכל מי ששכח...(אבל אני לא מאמינה שיש אחד כזה...) מחר,יום שבת בשעה 20:45 יש אירוע הצדעה לחיילי צה"ל
(המקסימים...) אז בקיצור... מאיו'ש,סאבלימינאל והצל,קובי פרץ,אבי מסיקה ועוד... מופיעים
אז לא לשכוח
כי מאיה נמצאת שם
אז המונמונמונמון... הצלחה במופע
המשך יום נעים נאוו'ש...

i4britney

New member
שתוק דביל!!!

דיי כבר להיות כל-כך חומרני ומטומטם,מה אתה מסתכל על הלבוש שלה או איך שהיא נראית? יש לה קול של דיווה היא פשוט ענקית איזו הופעה היא דפקה עכשיו לחיילים האלה כולי צמרמורת וכולם צרחו שם אלוהים ישמור איזו ענקית היא!!!;]

איזה מושלמתתתת!!

כפרה עליהה.. איזה נשמה היא שהיא התנדבה..!! היא הייתה מהממת לדעתי אני אוהבת את החולצה הזאת והיא עם פזור שזה הכי מחמיא להה... אני אוהבת אותהההה לא משנה אם היא יפה או מכוערתת ובמקרה הזה היא יפההה בטירוף.. !!! העיקר הכוונההה , הקוללל שלהה, הנשמהה... !!! היא פשוט מלאךך!!!!1 מאיוש כל הכבודדד!!!!! את מדהימהההה.... איזה קול!!!!!! אוהבת אותך!!!

כן היא שרה מאוד יפה ...

חייכה , שמחה ורקדה .. מה שמראה שפה (בק"ש) באמת לא היה לה מצב רוח ... היא נתנה אחלה הופעה אתמול ...

איזה יפה היא הופיעהההההה

היא הייתה מושלמת ואיך שהיא שרה לחילים באמת מכל הלב.... אהבתי מאוד את החולצה שלה.. מאיוששששששש תמשיכי לעשו טוב לאנשים.. מחר נער ונערת השנה ומאיוש תהיה שם ערוץ 2 20:45 לצפות כולם .....

hadshot

New member
מה פתאום היא כוסית וסקסית בטירוף

ממש לא משנה מה הבחורה הזאת תילבש היא סקסית בטירוף לימור

BravE NeW BoY

New member
זהו...גורלי נגזר..

אני בחיים לא אראה אותה מופיעה עם זה רק בנינו

חחחחח יש לך עוד סיכוי ...

הטקס הזה מחר לא ??!! והיא היתה חמודה לאללה אתמול .. ושרה יפה רק אני לא אוהב שהיא עושה את כל הקולות האמרקאיים האלה סטייל כרסטינה אגילרה .. כי זה הופך אותה לפחות ייחודית .. ובקשר לבגד שלה .. לא ממש אהבתי .. רק בסוף השיר משום מה היא ניראתה מעולה ..

אסייי

תראהההההה ממי.. הטקס הוא מחר וגם מסיקה יההי בטקס אז לדעתי מאיה ומסיקה שרים ביחד.. תכין קלטת ואת זה אל תפספס... ולדעתי מאיוש הייתה מדהימה כמו תמיד אתמול.. ונ.ב בראש 1 יש השבוע גם מאיוש.. יש פוסטר ענקיי שווה לקנותת ... אני קניתי =)

l4k7l6i5i7p9o5

New member
יפה! נראה לי שעלית על זה.

כנראה באמת שמסיקה ומאיה ישירו זה רק בנינו!

aaliaha

New member
מספר הודעות...

בראש ובראשונה... ההופעה המצויינת של מאיה אתמול באשקלון מטעם התנדבותה למען חיילי צה"ל...
ואני רוצה להגיד לכם ש... היה מ-ד-ה-י-ם
רק חבל שהיא תמיד שרה "הלב"
אבל בתכ'לס היא שרה מה-
את "ה-
"... וגם הלבוש שלה היה חמוד
והריקוד היה ממש מדליק
------נושא אחר------ ראיתי את הקליפ המלא של מאיה,בן שרעבי ומוקי "לתת" לדעתי זהו שיר מהממם
וגם מאיה שרה את זה אז בכלל יפה
--------נושא אחר-------- לא לשכוח לראות את טקס "נער ונערת השנה 2004
(ואני מדברת אליך אסי...) מחר תבוא תזכורת
המשך יום מדהים...

hadshot

New member
ראיתי היה נפלא

היה נהדר!!! ומאיה היתה נפלאה כמו תמיד. לימור

למעלה