תזכורת

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifביטול אימון הפורום ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עקב חוסר יכולתם של רבים מהחברים להגיע לאימון הפורום הקרוב (שהיה אמור להתקיים ב 23.3), נאלצנו לדחות את המפגש לעת עתה
מועד חדש יפורסם בבוא העת.

לגבי תאריך חדש.

ביום ראשון הקרוב לאחר שרוני קלוגר יחזור, אבדוק איתו ועם זאב ארליך, לגבי מועד חדש, ברגע שיועלו אפשרויות לתאריכים חדשים נעלה את זה לפורום כדי להגיע להשתתפות מרבית. בתקווה שבקרוב.

Pyongwon

New member
מעוניינת ללמד במועד החדש!!! ג'ס.

באסה שאי אפשר במועד הזה, אבל אין מה לעשות... כבר ביטלתי תוכניות, נו, לא נורא. אפשרי לעשות גם גמישות וגם קאטות, אם מעוניינים אתם. ג'ס.

קוזושי

New member
../images/Emo45.gif לגמישות

מבחינת המאמנים הענין כנראה כבר סגור, אבל אני מאד אשמח על הענין של הגמישות.

lironmarko

New member
מצטרף ומוסיף../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif|*

מהכירותי עם ג'סיקה משכבר הימים היא תיהיה אחלה תוספה לצוות המדריכים :) לאימון פורום הקרוב...... הוספה\בקשה !! אם אפשר תנסו שזה יהיה ביום שני ...נראה לי שצריך לעשות שירשור באיזה יום זה הכי טוב לכולם ולשכלל את התוצאות כדי לבחור את היום הרצוי וללכת לפי זה ...לתשומת לבכם מנהלים לירון

לירון

מנסיון אימוני פורום, בד"כ יום שישי הוא היום המיטבי לקיום מפגשי פורום. גם אנשים שלא כ"כ יכולים ביום הזה, עדיין מצליחים "להזיז" דברים ולהגיע לאימון - מה שכנראה קשה יותר לעשות באמצע השבוע, בגלל אילוצים חזקים יותר.

Pyongwon

New member
לירון - תודה על המחמאה!!! לי אישית

יותר טוב יום שלישי או יום רביעי - שלישי אחרי דיזנגוף ורביעי פנוי אם אשאיר אותו פנוי. מתי רואים אותך? שמעת על מאיה ארוסי - היתה של ביריזובסקי ועכשיו של אלכסיי ובצוות לאולימפיאדה? מדהים! מה ככה איתך? נכנסת לחלק של האתר של גמישות בסיסית ונוספת? כיף!

lironmarko

New member
מגיע לו שיאכל תלב!! בוריס הכוונה

איזה חלק של גמישות ג'סי? שמעתי על מאיה היא משלנו מפ"ת אני לא מכיר אותה אישית אבל אני גאה בה כי זה מאמץ כביר לנסות ולהצליח לעשות קריטריון לאולימפידה אלכסיי מורה מצוין ספורטאי למופת ומאמן שקט ותותח ואני גאה לומר לך שתמיד ניצחתי חניכים שלו לרוע מזלם פעמיים אלוף מרכז ברציפות :)) גמר פעמיים עם חבר'ה שלו << אבל זה היה מזמן הכי כיף שיש זכרונות מה שכן עכשיו הקרבות הרבה הרבה יותר קשים קשוחים ומספקים אין כמו איגרוף תאילנדי איןןןןןןןןןןן :)))))))))))))))) לילנ טוב ידידיי לירון

Pyongwon

New member
עד כדי כך???!!!

לא יודעת, ראיתי אימון אחד שלו - הרבה קרבי. ויש לו חברה די טובים בנבחרת. אז ממש אינני יודעת. מקווה לראותך מתישהוא, אולי בפסח?

lironmarko

New member
בפסח זה יהיה מצויין

אני יגיע אלייך למכון השני לא בת"א נראה לי צריך לתמרן בין עבודה אימונים והחיים בכלל :))

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמפגש פורום.

לאחר שיחה עם רוני קלוגר.השאיפה לקבוע בכל המועד.לאחר בדיקה של רוני קלוגר, לקראת סוף השבוע אני מקווה שנוכל לפרסם מועד חדש.

למעלה