תזכורת

HeavenlyB

New member
תזכורת ../images/Emo18.gif

הפורום הוא מקום מפגש למשתמשי תוכנת הקיובייס. מקום בו אפשר לשתף יצירות מקוריות, דרכי עבודה שונים וטריקים, ועזרה עד כמה שאפשר בשימוש בתוכנה. הפורום לא יטפל בבעיות הנגרמות עקב שימוש בעותקים לא חוקיים של התוכנה! כל הודעה הקשורה לעותקים בלתי חוקיים תימחק.

HeavenlyB

New member
לקח לי חצי שעה רק לשרשר מחדש

את כל ההודעות המפוזרות. ולבזבז שעה ויותר בהתנגחות עם מישהו שאפילו לא מוכן להודות שהעותק שלו פרוץ. ומסתבר שעדיין לא מבין שבגלל זה התוכנה לא עובדת. ושזה לא המקום לדברים האלה. זה כמו שמישהו יגנוב רכב ואז יבוא להתלונן בפני בעל הרכב שהוא לא מצליח להניע.

HeavenlyB

New member
1-800-400-400 איי איי אוי ../images/Emo13.gif

אף אחד כבר לא רוצה לבטח אופנועים במדינה הזאת. ואלה שכן, מבטחים רק ביטוח חובה, ובמחיר של רכב כבד. מדינה מפגרת. במקום לעודד רכיבה על אופנוע ולפתור חצי מבעיות הפקקים וחצי מבעיות החניה...פשוט אהבלים.

alt loc

New member
תראה

כמה אופנועים גונבים בשנה לאומת רכבים? למרות שהיום אני בספק עם זה לא כמעט אותו דבר חחח

HeavenlyB

New member
לא יודע. את שלי עוד לא גנבו

ויש לי אותו כבר כמעט 7 שנים.

y o b b o

New member
תעשה לי טובה.. אף בנאדם פרטי..

לא קונה את התוכנה כמעט אלה אם כן לא חסר לו כסף ו\או שהוא משתמש בה לעבודה שמכניסה כסף..

HeavenlyB

New member
זה לא עניין של טובה

כמו שאמרתי מספר פעמים. אותי אישית זה לא מעניין מה יש לכם בבית. את העובדות האלו תשאירו לעצמכם כי כאן זה לא המקום לדבר עליהן. אם אתם רוצים עזרה בשימוש בקיובייס - זה המקום. אם אתם רוצים לשתף אחרים בעבודות שעשיתם - זה המקום. אם אתם רוצים לשתף את הידע שלכם עם אחרים - זה המקום. אם אתם רוצים עזרה בבעיות שנוצרות בגלל תוכנות פרוצות - גשו לפורום פורצים. כאן זה לא המקום.

y o b b o

New member
חחח אוקי חשבתי שאתה כאילו..

רוצה למנוע ממי שיש לו תוכנה פרוצה בכלל להשתתף פה..

למעלה