תזכורת

תזכורת../images/Emo124.gif

מספרים ברכבת בשבוע הבא אני מתפנה לטפל בנושא מול רכבת ישראל אז כל מי שאמר לי שהוא מעוניין להצטרף רשום אצלי ואני מזמין אחרים להצטרף הרעיון לספר ברכבת העולה מתל אביב לירושלים סיפורים על רכבות, ירושלים וכל דבר שנראה לכם מתאים הרכבת נוסעת לאט ובתוך נופים יפים. חשבתי לשאול אתכם האם יש למישהו רעיון לתאריך היסטורי כל שהוא שאולי יהווה תירוץ ויעזור לי מול הנהלת הרכבת שלכם באהבה אילן

שחכתי לבקש המלצה נוספת

כשנגיע לירושלים נשב במסעדה נחמדה ואז נרד חזרה לתל אביב אז היכן יושבים שטוב,נעים ולא יותר מידי יקר?

האגדית

New member
הי אילן, תאריך היסטורי

ט"ו בשבט הוא תאריך היסטורי מיוחד הקשור לעיר ירושלים, זהו יום הולדת לכנסת שהתכנסה לראשונה בט"ו בשבט - 14 בפברואר 1949,

hatul68

New member
פיקניק

הי אילן מה דעתך על פיקניק בגן החיות? הרכבת עוצרת שם. איימי

מיכה ס

New member
הרעיון נשמע מצויין !

היי אילן, בהחלט אשמח להצטרף ליוזמה כזו, אם תתממש. זוהי הזדמנות לאחל לך הצלחה היום בערב בהופעה כל טוב ומקווה שוב להתראות כמו בעבר

מיכה ס

New member
עזרה עם הרכבת

היי אילן, דע לך שבעלי חובב רכבות מושבע, מכיר את כל מי שצריך להכיר ברכבת ישראל זה שנים, ומצלם הרבה רכבות בכל העולם כולו במסעותינו הרבים. אם תרצה בטח יוכל לעזור בקשר עם הרכבת.

הומינר

New member
לאילן

בענין המסעדה, ברצוני להפנות את תשומת ליבך, שישנה מסעדה קטנה ומטריפה ברחוב עזה פינת ברלין והיא נקראת - בין עזה לברלין, היא קטנה אבל האוכל שלה גדול, הטעמים משגעים, והריחות, כל האוטובוסים אשר יוצאים מהרכבת למרכז העיר מכירים את המסעדה הזו, ועוברים דרכה, ועל ידה יש תחנה, כדאי לך לנסות,

למעלה