אוי אני מקווה שהיא תבוא
S sivanick New member 1/8/05 #22 נעשה שיחת ועידה../images/Emo99.gif *סיון תוהה למה אין שיחת ועידה בפלאפון כמו במסנג'ר*
Shiri from the block Active member 1/8/05 #1 לא אני לא :| אפשר לעשות את זה רק בESC ופלאפון לא??../images/Emo12.gif ולי יש סלקום, אצלי אי אפשר להתחיל את זה, אבל אם אחרות כן יכולות לשים אותי, עשיתי את זה עם חברות שלי כמה פעמים../images/Emo3.gif
לא אני לא :| אפשר לעשות את זה רק בESC ופלאפון לא??../images/Emo12.gif ולי יש סלקום, אצלי אי אפשר להתחיל את זה, אבל אם אחרות כן יכולות לשים אותי, עשיתי את זה עם חברות שלי כמה פעמים../images/Emo3.gif
M Miss Kitty New member 1/8/05 #25 באורנג' אפשר ../images/Emo3.gif פעם תמיד הייתי עושה את זה.. זה כיף.
Shiri from the block Active member 1/8/05 #1 חח אז רק בסלקום אי אפשר??../images/Emo6.gif חח לא נורא../images/Emo3.gif
E Eti No Name New member 1/8/05 #19 ../images/Emo45.gif ../images/Emo14.gif אני אגיע מאוחר, ואין לי שיחות [ ] אז הדר אל תשכחי להתקשר כל פעם שאתן עוברות מקום ו..ו..ו..קארין נוווו
../images/Emo45.gif ../images/Emo14.gif אני אגיע מאוחר, ואין לי שיחות [ ] אז הדר אל תשכחי להתקשר כל פעם שאתן עוברות מקום ו..ו..ו..קארין נוווו
L Larger Than Life New member 1/8/05 #21 לא מתקשרת.../images/Emo11.gif טוב כן. :$ ותבואי מהר! תברחי מהעבודה. ;[