תזכורת קטנה H-(

תזכורת קטנה H-(

קיבלת תזכורת קטנה ואדומה שלא רצית להיות איתו הלילה היית יפה כל כך ומדומה, כאילו לראות אותו סובל לא די לך. היית של מישהו אחר, עם ירכיים ארוזות בקפדנות בבד צועני וממכר, היית של כולם בקבלנות. אחר כך נשחקת מושחתת. פנייך היו כפני בצורת, נשימותייך יובש. היית של מישהו אחר, על כריות בריח עובש. קיבלת תזכורת קטנה ואדומה כמו כרטיס אדום מאוד בכדורגל את כבר לא כל כך יפה ומדומה בהצלחה - שתישברי לך רגל !

כל ידידי לתכתובת שנונה ....תכירו ..

תכירו את גיטה...אחותי בדם ...בורידים...ובנשמה.... הכרנו בשכונת מצוקה טעונת טיפוח...רחמנא ליצלן... לפני איזה מאה אלף שנים כשחזרנו מבית הספר...והרצנו דחקות אחד על השני... צ`מעי גיטתי המתוקה ! זוזי לי מהטקסטורה את מסתירה לי ת`שקיעה ;-) סתאאאאם...נסיכה יעני הארד טו גט ...משמרת לילה נטולת קפאין נעימה לך מוגש אלייך ולידידי החדשים באהבה עמוקה עם ליקוק באוזן

נ.ב :-()

ניסיתי לשוחח עם ההורים שלי באווירה חצי מוארת פוסט-פסטורלית היפר-ליברלית ...בסטייל הכאילו שרמנטי של דוסון לירי.... אמא שלי אמרה מיד להדליק את כל האור... ולאבא שלי היה מבט של חרב בעיניים. איך איך עובדים על מתחצ`קני הגיל הרך בטלוויזיה...תגידי גיטתי איך. רק את יכולה לטלפן לאמא ולספר לה עלילות סדום אמנון ותמר כאלה...והיא תחייך לך. כפרה יש קץ לפתיחות. ויפה שעה אחת קודם ;-) ואגב שלא יהיה לכם שגיאות בחוט (אפרת - בחבל) המחשבה..כשאחלתי לגיטתי משמרת לילה נעימה ....זה לא מול המחשב...היא יעני ממש לא רקובה כאחיה התאום - אני. הנערה עובדת !

גיטה

New member
לילה

לחתיך בחתיכים ! תרד לי מהקו , תזוז לי מהאופק , ואל תשכח להיות זמין ! חולה עליך אחרי שעות העבודה her majesty,Gita

אייי....

דורכת לי על יבלות של שפות נוכריות....מיידעל`ה מיס AL DOOOOOR...ההתחשבנות תנחת עלייך בזנית. נשיקה לך ממני וממקהלת מילמן כולה. (אולי בכל תיהי ידידה של אחי ולא שלי...) ;-)

למעלה