תזכורת - סיור בהארגז

מצב
הנושא נעול.

orensaab

New member
תזכורת - סיור בהארגז

תזכורת - סיור בהארגז
ב19 בנובמבר. מי שעוד לא נרשם ומעוניין לבוא מתבקש לשלוח לי בפרטי

צביקוש23

New member
תזכות..יום שישי הקרוב סיור מרתק

תזכורת - סיור בהארגז
ב19 בנובמבר. מי שעוד לא נרשם ומעוניין לבוא מתבקש לשלוח לי בפרטי
בעקבות טייסים ומטוסים..... סיור מרתק בהדרכת האוצר הראשי של מוזיאון חיל האויר. מי שמתכוון להגיע שיודיע.. אני רוצה לבוא במידה ומישהו מהפורום גם יגיע. הסיור יהיה בין היתר בצןמת עד הלום והאזור ויסתיים במוזיאון חיל האויר בחצרים. שישי הקרוב.

באיזה שעה הוא אמור להתחיל??

בעקבות טייסים ומטוסים..... סיור מרתק בהדרכת האוצר הראשי של מוזיאון חיל האויר. מי שמתכוון להגיע שיודיע.. אני רוצה לבוא במידה ומישהו מהפורום גם יגיע. הסיור יהיה בין היתר בצןמת עד הלום והאזור ויסתיים במוזיאון חיל האויר בחצרים. שישי הקרוב.

צביקוש23

New member
כל הפרטים...

כל הפרטים...
לכל טייס יש שם.. לכל מטוס סיפור.. בשישי 12.11 נצא בעקבות מבצעים אווירים מרתקים, טייסים נועזים והסיפורים האנושים מאחורי המטוסים, חלקם לא מוכרים.. החל מראשית דרכו של חיל האויר . כל מטוס והעלילה הקשורה בו. במסלול:פארק עד הלום, שדה התעופה "שדה תימן", מוזיאון חיל האויר בחצרים,בית העלמין הישן באר שבע. המדריך: אבי משה סגל ,אוצר מוזיאון חיל האויר. הרשמה: 0523417492 במידה ואנשים מהפורום יירשמו גם אני ארשם.

צביקוש23

New member
יאללה..מי מצטרף לטיול?

כל הפרטים...
לכל טייס יש שם.. לכל מטוס סיפור.. בשישי 12.11 נצא בעקבות מבצעים אווירים מרתקים, טייסים נועזים והסיפורים האנושים מאחורי המטוסים, חלקם לא מוכרים.. החל מראשית דרכו של חיל האויר . כל מטוס והעלילה הקשורה בו. במסלול:פארק עד הלום, שדה התעופה "שדה תימן", מוזיאון חיל האויר בחצרים,בית העלמין הישן באר שבע. המדריך: אבי משה סגל ,אוצר מוזיאון חיל האויר. הרשמה: 0523417492 במידה ואנשים מהפורום יירשמו גם אני ארשם.
יאללה..מי מצטרף לטיול?
פדלאות..:)... קחו תרמיל..קחו מקל...ובואו...ולא לשכוח כובע טמבל מי נרשם?..

ה דרומי

New member
יש כאלו שימי שישי מיועדים לדברים

כל הפרטים...
יש כאלו שימי שישי מיועדים לדברים
אחרים הלוואי ויכולתי להצטרף לסיור כזה.

orensaab

New member
ביום שישי השבוע

ביום שישי השבוע
אני נוסע ב 8 בוקר למרכז ספיר שבערבה כחלוץ להפנינג גדול של מועדון האופנועים הישראלי. כל האופנוענים מגיעים בסביבות 4 אחרי הצהריים עד מוצאי שבת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה