תזכורת לקראת מחר

dweck2k

New member
באופן אישי

אני מאוד נהניתי. היה אחלה ערב, הסאונד היה מעוללללההההה. המקום נראה ליגה ומתפקד ליגה. אז אני לא יודע מה אתם רוצים. שמעו מעולה, ההופעות היו מעולות. ערב מצוין. לי גם היה די נעים מהמיזוג אוויר. לגבי ההופעות, פלד ואורטגה עשו 20 דקות, שזה הסט שלהם כי אנחנו בתקופה של עיבוד כל החומרים להופעה לייב ואני אישית מאוד שלם עם הבחירה של המיקום שלהם בליין אפ. הופעה ראשונה של הרכב על הבמה לא עושים בשיא הערב אלא מריצים קצת. וההופעה שלהם הייתה מפגיזה מאוד. ירושלמים ב-15.6 כהן את מושון, פלד ואורטגה ואופן מייק בחסות נביאים בפינה ב"מעבדה". לדעתי הקהל נהנה מאוד לדעתי מכל ההופעות שהיו מעולות אחת אחרי השנייה. Got No Shame היו מעולים, 7% בכלל שברו עם אביטל מבצפר על הבמה, קיובן אדירים, ביט69 מלכים, רונאל ענק, שיטיסיטי היו הפתעה של הרגע האחרון והם ממש נתנו לי בראש. אחלה להקה. אה כן, והיה מגניב ש-SFTC הפתיעו בסוף. לגבי פרברים, כן, זה הסוף כפי שזה נראה. אנחנו לא נופיע יותר בהרכב הנוכחי ועם החומרים הללו, אלא אם יציעו לנו ממש מלא כסף. אבל בינתיים זה הגיע לתחושה של מיצוי. לי היה מצחיק וכיפי מאוד. אחלה ערב, אחלה וייבים, כיף גדול. אני חושב שהעובדה שכמה מאות אנשים הגיעו לערב ולא נטשו אותו אלא רק אחרי ההופעה האחרונה של הערב מצביעה בעיקר על זה שמשהו היה מאוד נכון. יאללה מסורת. דוויק

seekid

New member
מבדר.

נשמע כאילו היית בהופעה אחרת לגמרי. כנראה שהאדרנלין עושה את שלו.

L O L As Thing

New member
אתה מציג את זה בצורה אחרת לגמרי..

חבל שלא יצאת החוצה אחרי GOT NO SHAME והיית רואה כמה אנשים יש בחוץ וכמה שהם התלוננו על הרעש בפנים. ובאמת שהסאונד היה מעפן.מקרוב,בצד,ליד הבר-מכל מקום שמעו גרוע,ותאמין לי,ניסיתי בכל מקום
ביט 69 מלכים? זה חדש. כמו שאמרתי,חבל שזאת ההופעה האחרונה שלכם,כי אני אישית אוהבת מאוד את המוזיקה,ההופעות ואת האנרגיה המדהימה שלכם ביחד על הבמה. בהצלחה בהמשך..

sugarman

New member
אם נפלט אז תן בפרטים על :

ירושלמים ב-15.6 כהן את מושון, פלד ואורטגה ואופן מייק בחסות נביאים בפינה ב"מעבדה". תודה .

Funky Giraffe

New member
אמנם לא הייתי בהופעה

אבל לפעמים בן אדם על הבמה רואה ושומע דברים שאנשים בקהל לא רואים ושומעים... אולי זה המקרה ואולי זה לא, אבל אל תתפתה ותמהר לעשות לו רצח אופי.

U G I

New member
לא משנה מה שיקרה לי

אני שונא את מכבי איה איה איה אוו

לדוואק

למה אתה לא נותן קרדיט לשיטי סיטי? הם באים כל הדרך מעכו לתת כבוד ואתה לא מזכיר את השם שלהם...

למעלה