תזכורת לקראת מחר

dweck2k

New member
תזכורת לקראת מחר

פסטיבל היי פייבר ה-1 25.5.07 – מועדון 24, נמל ת"א, 21:00 יום שישי הקרוב! Keepin' It FRESH! עם: ביט69 – השקת האלבום פרברים רפיוג'יז קיובן בי Nפלד ואורטגה – מופע חדש עם הלהקה Got No Shame 7% Mind Usage על הלייבל והפסטיבל: פסטיבל היי פייבר ה-1 הוא האירוע החגיגי הגדול של הלייבל היי פייבר. מבחינתנו מדובר בפתיחת קיץ פורה במיוחד של מוסיקה, הופעות, וכל דבר טוב שקשור לפועלו של הלייבל. מה יהיה בפסטיבל? * השקה לאלבומם של ביט69 "חומרים רטובים" באופן רשמי! הלהקה תארח חברים על הבמה, בהם גם את רונאל, המתופף בן ה-10. השבוע יצא לתחנות הסינגל השני שלהם, "עוגות גבינה". * פלד ואורטגה, יוצאי ההרכב פי.אר טרופרז, יעלו את מופע הלייב שלהם בפעם הראשונה עם הלהקה החדשה! המופע הופק מוסיקלית על ידי גד ברוך מפרברים רפיוג'יז. * פרברים רפיוג'יז ישברו כהרגלם את הבמות! * קיובן בי יתנו בראש בחגיגות סיום ההקלטות של אלבומם הראשון! * Got No Shame סיימו לאחרונה את אי.פי הבכורה שלהם "Hurry Up I'm Losing Wood" במופע השובר שלהם. * וכמובן 7% Mind Usage עם חומרים חדשים! או במילים אחרות יהיה FRESH! עלות: 50 ש"ח, 40 ש"ח במוקדמות בטלפון של המועדון

dweck2k

New member
עולה ברוקח

נוסע לכיוון הנמל (יענו לא לגני התערוכה, לצד השני, נכנס בנמל ת"א איפה שגלידה מונטנה ונוסע ישר כל הזמן. דוויק

ק ר ח

New member
../images/Emo45.gif בהחלט שם,כל הכבוד על האירוע הזה,תנו בראש

יא מאן,נשבע לכם אני מתרגש,כי היום אני הולך לראות שניים מחבריי הטובים ששמם פלד ואורטגה נותנים בראש,ואני יודע שזו רק ההתחלה,אני מתרגש גם כי רונאל-הילד הבן 10 הכל כך מוכשר הזה יהיה שם,אני מתרגש כי תהיה שם להקה שבקרוב אם אני לא טועה תצא לסיבוב הופעות בחו"ל שאני כבר עוקב אחריה המון זמן והיא אחת הלהקות החלוצות בארץ מבחינת מה שהיא עושה ששמה קיובן בי,בוודאי שאני מתרגש כי גם הפרברים רפויג'יז(שיצא לי להופיע איתם גם) הולכים להיות שם ואני מצפה לבלגן שלם,טוב וגדול!!!! את שני ההרכבים שלא ציינתי כאן"-ביט69" ו"גאט נו שיימ" לא יצא לי לראות מעולם בהופעה חוץ מהביט69 בטקס של ערוץ המוסיקה בהופעה שאני מעדיף לא לשפוט את חברי הלהקה לפיה,אני מקווה שהם גם ירגשו אותי,ואם לא לא נורא,כי אני בטוח אתרגש ממה שאמרתי קודם.... כל הכבוד על האירוע הזה,וכל הכבוד לאנשים שיוזמים,עושים,מרימים,ובסופו של דבר גם קוצרים פרות כי זה מגיע להם.יא מאן
ק.ר.ח.

ק ר ח

New member
תכלס סתם התרגשתי

הסאונד היה עלוב ביותר,פלד ואורטגה עלו ראשונים או שניים-החלטה באמת מפגרת שגרמה לזה שתכלס סתם באתי וסתם שילמתי 50 שקלים כי אני באתי בגללם ובשבילם ואיך שהגעתי הם כבר סיימו להופיע,כל הלהקות שאני ראיתי חוץ מקיובן בי היו מתישות,פשוט מתישות,והקהל עצמו נראה מותש,אני מקווה שהפסטיבל הבא לא יהיה במועדון העלוב הזה,ואני מקווה שבפסטיבל הבא המארגנים ישכילו לארגן את זה באמת,ולא רק לייחצן ולשווק טוב, ועוד משהו אחד:נעה פארן,יש דברים שלא עושים על במה,סבבה,כבר מזמן הבנו כנראה שיש איזה בלגנים אולי בין חברי הלהקה אבל להראות את זה על הבמה ולהעיר שזה לא השיר לפי הסט ליסט בצורה שהיא עשתה את זה אתמול,זה כבר גובל בגועל. תכלס לא כזה נהניתי,וחבל על הכסף ששילמתי.

seekid

New member
זה לא המקום...

הייתי שם כבר בהופעות מוצלחות, זאת ההופעה הספיציפית. לא הייתה טובה.

ק ר ח

New member
אז כנראה בפעמיים שיצא לי להיות שם הם אירגנו

בכוונה שזה יהיה עלוב,פעם אחת זו הייתה הופעה של כלא שש עם כל הכסאות מאחורה,הרגשתי כמו ילד בכתה ו',ובפסטיבל של היי פייבר אמנם זה נראה יותר טוב מההופעה שהייתה של כלא אבל כלל לא נשמע ככה,כנראה בגלל הסאונד. לפחות הייתי בהופעה האחרונה של פרברים רפויג'יז ולפחות התמזל מזלי וראיתי הופעות יותר טובות שלהם בעבר.

U G I

New member
כנ"ל

לא ראיתי את פלד ואורטגה, בזבזתי ת'זמן על ילדים שלא צריכים עדיין לעשות מוזיקה קהל יותר יבש ממדבר סהרה סאונד שלא נותן להבין מילה אחת,ברצינות,מילה אחת. בקיצור, חרבנה.

L O L As Thing

New member
תכלס..../images/Emo4.gif

פלד ואורטגה עשו מעט מאוד שירים..ורק בגללם הגעתי,אז התאכזבתי מאוד. התאמצתי מאוד כדי להבין מה הם אומרים בכלל..ואת הרוב באמת לא הבנתי..ובשירים שהבנתי- הם שרפו. מתאים להם מאוד להקה חיה,בייחוד לפלד,שהיה בולט מאוד בביצוע. נהנתי מההופעה של פרברים..חבל שזאת האחרונה. הייתה עוד להקה אחת ששרה באנגלית והייתה בסדר ישר אחרי פלד ואורטגה אם אני לא טועה..אבל אחריהם-הכל היה פשוט חופר ומתיש..קיבלתי מיגרנה ויצאתי החוצה עד להופעה של פרברים..אי אפשר היה לסבול את זה. הסאונד היה נורא,ומשום מה היה קפוא במועדון
(או שזאת רק אני) וכרגע אני מצוננת =/ מקווה שפעם הבאה יהיה יותר טוב.

למעלה