תזכורת למרתון בשישי הקרוב בלילה.

דודי ק1

New member
תזכורת למרתון בשישי הקרוב בלילה.

"כל שנה מתחילה בהרקדה מדליקה". יום שישי 02-01-04, שעה 22:00 עד אור הבוקר באולם ספורט היובל בכפר סבא, רח' א"זר פינת השחר. בתיה קרוננברג וויקטור גבאי מארחים מדריכים ויוצרים. בתוכנית: ריקודים מכל הזמנים, כיבוד עשיר, שתיה חמה
ו-
, פרסים, הגרלות והפתעות
. בואו ונפתח את השנה האזרחית החדשה, במחול ובשירה.

avigal23

New member
../images/Emo50.gif לבתיה, דודי וויקטור!

דודי, את עצמך אתה לא כותב? למה? גם לך מגיע קרדיט
כווולכם מוזמנים

yifat s

New member
לבתיה ודודי המון הצלחה ../images/Emo50.gif

שיהיה לכם המון הצלחה במרתון...מקווה שיהיה לא פחות מוצלח מהקודם ממליצה בחום לכל חברי הפורום. מאחלת לכולם שהשנה האזרחית החדשה תהיה מלאת שמחה אושר וריקודים יפעת

avigal23

New member
באמת שנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה נחמד לכתוב 1.1 וצריך להתרגל לכתוב 2004.... אז אני מאחלת לכולם שנה טובה! ושתמשיכו לרקוד ולרקוד...

דודי ק1

New member
קפצת שרשור

עקב ההענות והטלפונים הרבים (מסתבר שהרבה קוראים את הפורום שלנו), אני מקפיץ את ההודעה לתזכורת אחרונה.

שמעתי רבות על המרתון

אני גרה במרכז (רמת גן) ואני מאוד רוצה לבוא למרתון תוכל להסביר לי בבקשה איך להגיע לאולם? כפי שכתבתי מקודם אני מרמת גן

oddish

New member
צימאונית - להלן הסבר איך להגיע

הייתי אומר לך שתיסעי אחרי, אבל אני עדיין לא בטוח אם אבוא, אז: עליך להגיע לצומת כפר סבא-רעננה צפון (צומת של אזור התעשיה של רעננה). בצומת זו את פונה ימינה לרחוב שדרות מנחם בגין. נוסעת ישר וברמזור השלישי את פונה ימינה לרחוב ברל כצנלסון(או כצנלסון). לאחר נסיעה קצרה מאד של כ-200 מטרים את מגיעה לכיכר. בכיכר זו את פונה שמאלה לרחוב אז"ר ונוסעת ישר עד לכיכר הבאה, עוקפת את הכיכר ומיד אחרי 5 מטרים בערך פונה בזהירות רבה שמאלה לתוך מתחם בית הספר ,תיכון היובל,נוסעת בתוך החצר עד הסוף עד שאת מגיעה לאולם מרכז הספורט למרתון בהצלחה עודד

דודי ק1

New member
תודה לעודד.

עודד, אני מקווה שאכן תגיע לחגיגה, אבל בכל מקרה תודה שמילאת את מקומי כששאלו שאלה. הסבר טוב מזה אני לא הייתי מצליח לתת.

oddish

New member
../images/Emo6.gif

אתה יודע למה ? כי את ההסבר כתבו או אתה או בתיה
בזמנו, לקראת מפגש הפורום. ושמרתי אותו על המחשב. מקווה לבוא עודד

avigal23

New member
אני דווקא חושבת שזה הסבר של דודי

חיפשתי בדפים קודמים ומצאתי את אותו הסבר שהכותב הוא דודי.. אולי דודי העתיק מעזרא?

oddish

New member
דני - צדקת

זה באמת זה אני קצת קיצצתי את ההסבר
עודד

oddish

New member
אגב - מה עם עזרא ??

מזמן הוא לא כתב פה עזרא - מה קורה ? השמיע קול עודד

אאילת

New member
מה גודל האולם

הי אולי גם אני אגיע תלוי בגורמים רבים אבל אם אגיע רציתי לדעת בבקשה את גודל האולם בו מתרחש המרתון. ואם אפשר להשוות אותו לאולמות באזור המרכז. האם גודלו כמו בית דני או ביכורי העיתים למשל. תודה על התשובה ממני איילת

avigal23

New member
../images/Emo26.gif

הרבה יותר גדול מהאולם בביכורי העיתים

דודי ק1

New member
גודל האולם.

האולם הוא אולם כדורסל כמו באוניברסיטה בת"א, בעל ריצפת פרקט וממוזג.

למעלה