תזכורת למפגש השבועי

• פותח הנושא GLGGM
  • פורסם בתאריך

GLGGM

New member
תזכורת למפגש השבועי

5 ימים ועוד כמה שעות לפני שהמשחקים האולימפיים יתחילו ולפני שניצמד אל מול המסכים (מי מאתנו...) והשולחן העמוס עם כל מה הרופאים, הדייטנאיות והמצפון שלנו טוענים שזה מזיק לא ובריא (זכרו: הטובים הולכים לגן עדן הרעים...לכל מקום...) בואו נספוג קצת רוח רעננה ומליחות של ים המוזיקה והשירים היוונים... המזח הידוע: http://radio-yasoo.tiptip.co.il יום ההפלגה : יום ראשון שעת הפלגה: 21:30 אזור ההפלגה: שירים בלתי צפויים וכמעט בלי השמות הידועים והמפורסמים... (אפילו אות התוכנית שונתה לכבוד המאורע) תדר תקשורת: הצ'ט של תפוז. (כניסה דרך האתר של הרדיו או מהעמוד הראשי של תפוז) מצפה לכם ולדעתכם עם המון אהבה... להשתמע

1Yasoo1

New member
יש צ'אט חדש ופעיל לרדיו......

אז הצ'אט יהיה רק דרך האתר של הרדיו !!!! wakeup AR

GLGGM

New member
אכן ...

בין הכנסת ההודעה בשעה 02:00 לפנוצ בוקר כאשר לפי הידוע לי לאותה שעה היה כי הצ'ט התקף היה זה שפורסם לבין השינוי שנעשה בשעות הבוקר היום עבר הרבה זמן אפילו למהירות השינויים באינטרנט. אז שבין העירנות לעברת מידע המרחק גדול. ולאחר שדדנו בסמנטיקה נזכיר לכולנו שהצ'ט התקף הוא זה נכנסים אליו דרך עמוד השער של רדיו YASOO שבוע טוב ונעים לכולנו

תמנונה

New member
אנג'לו אל תהייה דואג../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

נתייצב כמו סטודנטים נאמנים...לעוד הפלגה. יש לי בקשה קטנטנה תכין לי.............. הפתעה ותביא להפלגה את השיר אמא שלי (18 שנים למותה של האחת והיחידה שמצדיקה את האימרה...אמא יש רק אחת...) מפיו של סטליוס.....אתה הרי לא פולני ולך זה לא יעלה בבריאות......... נכון? איך גרב מסיימת....... שלך :) נונה

GLGGM

New member
ומה יקרה עם זאת תהיה אמא אחרת...

מבחינה מלודית... כי כמובן לכל אחד מאיתנו יש אמא אחת... שונה מה שניהה אך כל כל דומות ביניהן...

תמנונה

New member
אנג'לו היקר שלי עכשו אני../images/Emo3.gif

יודעת שאתה יווני פולני.........לא יעזור לך.....

1Yasoo1

New member
והנה עוד משהו קטן

שילחו את הקובץ הצ"ב לכל חבריכם ככה יקל עליהם להכנס לצ'אט ולרדיו

למעלה