תזכורת למפגש הערב.

תזכורת למפגש הערב.

לחברים צהריים טובים. מזכיר לכל מי ששכח, שהערב מתקיים מפגש מס' 2 בהרקדה אצל: רוני סימן טוב בהיכל הספורט "צ'יינין" בקרית אונו. (דאגנו גם להפתעה) בהזדמנות זו אני מאחל בריאות טובה, והחלמה מהירה(עד הערב)לכל החולים. להתראות הערב. יום טוב.

../images/Emo7.gif חבל שמזג האויר ימנע מהצפונים

להגיע. רישמו/זיכרו הכל היטב, ורישמו/ספרו לנו. ברגע כתיבת מכתב זה בצפון מזג אויר סוער מאד ומעלה בספק את הנסיעה. כמה חבל. אלא אם כן יש למישהו אפשרות לשלוח פקס אל האחראי על מזג האויר
לסדר עבורנו את העניין.

לכל החברים אני מאחלת בילוי נעים!

אני מודיעה בזה באפן סופי שלא אגיע הערב, מאחלת לכולכם בילוי נעים, ניסיתי טרמפ אחד עם מישהו שחשבתי שהוא גר הכי קרוב אלי, גם הוא לא יכול בעצם להכנס לת"א ובמצבי ובמצב מזג האוויר, החלטתי להשאר הפעם בבית. אנא מסרו ד"ש למארגן - רוני סימן טוב ואת התנצלותי ולהתראות בפורום הבא, כניסתי לפורום כעת - הנה האחרונה להיום, אז כל טוב לכולכם. עדה

נגיע בע"ה למרות מזג האוויר.

ונקווה שכולם יגיעו. גם עדה שתמצא לה טרמפ מתאים. אורית שתחליט חיובי, תבוא מהצפון ותאיר לנו את הערב. פושפושית שלא הגיעה גם למפגש הראשון. עלי מקופנהגן שייתגבר על מרחק של 3227 ק"מ עד נתב"ג ועוד 5 ק"מ עד צ'יינין שבקיראון. שיבוא גם זקנמוךקרח במלוא קומתו ובבלוריתו המתנפנפת. ובקיצור שכולם יגיעו מצויידים במצב רוח. להתראות במפגש. דבל'ה.

למעלה