תזכורת למי שמעונין

maxima

New member
תזכורת למי שמעונין

ויש לו מחר ערב פנוי........ הנדון: מיזם "מגירות הלב" - שירים מציורים וצילומים ליהפך הזמנה למפגש יוצרים אנו מתכבדים להזמינך למפגש יוצרים של מיזם "מגירות הלב" שיתקיים ביום רביעי, 24/11/04, בשעה 21.00 בערב בגלריה עמליה ארבל, נמל ת"א שער ציון 3, בהשתתפות: אישי ציבור, אנשי תקשורת וחברים במיזם. בתכנית: הצגת והדגמת המיזם, שירים – מצוירים וצילומים וההפך, המשלב בין אמנויות הציור והצילום, השירה הכתובה, הזימרה והמוסיקה. הדגמה חיה: קוראי שירה, צייר, צלם, זמר, דוגמנים/ות. נודה לכם על השתתפותכם. אני רוצה להוסיף שהערב יכלול הקראת שירים.... ביניהם גם אני... זמרים ישירו משירים של חברי המיזם ביניהם הבת שלי תשיר שיר משלי שהולחן תהיה דוגמנית לציירים ולצלמים יהיו רקדנים מלהקת בת דור בקיצור.... יהיה ערב נחמד

yaely2

New member
מנהל
מקסימה../images/Emo50.gifמאוד הייתי רוצה לבוא

שלום מקסימה
מאוד הייתי רוצה לבוא, אלא שעוד לפני ההודעה הראשונה שלך בקשר למיזם, חברתי ואני קנינו כרטיסים לד"ר יוסי שלו. ניסיתי למצוא מישהו שיקנה את הכרטיס שלי, או את של שתינו ולא הצלחתי. אני בטוחה שאת תהיי במיטבך - היינו 10,
אני אשב כל ההופעה של יוסי באצבעות משולבות ואחשוב עליך, בכנות אוהבת יעלי

maxima

New member
יעלי ...זו לא חובה לבוא

זו רק הצעה ותודה לך על ההתיחסות

מנורה

New member
מקסימה ../images/Emo50.gifמאד הייתי רוצה

|להשתתף אבל מחר מתחילה להשתתף בסדרת הרצאות בנושא "יצרים ביצירות". . אודה לך אם תעדכני אותי על ערבים כאלה בעתיד באם יתקימו בימים אחרים. ושוב בהצלחה לך ולבתך ממש מרגש

maxima

New member
תודה מנורה בהחלט אעדכן אותך

לילה טוב כולם מחר יש לי יום עמוס לעיפה בבוקר מוזאון ירושלים ובערב המיזם יהיה מעיף אבל כייףףףףףףףףף

yaely2

New member
מנהל
גם אותי מקסימה עדכני../images/Emo92.gif../images/Emo39.gif

דרדרית

New member
מקסימה- מאחלת לך בהצלחה בערב ../images/Emo39.gif

וחבל שאני גרה כה רחוק. אחרת הייתי קופצת.

למעלה