תזכורת למחר!!!!

shiray

New member
תזכורת למחר!!!!

והנה מתחילה לה עונת הפרסים שנפתחת די רשמית מחר. במלים אחרות- מחר מכריזים על רשימת המועדמדים לגלובוס הזהב!!!! אז לכל מי שיש ערוץ E! (איזה כיף לי!) יש שידור ישיר בשלוש וחצי, ולמי שלא שייכנס לאתרים שיעזרו (בטח יש אתר לגלובוס הזהב אבל אין לי כוח לבדוק עכשיו) או שאחרי ההכרזה תחכו טיפה ואני אכתוב לכם מה קרה!!!! נחזיק אצבעות לניקול שלנו בתקווה שכולם שם עדיין מתים עליה! ונחשוב ונחשוב אם כדאי לקוות למועמדות כפולה (שחקנית משנה... אין לה קומדיה או מחזמר השנה...) ונאחל לקולד מאונטיין בהצלחה ענקית!

Padme Amidala

New member
ואייי נכון!!

אני ממש במתח מזה!! הלוואי שניקול תקבל כמה שיותר מועמדויות ובאמת בהצלחה לקולד מאונטיין!

shiray

New member
יאיי

אוףףףף היו מלא פקקים בגלל הגשם אז הגעתי באמצע ככה שאני לא יודעת ל קטגוריית שחקנית המשנה, הגעתי רק למועמדויות החשובות וזה נראה מעולה!!!! ניקול וג'וד מועמדים!!!!!!! והבמאי של קולד מאונטיין וקולד מאונטיין עצמו!!!! אבל מבאס נורא לשמוע שמי שלא מועמדת היא נעמי ווטס... זה ממש ממש מוזר בהתחשב בזה שהיא הייתה מועמדת מובילה לאוסקר... וקייט בלאנשט מועמדת!

shiray

New member
יוווו זה רק משתפר!!!!

קולד מאונטיין מועמדים בכמעט הכל!!!!!!סרט, במאי, תסריט, ניקול שחקנית ראשית, רנה שחקנית משנה, ג'וד שחקן ראשי, פסקול ושיר!!!!! כל הקטגוריות חוץ משחקן משני!!!!! וניקול לא מועמדת על הכתם האנושי...

Kidmaniac Liron

New member
יש יש יש יש יש!!!!!!!!!!!!!!!!

8 מועמדויות!!!!!!! EAT THAT ROTK!!!!!!! חחחחחח, איזה יופי!!!!!! מז"ט ניקול! נעמי בחוץ :( סקרלט ג'והנסון קיבלה שתי מועמדויות (כמו ניקול ב 2001, איזו הגזמה שלא במקום!!!!!!) עוד פעם הדיאן ליין הזאת נדחפת עם סרט דפוק... שמתם לב כמה מועמדויות קיבל LOST INTRANSLATION? אמרתי לכם... לא נורמלים! איכס טום קרוז גם קיבל מועמדות, אבל ג'וד ייקח לו את זה!! :)

shiray

New member
חחח ישר חשבתי עלייך

ועל זה שאמרת שיהיו לסרט פול מועמדויות.... אולי אני אוריד בכל זאת כדי לבדוק מה נסגר עם המבקרים... חוץ. מזה שאז אין בעיה לקפוץ חצי שעה קדימה..... ו-8 מועמדויות!!! קטע מטורף!!! אין שום סרט שקרוב אליו בכלל!!!! ורק נדמה לי או שלניקול הולכת להיות תחרות לא קשה במיוחד כמו שחשבו בהתחלה?!?! איך מהימורים על נעמי ווטס, קייט בלאנשט, גווינית' פאלטרו וג'ניפר קונלי הגענו לרשימה הזאת?!?! פתאום נהייתי אופטימית! והלוואי שג'וד יזכה ולא טום!!!!!! לא רק שטום לא יזכה אלא שעוד ג'וד יזכה!!!!

Padme Amidala

New member
וואי זה ענק!!

קולד מאונטיין הוא הסרט עם מספר המועמדויות הכי גדול השנה ל- GG!!! הם עקפו אפילו את "שר הטבעות" החדש!!! נאחל להם בהצלחה ענקית!!

shiray

New member
אפילו?!?

לקולד מאונטיין יש פי 2 מועמדויות משר הטבעות!!!!!!!! לשר הטבעות יש רק לבמאי, שיר, פסקול וסרט!!!!

Kidmaniac Liron

New member
הגעתי למסקנה שהגלובס שמים את האוסקר

בכיס הקטן! הטקס שלהם הרבה יותר כיפי! יותר הפתעות, וגם יותר בחירות שמתאימות לטעם שלי (חוץ מ LIT וסקרלט, אני ממש מרוצה מהבחירות). לניקול תהיה תחרות בעיקר עם שרליז תרון וקייט בלנשט ובאוסקר - עם דיאן קיטון. אולי עכשיו המפיצים הישראלים יזיזו את ה.... שלהם ויביאו כבר את הסרט הזה!

shiray

New member
חחחח שיזיזו את ה..... שלהם חחח

ואני מאושרת מהמועמדויות לאללה!!! רק קצת באסה שנעמי וג'ניפר קונלו לא מועמדות למרות שאז הסיכויםם של ניקול היו קטנים בהרבה... ואוקיי ברור שלניקול תהיה תחרות- אני האחרונה שיגיד שהיא בטח לוקחת גם השנה (אתם קולטים שאם היא תזכה יש לה 3 פרסי גלובוס הזהב ברצף?!?!?! זה מטורף לגמרי!!!) אבל נראה לי שלקייט אין הרבה מדי סיכויים בגלל שהסרטים שלה נכשלו ובדר"כ נגיד מאוד שנותנים לסרטים שלא אהבו פרס חשוב, גם אם הוא על משחק שלא תמיד קשור בסרט עצמו... ולא יודעת לגבי שרליז- נראה לי שעשו לניקול את המוות עם האף ב"השעות" ככה שאם שנה אחרי זה יתנו למישהי מהממת שנראית גועל נפש בסרט זה ייראה משוחזר מדי... אבל מצד שני לתת למישהי 3 שנים ברציפות גם ייראה מיחזור לחלק מהאנשים.

Padme Amidala

New member
אה ועוד משהו!

עברתי עכשיו על הרשימה... להתראות לנין מועמד לסרט הזר הטוב ביותר!! נקווה שגם הם יזכו!!

shiray

New member
ישר חשבתי עלייך!

יווו ואיך התגעגעתי לעונת הטקסים! כל המתח והתאוריות והכל.... כזה כיף! והאמת שכבר יש משהו שנחמד מאוד לראות וזה שבכל כתבה עכשיו על גלובוס הזהב יש תמונה של ניקול בכותרת.... וואי נט, וואללה, ערוץ אי.... נקווה שזה אומר משהו.... ורק נקווה שלא ימציאו עליה איזה שקר מעצבן השנה....

shiray

New member
פרטים על זוכות כשחקניות ראשיות

בגלובוס הזהב. עניין אותי לבדוק מה יקרה אם ניקול תזכה השנה ואז זו תהיה הפעם השלישית שלה ברציפות, אז נכנסתי לאתר של גלובוס הזהב ובדקתי בהיסטוריה של גלובוס הזהב אצל השחקניות הראשיות בדרמה ובקומדיה/מחזמר... אז ככה- אם ניקול תזכה היא תשבור שיא!! זה דבר ראשון והכי חשוב. חוץ מזה גיליתי שהיו שנתיים בלובוס הזהב שגם בקומדיה וגם בדרמה כל פעם שחקנית לקחה פעמיים בכל ז'אנר. יעני גרלדין פייג' או משהו כזה בדרמה שנתיים ובאותן שנתיים רוזלין ראסל בקומדיה... חוץ מזה אלה שזכו שנתיים ברציפות (ד"א כולן פעמיים בדרמה או פעמיים בקומדיה... אבל ניקול מגוונת בסרטים אז זה מה שיוצא) הן: מריל סטריפ, ג'יין פונדה ואינגריד ברגמן. אכן שמות נחשבים! ניקול שלנו בחברה טובה ללא ספק. עכשיו רק אני אוריד לעצמי בחזרה את הציפיות כדי לא להתאכזב ובנתיים לחכות שקולד מאונטיין ייצא, לראות אותו ולקוות שהוא יזכה בכמה שיותר פרסים... ואם ניקול תזכה (הלוואי!) תזכרו מי אמרה לכם ראשונה שהיא תשבור שיא.

gloria23

New member
אוף הגעתי רק ל-10 דקות אחרונות!!!

אבל ראיתי את המומגיות,וניקול מועמדת וגם טום....וגם רנה! ידעתי שהסרט של טום זה סרט אוסקרים...אני כבר לא יכולה לחכות לאוסקר שנראה אם הטיפש יהיה מועמד, ואולי גם ניקול תזכה שוב? אניווי ראיתי שהבת של פרנסיס פורד קופלה -הבמאי של "הסנדק", מומדת, גם זה צריך להיות מעניין, טוב כל מה שנשאר זה לחכות.

shiray

New member
האמת ש...

הסרט של טום הוא לא כזה סרט אוסקרים... סה"כ 3 מועמדויות- לקולד מאונטיין יש 8!!!! לשר הטבעות יש 4, לביג פיש יש 4, לאדון ומפקד יש 3 והוא לא סרט אוסקרים ולמיסטיק ריבר יש 5 מועמדויות... בקיצור יש מספיק סרטים עם יותר מועמדויות מהסמוראי האחרון... וגם המועמדויות של הסרט הזה הם לא בקטגוריות החשובות- שחקן ראשי, שחקן משנה ופסקול....

למעלה