תזכורת לכל...

תזכורת לכל...

ביום רביעי בשעה ארבע יש ישיבה של הצוות האחראי על ההפגנה בפורימון, נשמח לראות את כל אלה שנכחו בישיבה הקודמת... וכמו כן גם פרצופים חדשים... הבהרה: ישיבה זו היא ארגונית בלבד ואין היא המקום לשנות את ההפגנה. לפרטים ניתן לפנות אלי... בברכת "נוער עושים באהבה או לא עושים בכלל" איתי

תיקון חשוב!../images/Emo88.gif

תאריך הישיבה השתנה והוא עכשיו ביום שלישי בשעה חמש וחצי במרכז מרצ... ההבהרות לא השתנו והן עדין תקפות, יום טוב, איתי

Carl Freeborne

New member
אל תעשה את זה!!!!

ביום שלישי יש הפגנה בתל אביב בשעה חמש......
וחשבתי שהפגנות יותר חשובות מישיבות איתי.

אין שום התנגשות...

הישיבה לא מיועדת לכל הנוער, חלוקת אחריות זה מילת המפתח פה ידידי, אין שום צורך ביותר מחמישה אנשים בישיבה והשאר שילכו להפגנה ששמעתי שמתוכננת להיות מגניבה ביותר! ח"ח לעמיר!

Carl Freeborne

New member
מה זאת אומרת לא מיועדת לכלל הנוער?

ואם אני פעיל שגם רוצה להפגין וגם רוצה להיות בישיבה.. שני דברים לגיטימיים? ומה זה לא לכל הנוער - אהה אני מבין... רק לפעילים שאוהבים להיות בישיבות (ואני יודע שלא היית כזה, אני לא מבין מה קרה...)

נכון מזל שהבנת,

זה מיועד רק לפעילים שאוהבים ישיבות בעיקר עם הרבה מחנק ושעמום. אם זה כואב לך שאני קורא לזה ישיבה אז אני מוותר, מה שהולכים לעשות שם זה בעיקר סידורים טכניים לקראת ההפגנה בפורימון זה גם הסיבה שאין צורך בפעילים רבים לא בגלל שאני לא רוצה חלק מהנוער. "נוער עושים באהבה או לא עושים בכלל" זה יותר מססמה וזה גם אומר שצריך קצת לפרגן אחד לשני ולא לשבת כל הזמן על העורק הראשי ולמצוץ דם עד שכולם מתים.

איתי, אי אפשר לדחות את הישיבה?

אני לא חושב שיש מקום להתקפות האלו איש על רעהו, אני רק שואל- לא יהיה חכם יותר לדחות את הישיבה ליום רביעי? לדחות הפגנה ועוד הפגנה גדולה ומתוכננת מראש שיגיעו אליה מכמה סניפים זה הרבה יותר מסובך מאשר להודיע שהישיבה תתקיים יום אחרי המועד המתוכנן.

Carl Freeborne

New member
זה לא התקפות איש על רעהו...

אני פשוט אומר את מה שאיתי תמיד היה אומר לי במזכירויות... ואיתי, חבל ששינית עמדה בגלל איזו ישיבה מגוכחת על חשבון הפגנה חשובה.

Carl Freeborne

New member
איתי.....

אני זוכר אותך תמיד במזכירות אומר "אני לא מבין מה אני עושה פה?" אני זוכר אותך תמיד מתעקש שצריך להפגין, ולא לשבת בישיבות. ליום שלישי הקרוב, נקבעה הפגנה
ראוי שיגיעו אליה כמה שיותר אנשים, ולא יבזבזו את הזמן שלהם ב"ישיבה טכנית" במרכז... מה אתם, תלמידי ישיבה? אם יש הפגנה, בואו להפגין
רוצים ישיבה, תקבעו אותה בזמן אחר

לא צריך להשמיץ...

כדי להעביר את המסר נכון- ההפגנה הזו הרבה יותר חשובה מעוד ישיבה טכנית ומשעממת.

snapis

New member
לא!

אני לא יכול להגיע ביום שלישי..... והייתי בישיבה הקודמת!

Carl Freeborne

New member
לפחות שעה....

אבל בשביל להגיע לישיבת הביורוקרטיה צריך שהיא תימשך בדיוק מינוס חמש דקות...

SMOLANIT1

New member
אוי....

גם אני לא יכולה להגיע ביום שלישי.. למה מודיעים לנו רק עכשיו?

C a M e L

New member
גם אני לא יכולה לבוא

והתכוונתי לבוא ביום רביעי למה זה הוקדם?

זה הוקדם מסיבות טכניות,

אין אף אחד במרכז ביום רביעי ולכן לא נוכל לעשות את זה אז. אני מצטער שזה בא ברגע האחרון אבל פרסמתי את זה ברגע שידעתי על זה... גם לי זה בא בהפתעה... אשמח לראות איך אתן יכולות לעזור בכל זאת תרימו טלפון אם אין לכם את הטלפון שלי תשלחו מסר ואני אשלח לכן אותו...

למעלה