תזכורת לחיים

../images/Emo204.gif סורי.. אם זה הרמז...

אז החידה מסווגת רק למי שרוקד שם...

משהא

New member
דב כמה שאני מקנה בך לא בגלל המתנה!!

מה לעשות דב ידידי שאני נולדתי לעולם שבו המעשים והתודות הם לידי אדם ובידי אדם. תחשוב כמה מאמצים אני צריך לעשות לעומתך. עבדתי קשה בכדי למצוא אישה. השקעתי המון זמן וכסף, ויתרתי על חלק מאהבותי ומהרגלי חיי, התאמצתי ואני ממשיך בכך, לשמור על משפחה מלוכדת. ואתה - אלוהים נתן לך במתנה פנינה 24 קרת זהב בלי שעשית דבר מלבד להודות כל יום. מכל מקום משמח לשמוע שאתה מרוצה, וכל השאר סיפורים. אין דבר טוב יותר מאשר שאתה חושב שטוב לך. וכמובן בדיחה - להרחיק ילדים !!!! הרב בכולל מזביר לחסידיו את תורת החיים והיחסים בין המינים. בין השאר אומר הרב שצריך לקנות פנינים לאשה ולרצות אותה. לפתע מצביע אחד החסידים ושואל את הרב : מה ההבדל בין אישה לבין פנינה. עונה הרב שלאישה משחילים את "החוט" מצד אחד ולפנינה אפשר להשחיל משני הצדדים. בשעור שלמחרת מצביע החסיד, מבקש סליחה מהרב ומספר שהוא משחיל את אישתו משני הצדדים. עונה לו הרב - "איזה פנינה יש לך". ריקודים שמחים אורי גבעוני

סיפור יפה אורי

ובהקשר לבדיחתך: כעת הבנתי מדוע אתה כותב: ציטוט: "....הרב בכולל מזביר לחסידיו את תורת החיים..." כעת הבנתי מדוע אתה כותב "מזביר" עם "ז" חוצמיזה ........... אני ממתין לאינטלקטואל שיפתור לי את החידה ששאלתי..

דבלה,לא הבנת את התשובה שלי

קרא שנית. למרות שהתשובה אולי לא נכונה וכנראה שהריקוד הוא ריקוד מעגל חדש וכהרגלה שרה אביב מתנפלת על כל ריקוד עוד לפני שנולד.

הבנתי גם הבנתי

ועזוב בצד את שרה'לה.. היא לא מפתח-תקוה....
אז הנה תזכורת לחידה: הנושא כאמור הוא 'אלוהים' בכבודו ובעצמו. (שדני טוען שאינו קיים....
) והוא קיים.... חפשו אותו נראה לאחרונה בריקוד מעגל אצל שרה'לה אביב בשבת ? חפשו אותו.... ורק תזהו לי את הריקוד שבו הוא מופיע ? ממתין. נו ?

הכל דבש5

New member
"שמע אלוהי"

ריקוד מעגל של שמוליק גוב ארי משנת ריקוד שלא רקדתי הרבה זמן, אבל מי יודע אולי אצל שרה אביב רוקדים אותו.

לא קשור כלל !

אצל שרה'לה רוקדים הכל ואני מחפש אצלה את 'אלוהים'. נו... מי עוד ?

תשובה נכונה בהחלט ../images/Emo45.gif

אולי על שפת הים מילים: אהוד מנור / לחן: נורית הירש / ביצוע: יהורם גאון והיונים ריקוד מעגל של גדי ביטון משנת 2005 והסבר למי שלא ממש הבין: שרה'לה אביב מרקידה כל שבת על שפת הים... ושם ניתן לחפש את אלוהים: והנה הבית בשיר: לך חפש את אלוהים בגנים, באבנים, בעלים, באבקנים - אולי על שפת הים. נחלים זורמים... כל הכבוד ותודה לכל המנסים.

בודאי שלא

אי אפשר לזכור את כל המילים. ולכן אני משתמש (כבד) במאגר שירי הריקודים של 'סברס'.

למעלה