תזכורת לחיים

מיכל עדיף שלא היית עונה

כי התשובה שלך שגויה לצערי, אני מקוה ומאמין שבעתיד תשני את דעתך.

עזרא - נדמה לי, שהפעם פיקששת!

אני טעיתי בשם הסרט, ומיכל פשוט כתבה את שמו הנכון. מעבר לכך, לא הייתה לה שום כוונה אחרת אני הודיתי לה! נ.ב. מדובר על סרט, שמותיר הרבה חומר למחשבה (מבית היוצר של: "לשבור את הגלים"). סרט חובה לכל אדם, באשר הוא אדם!!!

לאלמונית ומיכל המקסימות.פיקששתי

בגדול, ממש התפלאתי. ממש התפלאתי שמיכל תגיד דבר כזה. חשבתי שענת לך בציניות. אני מבקש מאד את סליחתה של מיכל, שלא הבנתי את כוונתה. הייתי בהלם.

נכון מלכה.אבל הישיבה על הכיסאות היא

לרוב לא מגבלה חמורה. בחיים יש בעיות קשות יותר שצריך להתגבר עליהם בדרך הנכונה בלי להתייאש.

היי מלכתי

היי, היית חסרה לנו אתמול בהרקדה. בשבוע הבא אנחנו מוזמנים לרקוד בחוג של גדי ביטון ביום ראשון בכפר-סבא בהיכל הספורט בשעה 9 מקווים שתגיעי ותביאי איתך רוקדים נוספים. ולכן לא תתקיים ההרקדה ביום שני בחוף בהכים בראשון ושבןע לאחר מכן ההרקדה חוזרת למעונה הרגיל . ריקי

דני,איך אתה יודע שאין,

אולי עכשיו הוא עסוק בבנית עולם משוכלל יותר מכדור הארץ שלנו באחד הכוכבים , אולי נשבר לו מההמצה הזאת שלא מושלמת על כדור הארץ. יש אלפי דוגמאות מוכחות של חוצנים עם טכנולוגיה מתקדמת , יותר טובה ומשוכללת משלנו. שמבקרים אותנו מידי פעם. הם בורחים מיד ,לא לוקחים סיכונים. לוקחים דגימות ומצלמים אותנו ואפילו החוצנים חטפו את אליהו הנביא ברכב ברזל אנשים ראו את את החטיפה במו עניהם איך שהוא עולה השמימה. זאת דוגמה טובה לכך שאנו לא היצורים היחידים על פני היקום הענק והאין סופי.

שום דבר ממה שאמרת אינה הוכחה

כל העל-טבעיים הם אמונה בלבד. תרצה, תאמין. לא תרצה, אל תאמין. לא ניתן להוכיח מדברים טבעיים לעל-טבעיים. אם יש משהו "לא מובן" אז זה לא מוכיח, אלא רק אומר שזה לא מובן. כל אחד ימצא הסבר אחר או שיגיד שהוא לא מבין. ביהדות - אם לא מבינים, אז תשבי יתרץ קושיות ובעיות.

אלוהים קשור לריקודי עם ../images/Emo189.gif

בודאי שאלוהים קשור לריקודי עם. החוכמה היא רק למצוא אותו. נראה לאחרונה רוקד ריקוד מעגל אצל שרל'ה אביב בשבת ? חפשו אותו.... ורק תזהו לי את הריקוד ? הפותר הראשון יכתוב מייד בפורום. לא במסר אישי. ממתין.

../images/Emo204.gif הראשון שעלה בשליפה....

"לך אלי" - מעגל - שלמה ממן.... ובריקוד זה אנחנו אנחנו אפילו מצביעים לו
... {בתקווה שאולי יעניק לנו את רשות הדיבור ויקשיב לנו פפעעעםם....
}

למעלה