תזכורת לחיים

תזכורת לחיים

העולם מספק לנו אינספור ריגושים מדהימים כאלה, רק לפתוח את הדלת ולצלול אל תוך הבריאה המופלאה - לרקוד בשדה אביבי פורח, לטפס על עץ השסק ולנגוס בפרי העסיסי הכתמתם, להתרגש כל יום מחדש מול שקיעה צבעונית או זריחה רעננה, לתת לרוח ללטף את פניך ולפרוע שערך, להתמכר לשמש חמימה, להתפעם משמים סוערים... לחיות בעולמו המדהים של הבורא

פילה חמודה

כמה שאת לא קשורה לכלום... אני מציעה לך להיכנס לאתר הבמה החדשה. ולפתוח לך עמוד אמן.. ולהציג את העבודות הכתיבה שלך, שהן באמת יפות! דרך אגב , מה פשר הניק ניים שלך?

העולם המדהים

עם מלחמות, מחלות, פשע, יתומים, נכויות, אי-צדק, כאבי-לב, ... את צודקת, "העולם מספק לנו אינספור ריגושים מדהימים כאלה", "עולמו המדהים של הבורא". צריך להיות אופטימי, אבל אסור להיות עיוור. ומה הקשר לפורום?

נמנעתי עד כה לקלקל את הפסטורלייה.

אבל, כיוון שהתחלת דני, אוסיף ואומר כי יש יופי בבריאת העולם, אולם הגורם האנושי הוא ההורס ומשמיד כל חלקה טובה. נכון, צריך להיות אופטימי (גם אם לא רואים אור בקצה המנהרה, והשדים מאיימים לבלוע ולהשמיד), כי אחרת אין תכלית לקיומינו! מה הקשר לפורום? - הגורם האנושי!

אלמונית חביבתי. לפני שאענה , אני

רוצה לאמר לך שאתמול רקדת בפתח תקוה עם אחד האנשים הנפלאים ביותר שיש לנו בארץ. הוא גם רוקד מצויין וחביב וגם מתמיד בהרבה הרקדות. טוב יהיה אם תוכלי להמשיך ולרקוד איתו לפחות במוצ"ש. ועכשיו לשאלה שלי . הרי אלוהים ברא אותנו, אולי לפני מליוני שנים ולא רק לפני חמשת אלפי שנים, מנוע הוא ברא אותנו עם דיפקטים , הרי הוא האלוהים הכל יכול,כפי שנאמר, למה אנשים חולים בכל מיני מחלות קשות כתוצאה מפגמים במוצר שאלוהים ברא ונקרא בני אדם או חיות למינהם. למה הוא לא עשה לנו שני לבבות ,אם אחד נפגע ,השני ממשיך לעבוד, למה קיצר לנו את החיים. רק אל תגידי לי ללכת לשאול אותו אישית

"כך אלוהים ברא אותנו..."

עזרא, שוב תודה על המחמאות! לגבי העניין השני - אני חשבתי שתיתן לי תשובה. אך במקום זאת העלית מליון שאלות, שכנראה לעולם לא תהיה לנו עליהם תשובה ("יש דברים נסתרים, לא נבין לא נדע"). לגבי עניין שני הלבבות - דווקא מוצא חן בעיני: לב אחד רגיש ומבין, ולב אחד מאבן שאינו חדיר פגיעות ואינו נשבר אף פעם. ו...לא, אני לא שולחת אותך לשאול אותך אישית
, אם כי, מסתובבים פה הרבה סגנים שלו

אלמונית, אל תשכחי שהגורם האנושי

נעשה על ידי כח עליון והוא האלוהים, לכן אי אפשר לבוא בטענות לאנשים. ובכל זאת,אלמונית יקרה , אנו נספוג את כל מה שטוב בעולם הזה. יש הרבה דברים יפים שנוכל להתחבר אליהם ולעקוף מסביב את הרע,בלי לדרוך עליו.

אלמונית .לפחות אנו בני האדם

חיים יותר שנים מאשר הכלבים ,החתולים והארנבות. אנו גם מתפקדים יותר טוב מהם ,פרט לחוש הריח והשמיעה של הכלב. גם זו לטובה.

עזרא - אני חולקת על דבריך

מה זה משנה כמה אנו חיים? משנה האיכות!!! אם חיים בסבל מתמשך או במצב של עוול בלתי נסבל, אז כבר עדיף להיות כלב!

אלמונית יקרה.את באמת צודקת,

יש אנשים שסובלים בחייהם במשך שנים ואין להם אפשרות לשנות את המצב. אבל בכל זאת עלינו תמיד להשתדל ולעשות את החיים כמה שיותר טובים ונוחים. עלינו להשתדל לעשות מלימון לימונדה.

הלוואי, וזה היה אפשרי תמיד!

לפעמים הלימון מבאיש! מעניין - בדיוק עכשיו עץ הלימונים שלנו מת!

נכון אלמונית. החבר שלי עם כל הצרות

הגדולות שלו בעולם ,הוא צוחק נהנה ומתבדח. יש לו לחץ דם של 180/115 והוא מצפצף, עכשיו הוא לסע לטייל בחו"ל למשך חודש. פיטרו אותו מהעבודה הקבועה והוא מרוצה. הוא אומר לי מה זה משנה אם אחיה 10 שנים יותר או 10 שנים פחות. יש לי ידידה חולת סרטן קשה כבר כמה שנים. לא מזיז לה בכלל, הנזלת מפריעה לה יותר מאשר מחלת הסרטן, היא עובדת ,רוקדת,רוקדת ,צוחקת ונהנית מהחיים. יש אחד כזה שאשתו חולה קשה מאד ,בגלל מחלתה לא מתאפשר לו לישון טוב בלילה, נוסע לכל מיני הרקדות, בהפסקת המעגלים הוא קופץ הביתה מטפל באישה החולה ומיד שוב חוזר להרקדת הזוגות.

הכל דבש5

New member
עם כל הכבוד !!! זה לא ממש קשור

לריקודי עם. זהו פורום שדן בריקודי עם. תקן אותי אם אני טועה.

למעלה