גם אני ראיתי אותם, אבל יש גם סיפור!
אחותי יצאה ביום שלישי לקורס מש"צים ובגלל שלא יכולתי לצרוב לה את כל הדיסקים, היא לקחה איתה את כל הדיסקים המקוריים והשבעתי אותה שהיא שומרת עליהם יותר מעל החיים שלה. ביניהם גם עוקף מלמעלה. בקיצור איכשהו הגיע לאזור (איזה יער, לא זוכרת את השם) חזיר בר ומכ-ל הקבוצה, הוא אכל לה את התיק (כולל בגדים ובגד ים ואת התיק עצמו והכל).
כן אני מרשה לכם לצחוק, אני ממש צחקתי על זה כל היום. הדבר הראשון שחשבתי עליו היה- "אבוי! הדיסקים!
", ואז דיברתי עם צליל (
) לבדוק אם היא יכולה לדבר עם מוקי שלא נקנה עוד דיסק במחיר מלא, כי הרי כבר קנינו. צליל ענתה שהיא תעשה מה שהיא תוכל ושאני יכולה ללכת היום ללונה להגיד לו בעצמי, אבל הלונה לא היה בתכנון שלי. בקיצור בלי קשר לכלום נסעתי עם חברים לסיטי הול (גם מועדון בחיפה) ובגלל שהייתה מסיבת שמיניסטים וגם אחי שמיניסט, אז הוא בא אליי ואמר לי שמוקי שני מטרים משם. טוב נו, אחי, יש לו את השטויות שלו, הלכתי איתו. ואז ראיתי את מוקי, פילוני, פלומפי ועוד מישהו (לא שמתי לב, סליחה!), ניגשתי אמרתי שאני מהפורום בתפוז ובלה בלה וסיפרתי את הסיפור. לא ניראה לי שהם האמינו לי עד כדי כך, אבל באמת שהסיפור הזה אמיתי. בכל מקרה, פילוני אמר שאני אצור איתם קשר (
מיכל- מוקי אמר שאני צריכה לצור קשר דרכך, אז תעזרי לי בבקשה.), והם יארגנו לאחותי כרטיס חינם להופעה. מה אגיד ומה אומר? הכל מן אללה.