תזכורת להיום

תזכורת להיום ../images/Emo124.gif

היום מוקי ופילוני בגיחה במועדון הלונה. מי שהולך - תהנו

b e n

New member
חח...

אני מסיים משמרמת במד"א ואנחנו באמבולנס בדרכנו חזרה הביתה... מי עובר לידי? הרכב של מוקי עם כולללללללללללללללללם בפנים חחח עשינו להם סירנה והם קלטו אותנו.. מוקי החליט להסתתר מאחוריי הוילון :) תהנו לילהטוב

b e n

New member
הרכב מלא ווילונות...

אז פילון ישב מקדימה... עשה לנו שלום מוקי הציץ וחזר להיות בצמוד לוילון

° w a v e °

New member
כן, הבנתי שזה כיבוי

סתם התלהבתי... :p חוצמזה שסיימתי עם המועדונית אז נה נה בננה [הדבר השני שצריך לומר הוא לא נאה ולא יאה אז הוא לא ייאמר כאן] לך!!

Amit Remmus

New member
גם אני ראיתי אותם, אבל יש גם סיפור!

אחותי יצאה ביום שלישי לקורס מש"צים ובגלל שלא יכולתי לצרוב לה את כל הדיסקים, היא לקחה איתה את כל הדיסקים המקוריים והשבעתי אותה שהיא שומרת עליהם יותר מעל החיים שלה. ביניהם גם עוקף מלמעלה. בקיצור איכשהו הגיע לאזור (איזה יער, לא זוכרת את השם) חזיר בר ומכ-ל הקבוצה, הוא אכל לה את התיק (כולל בגדים ובגד ים ואת התיק עצמו והכל). כן אני מרשה לכם לצחוק, אני ממש צחקתי על זה כל היום. הדבר הראשון שחשבתי עליו היה- "אבוי! הדיסקים!
", ואז דיברתי עם צליל (
) לבדוק אם היא יכולה לדבר עם מוקי שלא נקנה עוד דיסק במחיר מלא, כי הרי כבר קנינו. צליל ענתה שהיא תעשה מה שהיא תוכל ושאני יכולה ללכת היום ללונה להגיד לו בעצמי, אבל הלונה לא היה בתכנון שלי. בקיצור בלי קשר לכלום נסעתי עם חברים לסיטי הול (גם מועדון בחיפה) ובגלל שהייתה מסיבת שמיניסטים וגם אחי שמיניסט, אז הוא בא אליי ואמר לי שמוקי שני מטרים משם. טוב נו, אחי, יש לו את השטויות שלו, הלכתי איתו. ואז ראיתי את מוקי, פילוני, פלומפי ועוד מישהו (לא שמתי לב, סליחה!), ניגשתי אמרתי שאני מהפורום בתפוז ובלה בלה וסיפרתי את הסיפור. לא ניראה לי שהם האמינו לי עד כדי כך, אבל באמת שהסיפור הזה אמיתי. בכל מקרה, פילוני אמר שאני אצור איתם קשר (מיכל- מוקי אמר שאני צריכה לצור קשר דרכך, אז תעזרי לי בבקשה.), והם יארגנו לאחותי כרטיס חינם להופעה. מה אגיד ומה אומר? הכל מן אללה.

Amit Remmus

New member
תהינו בקשר לזה..

ידיד שלי: "לא ניראה לי שהוא אכל את הדיסקים.. למה לו לאכול דיסקים?" אני: "ומה? בגד ים זה טעים? כאילו מה הוא חשב לעצמו? 'יאמייי גומי!!אמממ.. לייקרה!!!' ורייר עד מוות?" אה אה אה!!! חחח מוקי: "אז מה עם החזיר?" פילוני: "בטח כבר ירו בו"

fieldy snuts

New member
מיכל נכון שאת מתה על התשובה הזאת?

=) עמית.. תהי לי בריאה. כמה זמן לוקח לצרוב דיסק? אני שוקל לפתוח חברה יש לי סלוגן!! "אם יש לך אתזה מקורי יהיה לך את זה צרוב, למה לבכות אח"כ, כשאפשר למנוע עכשיו?" הצרבנים בע"מ.

למעלה