תזכורת לגבי הסרט שלי ....

utopia 111

New member
תזכורת לגבי הסרט שלי ....

אנשים ! מחר (שבת) ב 12:30 בצהריים, לסרט קוראים "חרסינה", ומאוד חשוב לי לדעת מה אתם חושבים עליו .......

Ivy Riddle

New member
תודה על התזכורת

אבל אני לא יוכל ליראות
לומדים לבגרות

AlanisJunkie

New member
יו, איזה באסה שלא הספקתי....

נסענו עם אח שלי למשחק כדורגל (הוא שחקן) ורק עכשיו נכנסו הביתה...

utopia 111

New member
לא נורא ....

האמת שהיו בעיות סאונד ממש מעצבנות, ולמרות זאת, בכל פעם שהתחיל שיר של אלאניס, הסאונד קפץ ושמעו מש טוב .... וגם בפרומו לסרט הם שמו קטע נחמד, בכל מקרה, לא נורא .... מי שרוצה מוזמן לצפות בזה אצלי מתישהו (מפגשפורום הבא ?)

OrdinaryDay

New member
אני צפיתי בסרט

אומנם לא מהתחלה, אז לא כ"כ הבנתי מה הולך שם.... היה נחמד, לא הכי מקורי, אבל בהחלט שווה צפיה של 20 דקות (אני מניחה שזה היה ארוך יותר...אבל לא ראיתי הכל) שעשע אותי שבסוף, בתודות, הודתם לאלאניס

Rוית

New member
לא יכולתי לצפות בסרט לצערי הרב מאוד

אבל יצא לי לתפוס את הסצינה עם הפוסטר של אלאניס מאחורה וקטע ששומעים את השיר AIRW ברקע... מודה, גרם לי לחייך :) כל הכבוד, עלו והצליחו

shikma r

New member
ראיתי ראיתי ראיתי

אהבתי את התודה המיוחדת לאלניס בסוף הכתוביות (לא יודעת איך יצא לי לראות) :) היו שם 3 שירים של אלניס שאחד לא כל כך הכרתי אבל הוא היה נשמע יפה. 2 מהשירים היו מהדיסק JLP וחד כנראה לא,אם לא הכרתי.. מישהו מבין על מה אני מדבר ויכול להגיד לי את שם השיר?! אני זוכרת שהשיר היה בקטע שהבחורה הזאת רואה את החבר שלה מתנשק עם מישהי אחרת. רק בשביל אלאניס עזבתי הכל והלכתי לראות ערוץ 2 שבת!

gilmorefreak

New member
ראיתי..../images/Emo3.gif

לא הבנתי כלום..
*בורחת* אבל היה המוון אלאניס..
וגם..אממ..העלה לי חיוך על הפנים התודה המיוחדת לאלאניס מוריסט...
ופאק היה שם בערך שיר אחד שלא היה של אלניס
, ח"ח לך..
והוא היה בעיברית...נכון זה היה היחיד?

utopia 111

New member
תודה אנשים ../images/Emo13.gif

ממש נחמד לשמוע שראיתם, וגם אם ניסיתם ולא יצא .... הסרט היה קצר, סה"כ רבע שעה, השיר באמצע באמת היה מהאנפלאגד (i was hoping), וחוץ ממנו היו בפסקול של הסרט עוד שלושה קטעים, כולם אקוסטיים, וכולם נלקחו מפסקול הסרט והאגדה "רקוויאם לחלום". היו בעיות סאונד נוראיות, אבל חפיף .... שוב, תודה ענקית על התגובות
התודה המיוחדת לאלאניס בסוף הייתה נראית כמו הדבר הכי טבעי לעשות .....

ראיתי חלק מהסרט...

והוא היה חמוד... אני גם לומד תקשורת ואמור להכין איזה שהוא סרט כפרוייקט גמר. אהבתי שלקחת קטעים מהפסקול של "רקוויאם לחלום". זה הסרט האהוב עלי.

Kill Bernard

New member
לא יכולתי לראות - זה היה כ"כ מעצבן

.. גם כי ממש רציתי לראות איך זה (ורק אזכור של אלאניס איפה שלא יהיה גורם לי לקפץ בהתרגשות כתקופה הזאת
), וגם כי מה שעשיתי במקום לא בדיוק היה הדבר הכי כיפי בעולם. נגררתי עם אבא שלי ואח שלי לאיזה מסעדה מוזרה עם אוכל מגעיל. לא כיף. ועוד ב-12 כבר יצאנו. מטורפים.
אין סיכוי לאיזה שידור נוסף של זה מתישהו, נכון?..

למעלה