תזכורת חשובה!!!

i4britney

New member
תזכורת חשובה!!!

תזכורת חשובה מאוד, תקשיבו רק רציתי להזכיר לכם שהשבוע יש מלא מצעדים , תתקשרו להצביע לבריטני כי אין יותר זמן יש עוד שלושה ימים לכל המצעדים ! 100fm-068200100 bu99fm-067999990 תתקשרו גם לגלגל"צ רשום בעיתון ידיעות אחרונות ובעוד עיתונים את המספר שלהם. בריטני מועמדת בכולם כזמרת השנה , ויש לה שם כמעט בכל המצעדים את כל השירים שהיא הוציאה השנה וזה אומר שהם הצליחו והיו מעולים כי כמעט רק היא מועמדת עם כל השירים שלה אז תתקשרו להצביע אל תשכחו אם אתם רוצים שבריטנוש שלנו תזכה כי מגיע לה למרות השנה הנפשית הקשה שעברה היא עדיין שומרת על כס נסיכת הפופ העולמית והשירים שלה עדיין מדהימים ומצליחים מאוד!

כבר יש שירשור אחד *או יותר*

על המצעדים.. יש את השירשור של קובי על כ-ל המצעדים למיניהם.. בואו לא נפתח עוד הודעות על המצעדים האלו..
נ"ש.. ראו איזו תמונה ראיתי
בריטני נתפסה מעשנת במועדון בלואיזיאנה.. עכשיו היא יכולה לשכוח מהנשיקות שלי.. אני לא אוהב סיגריות.. יאק!!

i4britney

New member
אויי....

טוב מה אתה רוצה לא כולם נכנסים בשעות שאתה נכנס ועל מה יש בדיוק להגיב? ומה אתה המום ועצבני , אויי די ....

FlowerPower

New member
תגובה על התמונה...

גועל נפש... רק בגלל זה יהרס לה הקול.... זה יהיה דיי דוחה לא?

Britney Rulez

New member
סתם שאלה...

איך זה שאין עשן מהסיגריה? לא שיש לי בעיה עם סיגריות..ממש לא!~! אם בריטני נהנת מהעניין שתעשן... אבל לי זה ניראה כמו זיוף..

TetiBETTY

New member
../images/Emo34.gif-על הסלידה שלך מסגריות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

../images/Emo15.gifמה הקטע שלכם עם הסגריות?!?

חצי עולם מעשן !!!
ממש לא סיבה להתרגש שבריטני מעשנת... שתעשה מה שהיא רוצה... סיגריות כבר מזמן לא משהו שנגעלים ממנו... ביי...

אף אחד לא מתרגש מזה שבריט מעשנת..

פשוט ציינו שאנחנו אישית לא אוהבים סיגריות.. ולא נראה לי שזה זיוף, כי היא כבר צולמה מעשנת בעבר..

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גם אני חשבתי על זה..
האם בריטני שלנו מחששת???

למעלה