תזכורת חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא היום!!! היום משודר הפרק הראשון של התוכנית טלויזיה -השבט.. אני אולי אולי אולי יום חמישי.

כן...........חחחח

אבא שלי אתמול קנה לאמא שלי עוגה...........אח שלי ירד להביא אותה..... ובדרך הוא ייקנה בלונים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והמתנה תחכה!!!!! לפעם הבאה!

אין על מה

מה חדש אצלך??? אני ושאר השכבה שלי מתחילים להתאמן לקראת החלק השני של הבגרות בספורט אז היום התחלנו להתאמן לקראת הכפיפות בטן אנחנו צריכים לעשות 77 כפיפות בטן בדקה!!!!!!!! ואני אחרי שלא עשיתי כבר איזה חצי שנה הצלחתי לעשות 70 כפיפות בדקה!!! הבטן מה זה כאבה לי אחר כך חבל"ז.... וחוץ מי זה היום אני נרשמת לחדר כושר... הגיע הזמן שאני אכנס לכושר אה?? וגם דיאטה קטנטנה לא תזיק לי לפני הקיץ... מה איתך?

אצלי הכל כרגיל........חוץ מזה שיש

לנו טיול יום שישי למושב קשת...... ששמה אנחנו עושים שישי שבת.....ובדיוק במוצאי שבת יש פסטיגל...... אני לא יודעת מה לעשות יש גם ביום ראשון פסטיגל אבל כולם אומרים שנגמרו הכרטיסים של יום ראשון......אז אני לא רוצה ללכת לטיול כי אני רוצה ללכת לפחות לפסטיגל במוצאי שבת........ואני צריכה לחשובבבבב עד 6 לפחות .......

מזל טוווווווובבבבבב

את לא צריכה לקנות לה מתנה כבר אמרתי לך..! יש לה מתנה הכי יפה בעולם ואני מזה מקנאה בה יווווווווו... תנחשו מה? שהיא הביאה אוצר כזה לעולם! חולה עליך יפה שלי והמון מזל טוב...!

תודה נסיכה!!!!!!!!

חחחחחחחח חולה עליךךךךךךךךך!!!..........וגם כיף לאמא שלך שיש לה נסיכה כמוך!!! אני גם מקנאה!......

למעלה