תזכורת ושאלה

תזכורת ושאלה

עבר הרבה זמן מאז שהעונה השלישית הסתימה והספקתי לשכוח . אני אשמח אם מישהו יתקצר לי אותה ובמיוחד את סופה . זה הכרחי על מנת שאוכל לצפות בעונה הרביעית שכבר התחילה , עומדת להתחיל ?

wicked witch

New member
שלום ותשבות

העונה השלישית נגמרת בכך שטד מאשפז את עצמו במוסד גמילה מסמים ושם הוא פוגש מחדש את בלייק שמתגלה כיועץ, בריאן עורך פרסומת החושפת שסטוקוול היה מעורב בפרשת הרצח של ג'יסון קמפ וזה מביא להפסדו של סטוקוול בבחירות אבל מכיוון שבריאן "עזר" לג'סטין נגד סטוקוול הוא מאבד את עבודתו, מלאני בהריון ממייקל והיא בחודש ה3 (?), מייקל נאלץ לברוח עם האנטר כי אמא שלו מגיעה ודורשת לקחת אותו מבן ומייקל. זהו בערך... העונה ה4 תתחיל ב7 למרץ (בארה"ב) ועד אז את יכולה להספיק לראות את העונה ה3 שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב....חחח

bewiched

New member
לא הבנתי-ספויילר 3-

מי זה האנטר? מה יש לדבי פתאום נגד בן?מה קרה עם האנטר? ממתי ולמה טד מכור לסמים? איך סטוקוול קשור לרצח גייסון קמפ? מה קורה עם גסטין ובריאן? מי הזוגות עכשיו ואיך הם הגיעו לזה?

wicked witch

New member
טוב ../images/Emo58.gif עונה 3

אני עונה לך רק על חלק מהשאלות כי כל השאר זה תשובות ממש ארוכות (סורי). 1. האנטר הוא "זונה" בן 16 חולה איידס שבן ומייקל אימצו. 2. שאמרתי אמא שלו התכוונתי אמא של האנטר לא אמא של מייקל (דבי) 3. בעקבות הדיכאון של טד (בגלל שהוא נאלץ לסגור את האתר שלו) הוא מתגלגל לסמים ואפילו להתמכרות. 4.הזוגות הם: מלאני ולינדסי, מייקל ובן, בריאן וג'סטין. הזוגות שנפרדו: אמט וטד, דבי והורבאת'

netaK

New member
*שיעול עצבני* ../images/Emo58.gif עונה 3

הזוג החשוב ביותר שנפרד הם ג'סטין ואית'ן

bewiched

New member
ספוןיילר עונה 3-

קודם כל תודה על התשובות ויש לי עוד כמה שאלות(מצטערת להעמיס) 1.מה קר בין מייקל-הנטר ובן? מייקל בגד או משהו? 2.למה אמט וטד נפרדו? 3.מתי ולמה נסגר האתר של טד ומה הוא עושה עכשיו?

netaK

New member
תשובות ../images/Emo58.gif עונה 3...

1. מייקל לא בגד לא כלום, בן ריחם על האנטר או משהו שחי ברחוב עם איידס וכו' והוא לקח אותו לבית שלהם, מייקל בהתחלה לא אהב את האנטר אבל בסוף הוא התרגל... 2. טד נהיה מסומם היה כל היום במסיבות סמים, אמט הצליח עם עסקי המסיבות שלו (הוא מארגן מסיבות) והוא אפילו אירגן מסיבה לטד ולחברים המסוממים שלו אבל הם נפרדו כי טד והמסוממים הרסו ת'מסיבה או משהו כזה... 3. סטוקוול "צד" הומואים ברחבי העיר, הוא חיפש לסגור כל דבר אפשרי (כולל את בבילון) ונמצא שאדי, העוזר של טד היה עם תעודת זהות מזוייפת והוא בעצם קטין, אז העסק של טד נסגר.

למעלה