או קיי. אז התגובה ההיא שלך הייתה בעמוד ה"תשיעי" כשהגבתי לה, אבל גם אם כן, עוד לא שמעתי ש"אסור" לגלגל לאחור.ואז יש את האמת והעובדות ;
הן מתחילות מכך שהקפצת שרשור מהעמוד התשיעי של הפורום. אמנם הצהרתי שאני מקבל את טענתך שהדבר נעשה בשגגה ולא על מנת לחרחר ריב, אבל בחייאת משה, אף אחד לא מגיע ׳במקרה׳ לעמוד התשיעי בארכיון.
בכל מקרה, אם באמת מחקת רק את התגובה שלי והפוסט שבנדון קפץ לעמוד מס' 9? אז אתה צודק שדפדפתי וחפרתי, אבל מה שבטוח, זה שהמעשה לא היה בזדון. בי נשבעתי.
בבקשה אדון מוצמוצ, ששוכח היכן הוא הניח את המיץ: הנה לך העתק ללא כל שינוי של מה שכבודו הממצה כתב.שנית בניגוד להמצאותיך, דווקא לא כתבתי בשום מקום שרשורי התזכורת מיועדים לאתאיסטים. כאילו, אחלה הנפצה, אבל כולה פרי מוחו הקודח של הכותב. לא משהו שקשור אלי או לדברי בדרך כלשהי.
סתם להשכלה כללית, על אף ש(גם)בעולם הדתי נהוגות תזכורות יומיות לרוב, שרשורי התזכורת שלנו לא מיועדים דווקא ל"דתיים" (מה/מי אלו בכלל בדיוק?), אלא לכלל הציבור ואולי דווקא למסורתיים שלא מגדירים עצמם דתיים אבל כן מעוניינים להשתתף במצוות ספירת העומר.
אין כאן קשר מיוחד לאינטליגנציה של איש כמובן. גם גדול חכמי הדור, דתי, מסורתי, חילוני או אתאיסט, יכול לשכוח את הנ"ל, בוודאי אם הוא לא מתפלל בקביעות ובמנין את תפילת המעריב מידי יום ביומו. כאמור ועל אף שמתבררת שוב ושוב בורותם של אלו שאינם בקיאים בתחום (מתוך רצונם ככה"נ להפגין בורות זו בעקשנות ובכוח כמעט), התזכורות היומיות מתקיימות בכל עולם התורה ה"דתי". רק עבור חילונים שמרוחקים מיהדותם ו/או מקבלים חלחלה כשמוזכר משהו יהודי מדי בעיניהם, מדובר באיזשהו חידוש, "פגיעה באינטליגנציה" כביכול וכיו"ב.
מצער שזה המצב, אבל זה מה יש ועם זה ננצח .
מועדים לשמחה ושבת שלום.
אתה מוזמן להראות לי היכן גידפתי. כתבתי אליך בכל הנימוס האפשרי ואתה מוזמן לעבור שוב על פניותיי אליך. אם לאלה אתה קורא גידופים... פחחחחח!לגבי ׳לתת לך׳ את הפוסט שנמחק, נאמר לך שאין שום בעיה עם זה ובלבד שתפנה בלי גידופים והתקפות. בחרת (אם מחוסר רצון אם מחוסר יכולת) שלא לעשות זאת. דרך נוספת הוצעה לך על-ידי המנהלת השניה. טענות בעניין אין לך אם כן להפנות אלא לעצמך.
אבל ההתעקשות שלך גרמה לי לחזור על עצמי. לא ברור לי, מדוע מנהל עמית צריך לעמול למעני, אם וכאשר לא כתבתי מאום שהיה אמור לפגוע בגופו של כותב. מחקת? זה בסדר, כי רצית להחזיר שירשור אל העבר ההיסטורי שלו. אבל תתנצל ותשלח את הפוסט? ממש לא הבנתי מדוע זה היה כל כך קשה עבורך, ומדוע מצאת לנכון לגרום לי להפעיל את עמיתתך לצורך זה. מה שבטוח, זה שאילו הייתי מוחק פוסט של מישהו והוא היה מבקש ממני שאעתיק לו, אולי הייתי מעקם את אפי, אבל הייתי עושה זאת ללא כל וויכוח, כל עוד היה מובטח לי שהפוסט ייערך או יתוקן ככל שהדבר היה נחוץ לראות עיניי.
ושוב: פחחחחחח כי אם אתה נעזר בתירוצי פוגי כדי להצדיק את עצמך, הרי שגם אני הפסקתי להאמין לדבריך המסולפים.הזאת אסתפק הפעם ברשותך. אם מקריאת 3-4 משפטים מתגובתך אי-אפשר לעבור אפילו משפט אחד מבלי שיוליכו בו שקרים ואי-אמיתות, אין לי סיבה מיוחדת להניח שההמשך יהיה שונה במיוחד.
עדיין לא ברור לי מדוע החלטת שאני מחפש מלחמות אתך. נהפוכו. הצעתי לך בנימוס, שתבצע מודעה מתגלגלת, נעוצה ונעולה וכך יימנע כל הוויכוח שנוצר שלא ביוזמתי ולא בעידודי. באמת שאיני יודע מי החל בייזום המלחמה המיותרת שנפתחה שם בפורום שאתה מנהל, אבל ככל שנוכחתי, זו לא "מלחמה" של איש אחד נגדך וכידוע לך, יש שם כמה שנרתמו ל"משימה".בכל מקרה ולא משנה כמה אתה רוצה לרצות את אלו שביקשו ממך לפתוח את המלחמה הזאת שוב, בפורום שלנו הנושא סגור זה מכבר והמצב חוזל״ש בעניין. בכיף אם חשוב לך להקים מלחמות בפורום שאתה מנהל אשתתף אם זה כל כך חשוב לך, אבל טעם מיוחד (זולת אתנחתטות קומיות) אין בדבר (לא, זה גם לא בדיוק מדרגה לתלונות כלפי מעלה, צר לי לאכזבך).
אז מכאן לשיקולך ידידי . מה שתרצה וחשוב לך שיקרה, יקרה.
כולי תקווה שדברים כאלה לא יישנו, גם אם זה לא בפורום שבו אני מנהל. אבל ככל שאתה מייגע את עצמך ומגיב תגובות רבות כאן, זה ממש לא הולם כשאתה בא בטענות למי שנמצא אמנם "כאן" אבל מגיע לעתים לבקר "אצלך". לא ככה?