תזכורת: היום בשעה 20:30

לבאחד

New member
תזכורת: היום בשעה 20:30

בערוץ 33 הפרק השלישי והאחרון של הסרט - יהדות בבל
 

סועד

New member
לבאחד הפרק השלישי מרגש מאד מחזיר

אותנו לימים של גאוה והרגשה טובה שיש לנו חלק בתקומה של המדינה. עברנו המון מאז, אפשר להגיד היום ברוך השם הצלחנו לשרוד את כל הקשיים והתנאים הקשים. הנה אני דור שני של העליה, הקמתי את הדור השלישי והרביעי.
 
לדורי האחד והיחיד, יהדות בבל

אשמח ואהיה מאושרת אם תוכל לעשות לי עותק או להשאיל, במפגש או איך שהו את שלושת הפרקים שלצערי לא הצלחתי לראות., מלבד אם זו לא טרחה גדולה מידי, ותקבל סיפור בגדדי.כשי.
 

סועד

New member
לבאחד, אני שמחה שיש עוד מתונים

שחושבים כמוני, תודה על התמיכה, כי אני קוראת פה בפורום שלנו דעות אחרות, וזה בסדר מבחינתי, אי אפשר לכפות דעה על אף אחד. אבל בכל מקרה הקיצוניות מפריעה לי מאד באופן אישי, וזה לא מביא אותנו לשום מקום, חבל להוציא אנרגיה על תסכולים, אני עדיין דוגלת בדעה שצריך להפסיק את הטענות גם אם יש בהן מן האמת והצדק, עלינו להנחיל לדורות הבאים את החשיבות של עשייה בזכות עצמנו ולחנך למצויינות לידע והשכלה, ולא להמשיך את הרגשת הקפוח עד אין סוף. בברכה סועד.
 
חבל-לא ראיתי-הייתי בחתונה עם למנס

היתה חתונה 10.נפגשנו עם הרבה חברות וחברים מהב"ס. היה כיף, לאכ'לאכם, שירבו שמחות בישראל. פיספסתי את הסדרה בערוץ 33. למעשה צפיתי רק בפרק ב.
 

DORIY1

New member
סרט

יש כמה דרישות . אני מעביר עותק אחד " ותגלגלו " בינכם .
 
תודה../images/Emo140.gifדורי על שאתה חושב על כולנו

אני לא חשבתי לבקש את הסרט. אבל תודה לך בכל אופן ושיהיה בכיף לכולם.
 

DORIY1

New member
סרט

שכפלתי עותק אחד ואני מעביר אותו ללב אחד שיגלגל אותו הלאה . האם מישהו יכול להדריך אותי כיצד לצרוב את הסרט על דיסק ?
 
למעלה