תזכורת גיא פינס!!! יש עשיו שידור חוזר
J jenni17 New member 23/6/03 #3 איזה מתוקה!! נירית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא נראתה מעט לחוצה לפי דעתי! אבל היא מאמי!!
איזה מתוקה!! נירית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא נראתה מעט לחוצה לפי דעתי! אבל היא מאמי!!
J jenni17 New member 23/6/03 #4 רק שאלה!../images/Emo58.gif איך יתנהל רומן לסבי עם רותם לא לסבית? ולא קשור לסדרה מה שלום נירית הבנתי שהיא חולה?
רק שאלה!../images/Emo58.gif איך יתנהל רומן לסבי עם רותם לא לסבית? ולא קשור לסדרה מה שלום נירית הבנתי שהיא חולה?
מ מישהי19851 New member 23/6/03 #5 תשובה../images/Emo58.gif לא יתנהל רומן לסבי. כמו שהבנתי שירן תנסה לנשק את רותם אבל רותם לא תירצה
י יעל צל New member 23/6/03 #6 היא בסדר עכשיו ומחר יומולדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת.........מזל טובבבבבבבבבבבבבב מקווה שכולכם כתבתם לה ברכה בעמוד הברכות
היא בסדר עכשיו ומחר יומולדתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת.........מזל טובבבבבבבבבבבבבב מקווה שכולכם כתבתם לה ברכה בעמוד הברכות
E e X o T i C New member 24/6/03 #10 כן הן באמת מתוקות!../images/Emo25.gif דייי אני מתה לפגוש אותן... ונראה לי שכשנירית אמרה אינטרנט היא התכוונה לפורום הזה
כן הן באמת מתוקות!../images/Emo25.gif דייי אני מתה לפגוש אותן... ונראה לי שכשנירית אמרה אינטרנט היא התכוונה לפורום הזה